Kesin teknik veriler piyasaya çıkmadan konuşmak doğru olmaz ama gerçekten 25 hp ise hakkikaten ayıp etmişler. Ulan benim pulsar 24 hp Duke 250 31 R 25 36 hp . Abi sen geç çıkıyorsun bunlardan daha iyi olman lazım gel yol yakınken bi ayar çek buna.
Kesin teknik veriler piyasaya çıkmadan konuşmak doğru olmaz ama gerçekten 25 hp ise hakkikaten ayıp etmişler. Ulan benim pulsar 24 hp Duke 250 31 R 25 36 hp . Abi sen geç çıkıyorsun bunlardan daha iyi olman lazım gel yol yakınken bi ayar çek buna.
beyler sakin olun eger bu gsxr 250 inazuma blogu tasiyorsa 2 silindirli ve kisa stroklu bir yapisi var. inazuma naked ve agir oldugundan hem max hp nin onemi yok(parasut etkisi extra guc son surat getirmiyor) hemde agir sase orta devir torkuna muhtaç
Bu motor bir yazilimla ust devirlerde en az32- 34 hp verir. Ayrica sase inazumadan hafif olacaktir.
[QUOTE=Romedon;4028073]senin böyle tiplere cevap vermen bile hata [/QUOTE=]
Sana kemik atan olmadı, havlıyorsun yine.
250 cc de sport bike olayı iğreti duruyor
artık bunu dillendirelim. 10 sene önceki şartlar devam etmiyor
kalkıp çelimsiz bir adama bol eşofman giydiriyorsun, "sporcu bu"
tek silindir, commuter şase, 25 bg makinaya kabartılmış karenaj giydiriyorsun, "sport bike bu"
değil işte
yoksa 250 cc 25 bg üstü commuter/ naked bike dediğin, şehir içi- kısa mesafe için biçilmiş kaftan
ben de böyle bir motora biniyorum, ihtiyacım böyle
öte taraftan 5-6 sene geriden girdiği piyasada suzuki gibi bir firmadan, en az 2 silindir (4 bile yapardı), sert bir makina beklenirdi
alıştığımız suzuki böyleydi
ne yaptı peki? inazumanın şasesine f650 çamurluğu takıp enduro, karenaj giydirip sport bike mı satacak?
honda sattı bu neden satmasın ama?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)