abı zaten baglantı bozulunca ben hemen sokmustum alarmı
abı zaten baglantı bozulunca ben hemen sokmustum alarmı
Yeni yine yeniden
gecmis olsun cin motoruysa eger hic ugrasmayin..
kardeş buna benzer bişiyde neonları takarken bana olmuştu elektrikçiye götürdüm.adam paspası söküp orada 2 vida var onları söküp aküyü ölçtü akü sağlam dedi senin de farların yandığına göre akün sağlam.akünün üstünde bir plastik koruma var onun içindeki sigortayı değişti çalıştı bir bak bakalım sigortan mı atmış?
dostum sigorta atmış olabilir.. yenisiyle deiştirmeyi dene.. yada en kötü ihtimalle beyn dediğimiz sistem yanmıştır.. geçmiş olsn..
CBR 600F Honda,
sigortayı degıstırdım olmadı
Yeni yine yeniden
o zmn geçmiş olsun.. bence paşa paşa servisin yolunu tut..
CBR 600F Honda,
NEden ??? Çin Motorları daha mı kötü? Lütfen yane... Lütfen...gazman adlı üyeden alıntı
ayakta uyuon heralde aç biraz gözünü hondayla mondial bir olur mumaltintash adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
e ne yani?_ bir japonla kıyaslayabilirmiyiz?_maltintash adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
zaten farlar falan yanıyorsa sigortadan değildir sonuç olarak zaten olmadığı görülmüş ben bu beyin olayını bilmem zaten bu makinelerde beyin olacağınıda zannetmiyorum keza servise götürmende fayda var
beyin derken elektronik ateşleme sisteminden bahsediyoduk ama.. neyse bencede en iyisi servis..
CBR 600F Honda,
beyler yardım eden herkese tesekkur ederım motorumun sorunu aku bıtmıs hallettık
Yeni yine yeniden
birader banada oldu.akününün orada bir sigorta var belki o patlamıştır alarmında sigortası var onlara iyi bak bide elktirikli çalıştırmalarda ön tarafta sigorta var onlar patlamıştır iyi bak korkma bişey olmaz sigortaları atmıştır hadi geçmiş olsun
senin sorunun kesinlikle aküden benimde başıma aynı şey rs 151 de geldi
TMM AKÜDENMİS BİTTİ OLAY KAPANDI HOCA ??
AKÜDEN DİYO ADAM HALLETTİM DİYO ?
OKU Bİ YUKARIYI
Comfirmation Bias
varya tek anlayan sen cıktın ben tesekkur mesajı yolluyom onlar sorun anlatıyo
Yeni yine yeniden
bence alaemı söktür motoru yakarsın sonra
bence alerimı söktür motoru yakarsın sonra
Dostum akun bitmis sarj etme bunlar Cin mali akuler edilen sarj bir ise yaramiyor yeni aku zaten 20 ytl git tak yenisini.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
50 ytl ile kurtarırsın rahat ol!
itina ile kaza yapılır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)