Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ailenin kazadan sonraki motor düşmanlığı!

REKLAM ALANI
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    hacı vazgeç bu sevdadan, bırak motoru. (bırakmaz ki :D)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    OgulcanMC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200 (Eski) Hyosung GV250 (Şimdi)
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    forumdaki bayan üyeleri toplayıp çık karşılarına. kızlar bile kullanıyosa bizim oğlanda kullanır herhalde derler
    hahahah mantıklı güzel taktik. Ama yemezler bence. :D

Alıntı cank07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı olay benim başıma geldi, yaşadıkların hepsini ben de yaşadım. Zamana bırak, gün geldi mi ses çıkarmıyorlar. Fakat anne-baba duygusu işte, dikkatli olmaya bak.
    Sen nasıl çıktın işin içinden? Gizli gizli gidip aldın mı tekrardan naptın?

Alıntı MimTolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haftalık ya da aylık değil, eğitim günlük, motosiklet eğitimleri öyle haftalık aylık olmaz, Hondanın eğitimleri de 2 günlükdür maksimum. Yani eğitim bir günü kapsıyor sabahtan aksama kadar. Pahalı mı ? Evet pahalı ama canından kıymetli değil ki sen bunu zaten kaza yaparak yaşadın. Kazayı nasıl yaptığını bilmiyorum ama eğitim aldıktan sonra keşke eğitimi daha önce alsaymışım. eğitimli olsam bu kazayı yapmazdım diyeceksin.
    Ovv günlük eğitim için o paralar benim için çok paralar. 1 gün gitsende 1 günden ne olacak ki? Şu an için hayal bu durumlar gibi. :( Kazayı şöyle yaptım, gece 3 bomba olaylarının patlamalarının olduğu zamanlar. Caddede araba yok. Minibüs yolu bu arada, yolumda 70-80 le gidiyorum. Yol bomboş, karşıdan 1 tane araba geliyor. Onunda önü bomboş, benimde. Tatlı tatlı gidiyorum yolumda. O sırada adam, dönülmezden(döndüğü yerin saçmalığını görseniz böyle birşey yok) çat U dönüşü yapmak için yolu kapıyor ve aramızda 5 metre varken hasss.. dememle hafif sağa kırıp tekerliğine çarpıyorum ve uçuyorum. Kaçacak hiçbir yerimde yoktu. Çünkü aramızda 5 metre vardı ve komple yolu kapamıştı alkolün dibine vurmuş genç arkadaş. Genç diyorumda benle aynı yaşta bende gencim. Bizde içiyoruz ama gözümüz kör olup karşıdan geleni göremeyecek kadar sapıtmıyoruz. Neyse öyle işte.. %100 kusurlu karşı taraf olduğundan sigortadan motorumun parasını aldım neyseki. Şimdide tazminat davası açtım. Onun sonucunu beklemedeyiz. Eğitimim olsaydı kurtarır mıydım? Sanmıyorum. Ama daha az zararla kesin kurtulurdum ona eminim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

@fatih.met Bırakmam aga bırakamam.

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçirdiğiniz kaza sonucu 6 ay yataktan kalkamadınız mı?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı OgulcanMC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar konu bu.. :( İlk motorum ile bacağımı kırdıktan sonra 7 ay geçti ve artık motor kullanabilecek sağlamlıktayım. Doğal olarak bitmek bilmeyen bu aşk beni yeni bir motor almak için itiyor.. Konusunu geçenlerde şiddetli bir şekilde evde açtığımda,
    Babam: Eğer sen bu eve motorla gelip kapının önüne çekersen, balyozu alıp parçalamazsam a....k... Motor alırsan bu evden s..g.. tarzı çok sert ve sinirli bir şekilde konuştu. Babam pekte kolay sinirlenen bir insan değildir halbuki.

Annem: Sinirden ağladı. İstemiyorum, motor falan yok artık! Bırak şunun peşini! İstemiyorum, almayacaksın!! diyerek baya bir ağladı.

Sonra hadi dedim kırmayayım onları, şansıma da bir anda kredi çıktı bana bu sırada. Hadi bir araba alayım bari. Araştırdım falan filan, 15 bin liraya alabileceğin arabalar 10 15 senelik en az. Lada Niva falan alayım dedim en azından bir arabam olacaksa değişik bir şey olsun. Sonra İstanbul'un trafiğine bir çıktık bugün, ulan dedim bu trafikte araba kullanacağıma kullanmam daha iyi. Zaten eski bir arabanın vergisine, masrafına, bilmem nesine öğrenci halimle hayatta para yetiştiremeyeceğimi fark ettim.

Asıl duruma gelirsek, şu an aklımda küçük şeytanlıklar var. Gideyim alayım bir motor, arkadaşımın evinin önüne falan çekeyim. Haberleri olmasın. Elbet öğrenirler ama ilk motorumu da onlardan habersiz alıp, motorla kapının önüne gelmiştim. Fakat o zaman balyoz muhabbetleri yoktu. Durumlar şu an biraz ciddimsi gibi, bilemiyorum arkadaşlar motoru alıp kaçıp gidesim bile var yani. Yok mudur aileyi motor için ikna etmenin yolları falan? Hız tutkunu bir insan da değilim haa. Alacağım motor Kuba SL200. Tırın tırın gitmeyi seviyorum. Sadece motosiklet benim için bir keyif ve mutluluk. Yokken bir yanım eksik gibi sanki. Galiba aşığım bu aletlere. Neyse..
    Tavsiyelerinizi bekliyorum abiler, ablalar, dostlar!
    40 yaşındayım 30 yıldır bisiklet ve motor üzerindeyim...70 le emniyet şeridindenki sabit araca vurdum...

otoban kazasında yine düştüm 30 cm yanımdan tır 120 ile sıyırdı geçti lastikler halen gözümün önündedir...

Seyrantepede bizim aile dişçisi ters dönüş yaptı 60 ile vurdum sağ öne 4 takla attım uçtum...

buna benzer kazalar yaptım bu süre içinde ama dah abir tarafımı henüz kırmadım enteresandır...

yani bugünde ölmedim aney modundayım...

sana sormak istediğim ik kazanda bacağını kırmayı nasıl başardın...

şaka bir yana bence aileni önemsemelisin..tepkileri belki geçici ama bu sürecte sende onlara saygı gösterip motora 1 yıl ara verebilirsin..en azından ortalık sakinleşsin sular durulsun...yani taktik bu...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

OgulcanMC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200 (Eski) Hyosung GV250 (Şimdi)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    40 yaşındayım 30 yıldır bisiklet ve motor üzerindeyim...70 le emniyet şeridindenki sabit araca vurdum...

otoban kazasında yine düştüm 30 cm yanımdan tır 120 ile sıyırdı geçti lastikler halen gözümün önündedir...

Seyrantepede bizim aile dişçisi ters dönüş yaptı 60 ile vurdum sağ öne 4 takla attım uçtum...

buna benzer kazalar yaptım bu süre içinde ama dah abir tarafımı henüz kırmadım enteresandır...

yani bugünde ölmedim aney modundayım...

sana sormak istediğim ik kazanda bacağını kırmayı nasıl başardın...

şaka bir yana bence aileni önemsemelisin..tepkileri belki geçici ama bu sürecte sende onlara saygı gösterip motora 1 yıl ara verebilirsin..en azından ortalık sakinleşsin sular durulsun...yani taktik bu...
    Abi bilmiyorum sanırım çarpınca gidona sıkıştı bacağım net hatırlıyorum çarptıktan sonra ayıldığım yerde bacağım yamuk bişekilde acıdan bağırıyordum. Birde bende kilo var herhalde ondan da olabilir. Ekipman falanda yoktu üstümde, olsada değişir miydi bilmiyorum. Femur(uyluk) kemiğim kırıldı çünkü. 7 aydır motorsuzum zaten motorla yatıp, motorla kalkıyorum. Öyle manyadım. Ayrıyetten ailemi tabiiki önemsiyorum ama "ALMAYACAKSIN" denilince bana daha çok alasım geliyor. Kısacık ömrümüz var, gidipte yolda yürürken bir araba çarpsa, karşıdan karşıya geçerken bişey olsa, motor dışında herhangi birşey yüzünden kötü bir şey başıma gelse ve ölsem ya da sakat kalsam. O zaman bu bana daha çok koyar. Ne de olsa nerede ne zaman ne olacağını bilemiyoruz. Karışık işler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Alıntı bindiregandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçirdiğiniz kaza sonucu 6 ay yataktan kalkamadınız mı?
    Femur(uyluk) kemiği, insan vücudunda ki en sağlam ve en uzun kemiği kırdım. İlk 3 ay yattığım yerden zor kalkıyordum. Diğer 2 ay basmadan koltuk değnekleriyle geçirdim. Son 2 aydır spor yaparak bacağımı güçlendirdim ve şu an topallayarak yürüyorum. Bugün doktorla görüşmemde 2 aya kalmaz koşmaya başlarsın dedi. Hadi bakalım dedik.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Celladımıza aşık olduğumuzu ailemiz anlamıyor malesef, yaşın kaç bilmiyorum ama emin ol ailenin tek istediği kendini riske atmaman, ama işte bu dünyada kanser , kaza, hastlaıktan öleceğin birsürü sebep varken motor kazasında öldüğünde daha dramatik oluyor, bana aynı şeyi yaptıklarında giderim dedim sonra sustular ama , Değerli kardeşim hakkında ağlarsa anan baban ağlar gerisi yalan ağlar....

Eskiden arkadaşlarıma dostum derdim hayatı tanıdıkça hepsine çıkarcı demeye başladım senden 1 çıkarları yoksa aramaz sormazlar ben motor kazası geçirdiğimde bir ALlahın kulu ya geçmiş olsun demedi eş dost dışında,

Make your chose

http://i.internethaber.com/images/gallery/1214/3.jpg

http://motosikletsitesi.com/wp-conte...t_1280x720.jpg

ben 2. yi seçtim tabiki :D
    Valla ikiyi ben de seçmek isterim. Ama Motorumun arkasına dayımın kızı bile binmedi ve gideceği yere 2 km yürüdü. Ben de sazımı bağlıyorum motorun arkasına deniz kıyısında bi efkar dağıtıyorum ve geri dönüyorum.

Yani motor alınca yanında hatun vermiyorlar. Bu yüzden seçimim 1.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ikiyi ben de seçmek isterim. Ama Motorumun arkasına dayımın kızı bile binmedi ve gideceği yere 2 km yürüdü. Ben de sazımı bağlıyorum motorun arkasına deniz kıyısında bi efkar dağıtıyorum ve geri dönüyorum.

Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yani motor alınca yanında hatun vermiyorlar. Bu yüzden seçimim 1.
    Harley-Davidson Cvo Road Glide alınca yanında gelir ancak
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)