Ailenin kazadan sonraki motor düşmanlığı!
Reklamlar
-
OgulcanMC adlı üyeden alıntı
@hakan nkd Hikayemiz benziyor.
Benim durumlarda seninki gibi gelişecek sanırım.
@Sam@ zaman herşeyin ilacı değil mi? Sabretmek lazım tabii.
@oluroyle Doğru diyorsun, ekonomik özgürlük şart. Bu sıralar zaten iş aramalarına başlamıştım. Zaten önümüz kış çat diye almicam, ne kadar almak istesemde bir an önce. Sabrediyorum, bekliyorum. Senin konuşmanın birebir aynısını ailemle yaptım. Aldığım cevaplar yukarıda yazdığım gibiydi.
Bakalım bizi neler bekliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
@bankimuun @MimTolga Evet aslında bu şahane bir fikir. Ekonomik durum fazla el vermiyor buna ama eğitim aldığımı ve motor hakkında iyi bir bilgiye sahip olduğumu bilmeleri onlara güven verebilir. Kendi motorumu alamayacak olsamda, en azından motor hevesimi aldığım eğitimlerde kullanarak bir süre giderebilirim. Bu eğitimlerin fiyatları hakkında birkaç araştırma yapıcam. Teşekkür ederim.
Motto Akademi sayfasında eğitim fiyatları var , aşağıdaki linkten bakabilirsin. Tavsiye ederim.
http://www.mottoakademi.com/index.ph...ilendirme.html
Reklamlar
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Celladımıza aşık olduğumuzu ailemiz anlamıyor malesef, yaşın kaç bilmiyorum ama emin ol ailenin tek istediği kendini riske atmaman, ama işte bu dünyada kanser , kaza, hastlaıktan öleceğin birsürü sebep varken motor kazasında öldüğünde daha dramatik oluyor, bana aynı şeyi yaptıklarında giderim dedim sonra sustular ama , Değerli kardeşim hakkında ağlarsa anan baban ağlar gerisi yalan ağlar....
Eskiden arkadaşlarıma dostum derdim hayatı tanıdıkça hepsine çıkarcı demeye başladım senden 1 çıkarları yoksa aramaz sormazlar ben motor kazası geçirdiğimde bir ALlahın kulu ya geçmiş olsun demedi eş dost dışında,
Make your chose
http://i.internethaber.com/images/gallery/1214/3.jpg
http://motosikletsitesi.com/wp-conte...t_1280x720.jpg
ben 2. yi seçtim tabiki :D
Benim bile 2. Resmi seçesim geldi,adil bir seçim için 2. Resmin yerine sadece motosiklet koymalısınız,hak geçmesin
-
Empati yaparsak haklılar birde duruma onların gözünden bakınız
-
@MimTolga 1000 TL olan eğitim aylık ücret mi ? 1 e 1 olan veya en sağlıklı olan hangisi sizce? Eğer ki böyle bir eğitim alacaksam. Tabii cepte para olmayınca, ucuz olan makul geliyor amma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
@whitedeamon Empati kurunca öyle, kendi hayalini düşününce ı ıh.
-
Dolu dolmuş ve boş taksiden uzak dur!
-
@MimTolga 1000 TL olan eğitim aylık ücret mi ? 1 e 1 olan veya en sağlıklı olan hangisi sizce? Eğer ki böyle bir eğitim alacaksam. Tabii cepte para olmayınca, ucuz olan makul geliyor amma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
@whitedeamon Empati kurunca öyle, kendi hayalini düşününce ı ıh.
Tek eğitim fiyatı o ama birebir. Beceri geliştirme dışındaki dğer tüm eğitimler sabah8- 8'den akşam 18,19 a kadar sürüyor.Grup eğitimi alabilirsiniz, ben aldığım bütün eğitimlerde grup eğitimi aldım ve gruplar maksimum 6 kişiydi. Gayet doyurucu bir eğitim oluyor. Hatta grubun akışını etkileyen bir kursiyer olursa hoca sana birebir eğitime dönelim felan da diyebiliyor.
-
Kendi yaşamını idame ettirecek seviyeye gelmemiş insan, Türkiye'de trafikte motosiklet kullanacak sorumluluğa sahip değildir bence.
Kendi işi olacak, kendi evinde kalacak. Kaza geçirirse aracından, işinden, sağlığından mesul olacak.
"Ailemi nasıl ikna ederim" lafı, emzik isteyen bebeğin ağlaması gibi geliyor bana. Hiç kusura bakmayın.
-
Ben mt25'le kaza yaptığımda tüm suçu motora yüklemiştim. Şimdi 07 ile yoluma devam ediyorum.
Yaratıcı ol, gönüllerini almaya bak. Her aile farklıdır. Benimkilerde başta tepki göstermişlerdi. Kıvama getirdik şükür.
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
Tek eğitim fiyatı o ama birebir. Beceri geliştirme dışındaki dğer tüm eğitimler sabah8- 8'den akşam 18,19 a kadar sürüyor.Grup eğitimi alabilirsiniz, ben aldığım bütün eğitimlerde grup eğitimi aldım ve gruplar maksimum 6 kişiydi. Gayet doyurucu bir eğitim oluyor. Hatta grubun akışını etkileyen bir kursiyer olursa hoca sana birebir eğitime dönelim felan da diyebiliyor.
Anladım ama merak ettiğim şey bu fiyatlar haftalık mı yoksa aylık mı ? Onu çözemedim de. Alırsam zaten grup eğitimi almayı tercihi ederim.
hasmet adlı üyeden alıntı
Kendi yaşamını idame ettirecek seviyeye gelmemiş insan, Türkiye'de trafikte motosiklet kullanacak sorumluluğa sahip değildir bence.
Kendi işi olacak, kendi evinde kalacak. Kaza geçirirse aracından, işinden, sağlığından mesul olacak.
"Ailemi nasıl ikna ederim" lafı, emzik isteyen bebeğin ağlaması gibi geliyor bana. Hiç kusura bakmayın.
Yataktan kalkamayacak durumda olduğunda mecbur birine ihtiyacın oluyor. Kendi işimde olsa, tek başına da yaşasam, evli de olsam, anne yüreği el vermez yanında olur. Değil mi ? Konuyu yanlış idrak etmişsiniz, "ikna etmek" değil, "rıza almak" konu. Yani ben motoru her halükarda alacağım, fakat onlarında rızası olsun, aramız bozulmasın amaç.
Aquaium adlı üyeden alıntı
Ben mt25'le kaza yaptığımda tüm suçu motora yüklemiştim. Şimdi 07 ile yoluma devam ediyorum.
Yaratıcı ol, gönüllerini almaya bak. Her aile farklıdır. Benimkilerde başta tepki göstermişlerdi. Kıvama getirdik şükür.
Kaza yapmadan önce herşey güzeldi kıvama gelmişlerdi. Bir kaza yaptık, içlerinde ki motor öfkesi tekrardan canlanıp daha da çekilmez hale geldi yahu. Ama elbet o kıvama gelecekler. :D
-
bu konuda anne babayı dinle sen
-
Anladım ama merak ettiğim şey bu fiyatlar haftalık mı yoksa aylık mı ? Onu çözemedim de. Alırsam zaten grup eğitimi almayı tercihi ederim.
Yataktan kalkamayacak durumda olduğunda mecbur birine ihtiyacın oluyor. Kendi işimde olsa, tek başına da yaşasam, evli de olsam, anne yüreği el vermez yanında olur. Değil mi ? Konuyu yanlış idrak etmişsiniz, "ikna etmek" değil, "rıza almak" konu. Yani ben motoru her halükarda alacağım, fakat onlarında rızası olsun, aramız bozulmasın amaç.
Kaza yapmadan önce herşey güzeldi kıvama gelmişlerdi. Bir kaza yaptık, içlerinde ki motor öfkesi tekrardan canlanıp daha da çekilmez hale geldi yahu. Ama elbet o kıvama gelecekler. :D
Peşini bırakma.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
-
1. Razı olmasalar da alacak mısınız?
2. Ya babanız dediğini yaparsa?
-
aileni dinle şimdilik
sana bir şey olur korkularından yapıyorlar, haklılar. anne baba olmak böyle bir şey
meseleyi zamana bırak, vazgeçemiyorsan ara ara yoklarsın nabızlarını
-
Biraz daha zaman ver onlara. Egitimlere katil.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
1. Razı olmasalar da alacak mısınız?
2. Ya babanız dediğini yaparsa?
1. Evet, alıcam.
2. İlk zamanlarda motoru ulaşabileceği yerlerde bırakmamayı planlıyorum. Zamanla kabulleneceklerdir. Evden kovarsa, ne yapalım kalacak yer mi yok? Ki kovacağını zannetmiyorum öyle bir adam değil.
-
Egitim alabilirsin, motorlu abi ve ablalar takildigin kisilerin guvenilir kisiler olması arti motorla ilgili yanilgilarini ekipmanini full sekilde takacagini göster onlara..
Bizimde bi ufakligimiz var babasi ne zaman beni gorse aman awesomee bizim cocuk sizinle takilsin bi yere giderseniz oda gelsin der.. bi sekilde bizim apacho sacma sapan hareketler yapmayacagimizi bilir.. o yuzden zamanla isinmasi lazim ailenin
-
1. Evet, alıcam.
2. İlk zamanlarda motoru ulaşabileceği yerlerde bırakmamayı planlıyorum. Zamanla kabulleneceklerdir. Evden kovarsa, ne yapalım kalacak yer mi yok? Ki kovacağını zannetmiyorum öyle bir adam değil.
Çoğunluğun tavsiyesine kulak verip almayın annenizi babanızı razı etmeden bence. İnsanlar hemen anında razı olmazlar. Olmamak ta da haklılar açıkçası. Seviyorlar sizi çünkü.
Annem babam bu yaşta bile motosiklet kullanmama razı değillerdir. Sadece yapabilecekleri birşey yok. Ama sizin ailenizin var. Çünkü hâlâ temel hayat ihtiyaçlarınız için onlara muhtaçsınız. Hatta işiniz bile yok, kredi falan diyorsunuz.
Bir kere de kaza geçirip bacağınızı kırmışsınız. Durum böyleyken ailenizin, sizin başınıza daha önce bela açmış, ve tekrar açması muhtemel bir zevkinize katlanmasını, hatta indirek te olsa finanse etmesini nasıl bekleyebiliyorsunuz?
-
forumdaki bayan üyeleri toplayıp çık karşılarına. kızlar bile kullanıyosa bizim oğlanda kullanır herhalde derler
-
Aynı olay benim başıma geldi, yaşadıkların hepsini ben de yaşadım. Zamana bırak, gün geldi mi ses çıkarmıyorlar. Fakat anne-baba duygusu işte, dikkatli olmaya bak.
-
Haftalık ya da aylık değil, eğitim günlük, motosiklet eğitimleri öyle haftalık aylık olmaz, Hondanın eğitimleri de 2 günlükdür maksimum. Yani eğitim bir günü kapsıyor sabahtan aksama kadar. Pahalı mı ? Evet pahalı ama canından kıymetli değil ki sen bunu zaten kaza yaparak yaşadın. Kazayı nasıl yaptığını bilmiyorum ama eğitim aldıktan sonra keşke eğitimi daha önce alsaymışım. eğitimli olsam bu kazayı yapmazdım diyeceksin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)