Öncelikle merhaba. Bugün bir serviste SWALLOW marka lastik ile karşılaştım. Servis ustası da önerdi. Endonezya malıymış..
Bu lastik hakkında bilgisi olan var mıdır? Nasıldır takılır mı tekere?
Not: Motorum Falcon Freedom 250..
Öncelikle merhaba. Bugün bir serviste SWALLOW marka lastik ile karşılaştım. Servis ustası da önerdi. Endonezya malıymış..
Bu lastik hakkında bilgisi olan var mıdır? Nasıldır takılır mı tekere?
Not: Motorum Falcon Freedom 250..
bende 17 jant 130 olani var yazliktaki motorda benim lastigim sert yagmurda tutmuyor mahalleye 15 metre kaydirarak yan sokuyorum sen dusun . sertlige bakicaksin yumusaksa kanalliysa al duroda iyidir bak onada
MOTOSTONE SİNİRLİ TAMİRCİ
( ----SCOOTER DÜŞMANI----- )
Servis ustası,motor kullanıcıları vs. hepsini geçtim.Tek önerebileceğim kaliteli asfalt.Her asfalta ve yola göre sürüş yapmak.
Ben kullanıyorum Kuruda hiçbir sorun çıkarmadı fakat yol kirliyken ilk yağmur başladığında yada sabah 5 gibi çiğ düşmüşken arka tekerlek hep yanıma gelmek istiyor
bi arkadaşımız bayisi satıyor ve memnun, mondial scooter kullanan bi arkadaşım orjinalleri yerine swallow taktı ve çok memnun kaldı, aynı şekilde gw 250 orjinal lastikleri yerine takıp yine çok memnun kalan bi arkadaşım var özellikle kurudan ıslağa geçince çok farkettiğini söylüyorlar. muhtemelen michelin yada pirelli kadar olmaz ama fabrika çıkışı lastiklere göre daha iyi
Aslında benim de içime pek sinmedi bu lastikler ama kötünün iyisidir diye düşünüyorum. fiyatı da uygun. çok masrafta yapmak istemiyorum.
F/P açısından güzel lastiktir.
Limitleri zorlamadıktan sonra iş görür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)