Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Başlangıç Motoru; Ducati Panigale 1199, Yardımcı Olursanız Sevinirim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB 125 Ace
    valla motor ısısı yakmaz ama saatte 300km yapan bir motordan düştüğünde fena yakar gibi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CB650F
    Arkadaşı kale almıyorum fakat şöyle bir mesaj vereyim motosiklet amaç değil araçtır...Ferrari alamadım diye ducati almak nedir ya?...Ucuza nasıl hava atarım,nasıl farklı olurum veya nasıl egomu beslerim ayağıyla yazılmış gereksiz ve bir okadar da absürt bir yazı...
    Söylemeden de edemicem 15 yaşından beri motor üstündeyim sayısız makine denedim bahsi geçen motora para verseler yine binmem...çünkü 1200 cc lik L twin motoru zaptedemicek kadar tecrübesizim...öyle eğitimle falan da olucak iş değil kimse kendini kandırmasın.
    Mustaphalanx bunu beğendi.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Bu kadar abartıldı, kesinlikle katılmıyorum,sanki bu motor uzaydan gelmiş. Beyler bakın aşağıda paylasicagim resimdeki hanımefendi instgramda takip edenler varsa tanırlar,bakın videosuda var, siir gibi kullaniyor panigale yi hemde sadece 10.000 km r25 tecrübesinden sonra. Sank F16. Bu kadar abartmayın mevzuyu lütfen.

Nesli_avci yukarda resimdeki hanımefendi, hesabı herkeze açık,merak edenler instgramdan baksınlar, tüm hikayesine.
    hasmet bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Eğitimle olmadığına göre vahiy gerekiyor herhalde Panigale kullanmak için. Veya seçimle mi oluyor? Bilmem ki aksi halde binince yabani at misali üzerinden atıyomuş diyolla

Kullanılmış 600cc SS'lerden çok daha uysal ve güvenli bir alet Panigale. Çünkü RBW dahil en son elektronik sistemlerle geliyor. Gücü indirirsin, traction control ve ABS'yi abartırsın, tekere gelmene izin vermez, highside yaptırmaz. Gazi sona dayasan bile yere aktaramayacaği gücü salmaz. Ama düz ve kuru yolda gazı açarsan salar 200 beygiri. Bu da acayip beceri ve tecrübe gerektiren bir şey değil. Ama zevkli.

5 yaşında hangi 600cc SS'te RBW ve cornering ABS var? 2000'lerde yaşamıyoruz. Motosiklet güvenliği ve kullanılabilirliği adına çok büyük gelişmeler oldu.
    jimi_hendrix ve sokamarukun bunu beğendiler.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğitimle olmadığına göre vahiy gerekiyor herhalde Panigale kullanmak için. Veya seçimle mi oluyor? Bilmem ki aksi halde binince yabani at misali üzerinden atıyomuş diyolla

Kullanılmış 600cc SS'lerden çok daha uysal ve güvenli bir alet Panigale. Çünkü RBW dahil en son elektronik sistemlerle geliyor. Gücü indirirsin, traction control ve ABS'yi abartırsın, tekere gelmene izin vermez, highside yaptırmaz. Gazi sona dayasan bile yere aktaramayacaği gücü salmaz. Ama düz ve kuru yolda gazı açarsan salar 200 beygiri. Bu da acayip beceri ve tecrübe gerektiren bir şey değil. Ama zevkli.

5 yaşında hangi 600cc SS'te RBW ve cornering ABS var? 2000'lerde yaşamıyoruz. Motosiklet güvenliği ve kullanılabilirliği adına çok büyük gelişmeler oldu.
    siz hiç o 200 tane atın üzerinde kışın karlı yolları geçtiniz mi ? ben geçtim işte en çok ducatiye ben binmeliyim
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz hiç o 200 tane atın üzerinde kışın karlı yolları geçtiniz mi ? ben geçtim işte en çok ducatiye ben binmeliyim
    Hava sıcaklığı sıfıra yaklaştı mı kar işareti çıkıyor ekranın üzerine kontağı çevirince, "dikkat edin yollar buzlu olabilir" uyarısı veriyor motosiklet (ciddiyim). Motosikletin sözünü dinleyip arabaya biniyorum öyle olunca

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765

Bravo. Ne kadar abartılıyor. Tamam herkese uygun değil fakat arkadaşım ne güzel yazmış. Tarctionlar abs ler hepsinin üstüne asıl güç modlar var. Yani 130 140 beygiri 60 a 70 e indiriyor. Yani adam neden mt07 veya diversion alsın, ayarlar modu hemde kullanmak istediği motorda pişer sonra acar A modu gazlar.

böyle soruları neden sorarlar ki ? sanki biz olmaz ölecen olm yapma etme desek adamın kafasında varsa o motoru almaycak mı ? bence alacak.
    durdurulamaz saçma düşünceler için kendimiz parçalamayalım 4 sayfa cevap ve tavsiye yazmak geyik muhabbeti bence
    bir musibet bin nasihattan iyidir demiş atalarımız. Bence böyle soru soran arkadaşlar istedikleri motorları alsınlar. Bir arkadaşlarından rica ederek epeyce boş ve düz güzel zeminli bir araziye önce artçı olarak gitsinler. ( motor nedir nasıl gidebilir öğrensinler) sonra kendi motoruna besmele çekip atlasınlar. İstedikleri hassas ayarları yapabilirler.Böylece bisiklete binmek gibi olmadığını tecrube edeceklerdir.
    Hayallerinizi ertelemeyin! Peşinden koşun ve hızlandırın. Yaptığınız kazalarda da motoru pert etmeyin ki çıtır hasarlı güzel motorlar artsın biz de alak
    Mustaphalanx bunu beğendi.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh

Yalnız asfaltta dizini yere değdiremeyecek olan da "panigale kullanıyorum" demesin. Panigaleye biniyordur, ama kullanamıyordur.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Alıntı Darkfriairs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Salurbey çok iyimsersin. Bu konuyu açan vatandaş bile isteye bu başlığı açarak lafım ona eğleniyor.

Ferrari alacak bir adam araç forumlarına girip;

"yedek parça sorunu yaşar mıyım,
    bakım aralıkları ne kadar,
    0-100 kaç,
    hızlı kullanmam çok yakar mı,
    hız sevmem,
    ömürlük binilir mi,
    yazın kliması serinletir mi"
    gibi absürd sorular sorar mı?
    Forumlarin temel amaçlarından biridir bu,bir konu açılır sonra gelişir. Konunun, konuyu açan kisi ekseninde devam etmesi veya her aşamasının kişiye bağlı sürmesi gerekli değildir. Konu açıldı tartışılıyor gelişiyor. Ben kendi dusuncemi her büyük cc motor mevzusu açıldığında dile getiriyorum. Hep standart cevaplar,helva,oo motor kullanilmaz,inanılmaz efsane vs vs gibi fiz cevaplar. Bakın bir örnek verdim gerçek hayattan olumlu bir örnek hemde. Nesli hanımla bende trafikte karşılaştım, o efsane panigale kullanilayaman motor yer şaşkınbakkal ışıklar, valla çokda güzel kullanıyordu bir süre 10 metre arkasından devam ettim,kullanışi izlemek istedim. Birçok ölümlü örneklerde olsa , bunun gibi çok güzel örneklerde var. Abartmamaktan ve cevapları fikse etmemekten yanayım. Ama her zamanda büyük cc kuvvetli makinalarin gücüne saygi duyalım ve hep dikkatli konsantre şekilde yaklaşalim onları hafife almayalim.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ducatiden daha güzel olan nedir hadi bilin bakalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalnız asfaltta dizini yere değdiremeyecek olan da "panigale kullanıyorum" demesin. Panigaleye biniyordur, ama kullanamıyordur.
    Orası öyle. Ama başlığı açan da binmek istiyor galiba, kullanmak çok ta umrunda değil. Zaten ciddi eğitim ve pist deneyimi olmadan çok mümkün değil... Ama A'dan B'ye gidilir, zevk te alınır, çok güvensiz de olmaz.

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ducatiden daha güzel olan nedir hadi bilin bakalım
    At olabilir mi?

Belki de bir ducatiden daha güzel şey iki ducatidir?

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sonrada panigale kullanıyorum diye gezersin ortalıkta

Bu fotodaki kız r25 le oyuncak gibi oynuyorum demişti youtube de bir söyleşide. Vay anasını sadece 10.000 km kullanarak. Bu kafayla panigale de ne güzel kullanılır

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Herkesin görüşü,şimdi şubatta 2017 r6 alıyorum, beyler dizler fln yere degmicek. Tecrübelerimi sizle paylasicam. Fuari bekliyorum. Dizler yere degmicek ve pistede girmeyi düşünmuyorum ama yinede aliyorum. Full paylaşımda olacağım.

neyzen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motoru almadan önce liveleak, rotten.com gibi sitelerle anlaşma yapın, zira 1 yıllık içerik ihtiyacını karşılayacaksınız.

siz faydalanamasanız da arkada kalanlar faydalanır.

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Hehe eyw. Tabi paylaşımlar dediğim gibi bol olucak. Takipte kalın. Ozellikle helvali bir foto koyucam. ( bu arada r25 imi satıyorum forumdan biri alıcı olursa daha çok sevinirim , özelden msj atabilir ilgilenen arkadaşlar, r6 icin satıyorum )

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonrada panigale kullanıyorum diye gezersin ortalıkta

Bu fotodaki kız r25 le oyuncak gibi oynuyorum demişti youtube de bir söyleşide. Vay anasını sadece 10.000 km kullanarak. Bu kafayla panigale de ne güzel kullanılır
    Yok, Superduke kullaniyorum diye geziyorum ben ortalikta SS hic uygun degil gunluk kullanim icin bence. Gerci kullaniyorum iddiali bi laf oldu, biniyorum diyelim

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Orası öyle. Ama başlığı açan da binmek istiyor galiba, kullanmak çok ta umrunda değil. Zaten ciddi eğitim ve pist deneyimi olmadan çok mümkün değil... Ama A'dan B'ye gidilir, zevk te alınır, çok güvensiz de olmaz.
    Yaw güvenli olur da motor 2 silindir zaten. E bir de bu motor kullanılmayacaksa (sadece binilecekse... Gören 250cc kullanıyor sanacak hem sesi hemde gidişi yönünden. Ve abimiz şekil yapmaktan mahrum kalacak... Ve verdiği 100.000 tl nin 85.000 tl si çöpe gitmiş olacak.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw güvenli olur da motor 2 silindir zaten. E bir de bu motor kullanılmayacaksa (sadece binilecekse... Gören 250cc kullanıyor sanacak hem sesi hemde gidişi yönünden. Ve abimiz şekil yapmaktan mahrum kalacak... Ve verdiği 100.000 tl nin 85.000 tl si çöpe gitmiş olacak.
    Aynen. Gorenler Superduke'u 600cc saniyor. Soruyorlar, 1300 diyorum, "yanlis duyduk herhalde" deyip bir daha soruyorlar. Daha ilk seferde anlayan cikmadi bilen biliyor gerci.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)