Öncelikle kendiniz de demişsiniz fakat ben ayrıca özellikle ses sistemi olayına anlam veremediğim için ekstra bir tepkilendim size karşı
CBF 150 öncelikle çok güzel makinadır ama siz daha çok şekil arıyorsunuz sanırım. CBR 125 çabuk sıkacaktır önceden motor kullanmış birisi için. Benim 6 ay civarı sürdü, sonra da çalındı zaten. Ki o 6 ayın 4 ayı sıkılmakla geçmiştir, o dönem 250cc motosikletler yoktu ya da azdı sanırım (2005-2006) mecburen 600lük bakıyordum, ona da para yetmiyordu tabi.
CBF sıkmaz demiyorum, ama CBR daki SS tipi görüntü insanda bir beklenti yaratıyor. Zaten SS seviyorsanız, hız da isteyeceksiniz, CBR onu veremiyor haliyle.
Pulsarlar gayet güzel, mantıklı motosikletler. Çok sattı zaten, şikayet eden tabi ki var, ama bence japonlarla arasında 10 kat gömlek yok. Şahsi görüşüm tabi. Eminim karşı çıkacak vardır. Pulsar' ın güzel tarafı yedek parçası, aksesuarı falan epey ucuz. Bakıma girerken, parça değiştirirken oturup ağlamazsınız (son bakımım 510 TL çok koydu be).
Alabiliyorsan CBR 250R, alamıyorsan Pulsar derim ben. Ama hani kış geldi artık, tatlı su motorcusuysanız satın çinliyi de, yaza doğru apra biriktirin 250R alın derim. 1-2 ay gezmek için gereksiz olur bence, kenarda da para durur biraz. Allah göstermesin bir ihtiyaç halinde elinizde paranız da olur.
Benim içime doğan Nisan'a kadar belki Mayı's a kadar hiç motora binmeyeceğiniz yönünde. En azından elinizdeki motor boş dura dura değer kaybetmesin.