Altın Elbiseli Adam'ın Kel Eğitmeni
Reklamlar
-
Yanlış anlamadıysam instagram trafiği için konuyu hortlattınız. Bence direk rahmi barutçu mu rossi mi diye başlık açabilirdiniz. Şöyle reklam işlerinde bile rahmetlinin adı üzerinden yürünmesi gerçekten üzücü. Reklamınız konusunda tavsiyem budur, birdahaki sefere böyle bir yoldan yürüyerek daha doğru bir kitleye ulaşmış olursunuz.
Reklamlar
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamadıysam instagram trafiği için konuyu hortlattınız. Bence direk rahmi barutçu mu rossi mi diye başlık açabilirdiniz. Şöyle reklam işlerinde bile rahmetlinin adı üzerinden yürünmesi gerçekten üzücü. Reklamınız konusunda tavsiyem budur, birdahaki sefere böyle bir yoldan yürüyerek daha doğru bir kitleye ulaşmış olursunuz.
mahmut bey konuyu düzenleme tarihim ile sonradan eklediğim düzenlediğim tarihlere bakarsanız görebilirsiniz.Reklam yapıcak olsam parasıyla yaparım yani neden 3-5 trafik çekcem diye burada uğraşayım. Bu arada cidden güzel duyar kastınız
-
ahe adlı üyeden alıntı
mahmut bey konuyu düzenleme tarihim ile sonradan eklediğim düzenlediğim tarihlere bakarsanız görebilirsiniz.Reklam yapıcak olsam parasıyla yaparım yani neden 3-5 trafik çekcem diye burada uğraşayım. Bu arada cidden güzel duyar kastınız
Söylediğim gibi yanlış anlamış olabileceğimi belirterek instagram linkini görünce düşüncem böyle gelişti. Duyar konusu benim için kasılacak üzerine + koyulacak bir durum değil, ya vardır ya yoktur.
-
Artçı kaskına para vermemek adına Turing Kulübü'nün ücretsiz kurye eğitimine katılmıştım. Rahmi Hoca eğitimleri veriyordu, bana çok sempatik ve bilgili gelmişti. Kış lastiği kavramını, havanın gece gündüz sıcaklık ortalamasının 7 derece ve altında olduğu aylarda kış lastiğinin yararlarını o gün ondan öğrenmiştim.
-
ahe adlı üyeden alıntı
evet bu doğru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)