Altın Elbiseli Adam'ın Kel Eğitmeni
-
Merhaba Forum;
Altınlı Gece video'larını youtube'dan izliyorum. Barkın'ın durmadan eleştirdiği bir "kel eğitmen" var. Bu kim ? (Genelleştirilmiş bir "kötü" eğitmen olmadığı, spesifik bir insanının kastedildiği konuşmalardan anlaşılıyor)
Acaba bu olabilir mi ? (Tamamen atıyorum) http://www.lamatech.com
Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Reklamlar
-
Evet Rahmi hoca bildiğim kadarıyla Barkın'ın bahsettiği.
-
-
Pek ben denk gelmedim de Altın reis niye takık bu kele?
-
Owl King adlı üyeden alıntı
Pek ben denk gelmedim de Altın reis niye takık bu kele?
Her şey Okan Bayülgen'in programında, yazdığı dergileri sayarken konuklardan bir kadın tarafından sözü kesilip, "Rahmi Barutçu'nun dergisi değil mi o" diye soru sorulması ve ortalığı buz kestirmesiyle başladı.
-
Bende bugün tam bunu düşünmüştüm. Cruiser sevdiğim için harley sürme eğitimi veren nereler var diye bakinirken rahmi barutçu'nun bu eğitimi verdigini gördüm. Sonra kafama dank etti, acaba neden bu kadar sevmiyor barkın meraklar içindeyim. Bulduğum tek ağır cruiser eğitimi veren adam bu sonuçta, kararsız kaldım.
-
SolidSnake adlı üyeden alıntı
Bende bugün tam bunu düşünmüştüm. Cruiser sevdiğim için harley sürme eğitimi veren nereler var diye bakinirken rahmi barutçu'nun bu eğitimi verdigini gördüm. Sonra kafama dank etti, acaba neden bu kadar sevmiyor barkın meraklar içindeyim. Bulduğum tek ağır cruiser eğitimi veren adam bu sonuçta, kararsız kaldım.
Barkinda verir eğitimi
-
barkın zeka seviyesi çok çok yüksek biri.. herkesi sevmemesi gayet normal bir durum yadırganıcak bişey yok
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Alakasız olabilir fakat.
Rahmi bey, zengin/yağlı müşterileri avlayan eğitmendir. Adam para kazanıyor. Diyecek sözüm yok.
Barkın bey, motosikleti olmayan genç kuşakların eğitmenidir(?). Kendini sürekli tekrar eden biri olduğunu zamanla farkedersiniz. Tanıtacağı ürünü üreten üretici kaymak yedirdiyse ürünü iyi, yedirmediyse ürünü kaka segmentine doğru kayıyor, başlangıçtaki tarafsızlığı kalmadı. ( Pazarlama açısından iyidir. diğer durumları yorumlamak haddime değil. )
Şahsi fikrim izlemeniz/takip etmeniz gerken adam fuat domaniç. Bu adamın söyledikleri,tecrübeleri birgün mutlaka işinize yarar. Bide konuşmasına izin verselerde uzun uzun anlatsa.Fuat beyin yanında barkın beyde yada rahmi beyde, bi halta yaramaz.
-
mescaline adlı üyeden alıntı
Barkinda verir eğitimi
Barkın'ı bulursak eğitimi alırız
-
Kel adam mi? Kesin johnny sins dir
-
Önderimiz AEA liderliğinde her yere gideriz.
-
Barkın'ın yerinde olsam Rahmi Hocaya ben de gıcık olurum. İnsanlara motosikleti sevdiren, güvenli sürüş için çırpınıp duran, motosikletler hakkında sayısız video çekip yayınlayan ben, Sosyetelere iki üç saatlik eğitimle paraya para demeyen Rahmi Hoca.
Ama şu da bir gerçek ki Barkın üç tekerlekli bisiklete binerken rahmi hoca motoruyla dünyayı geziyordu.
-
000000 adlı üyeden alıntı
Şahsi fikrim izlemeniz/takip etmeniz gerken adam fuat domaniç. Bu adamın söyledikleri,tecrübeleri birgün mutlaka işinize yarar. Bide konuşmasına izin verselerde uzun uzun anlatsa.Fuat beyin yanında barkın beyde yada rahmi beyde, bi halta yaramaz.
Bence yeterince konusmasina izin veriyorlar zaten. Fuat Domanic`i ben de cok takdir ediyorum, Barkin`in apacilik dedigi sorumsuz surusu hic tavsip etmiyor, bunu da dile getiriyor.
Devrim Sirmen`e de daha cok konusma imkani ve konu verilir umarim. Barkin`in milletle dalasma agizlari baydi artik.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sokollu adlı üyeden alıntı
Bence yeterince konusmasina izin veriyorlar zaten. Fuat Domanic`i ben de cok takdir ediyorum, Barkin`in apacilik dedigi sorumsuz surusu hic tavsip etmiyor, bunu da dile getiriyor.
Devrim Sirmen`e de daha cok konusma imkani ve konu verilir umarim. Barkin`in milletle dalasma agizlari baydi artik.
Bana göre devrim beyde hep birşeyler eksik açık/net konuşamıyor gibi, C.S.S'a bağlı olması sebebiyle sanırım yada bana öyle geliyordur.
Fuat ve devrim bey varken, barkın sadece test pilotluğu yapsa, diyalogları/sunumu/konuları onlara bıraksa, saçma sapan mesajlara verilen cevaplar, laf sokma çabaları, karşılıklı atışmalar egale edilse, o programı çocukken izlediğim çizgi filmleri bekler gibi beklerim.
Öyle her zaman değil barkın bey yine kendi konuklarını çağırsın, yine gençlere satmak istediğini satsın.ancak o ikili varken sadece kenarda kalsın. Cevaplanacak mesajlar günler öncesinden belirlense, 2-3 ayda bir defa bile olsa bu tip, kaliteli bir program beni tatmin eder sanırım.
-
000000 adlı üyeden alıntı
Bana göre devrim beyde hep birşeyler eksik açık/net konuşamıyor gibi, C.S.S'a bağlı olması sebebiyle sanırım yada bana öyle geliyordur.
Fuat ve devrim bey varken, barkın sadece test pilotluğu yapsa, diyalogları/sunumu/konuları onlara bıraksa, saçma sapan mesajlara verilen cevaplar, laf sokma çabaları, karşılıklı atışmalar egale edilse, o programı çocukken izlediğim çizgi filmleri bekler gibi beklerim.
Öyle her zaman değil barkın bey yine kendi konuklarını çağırsın, yine gençlere satmak istediğini satsın.ancak o ikili varken sadece kenarda kalsın. Cevaplanacak mesajlar günler öncesinden belirlense, 2-3 ayda bir defa bile olsa bu tip, kaliteli bir program beni tatmin eder sanırım.
Barkının bu adam için fazla acımasız davrandığını düşünüyordum . Barutçunun toplu eğitimlerinden birine katılmıştım. Ondan sonra barkına hak verdim .
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
darpgen adlı üyeden alıntı
Barkının bu adam için fazla acımasız davrandığını düşünüyordum . Barutçunun toplu eğitimlerinden birine katılmıştım. Ondan sonra barkına hak verdim .
Muhtemelen toplu eğitimde rahmi beye soru sodun, rahmi beyde cevap olarak "Onun için benden özel eğitim alman lazım" yada benzeri bir cevap verdi değil mi?
-
AEA' nin Egede yol eğitimi yaparken kaza sonucu köylü bir ablamizi öldüren ve "motosiklet gezisi kanlı bitti" diye başlık atılıp yerel gazetelere sürmanşet servis edilen (tamamen AEA nin iddiasıdır, bu tarz bir habere raslamadim) haber, acaba hangi kurum veya eğitmen ile ilgilidir ?
Ayrıca biriniz AEA' nin bahsettiği İstanbullu ve egitim videolarında karşı şeritten çıkan egitmeni ifşa etsin lütfen... Kim bu insanlar ???
-
-
mescaline adlı üyeden alıntı
Barkinda verir eğitimi
Kabul edelim ki Barkin ne cruiser, ne de offroad motosiklet kullanabiliyor... Cruiser kullandigi bazi videolar komik, istemsiz sekilde yatmaya yelteniyor falan. Off road uzerinde ise korkak ve cekinik, yine deneyimsizligi kabak gibi cikiyor ortaya.
Spor ve naked'ta oyle degil ama. Gayet emin ve rahat.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
mustick adlı üyeden alıntı
Barkın'ın yerinde olsam Rahmi Hocaya ben de gıcık olurum. İnsanlara motosikleti sevdiren, güvenli sürüş için çırpınıp duran, motosikletler hakkında sayısız video çekip yayınlayan ben, Sosyetelere iki üç saatlik eğitimle paraya para demeyen Rahmi Hoca.
Ama şu da bir gerçek ki Barkın üç tekerlekli bisiklete binerken rahmi hoca motoruyla dünyayı geziyordu.
Niye gicik oluyor? Illa herkes Barkin gibi amme hizmeti yapip reklam ve sponsorluklardan mi gecinmek zorunda?
O da para karsiligi motosiklet egitimi veriyor, sorun ne burada?
Ikisi de lazim bence...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
GarySnyder adlı üyeden alıntı
Önderimiz AEA liderliğinde her yere gideriz.
ille de insani ya goge cikaracaksiniz, ya da yerin dibine gomeceksiniz. Arasi yok di mi?
Ne yere gomun, ki adamin heyecani, istegi kirilmasin.
Ne goge cikarin, ki savsaklayip salmasin, kaliteyi korumaya, emek harcamaya devam etsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)