Merhabalar
Aşağıdaki arkadaşa ulaşmak istiyorum mesaj attım youtubeden ancak cevap alamadım 4 gündür.
Merhabalar
Aşağıdaki arkadaşa ulaşmak istiyorum mesaj attım youtubeden ancak cevap alamadım 4 gündür.
Kara Murat hanginiz durumu olmasın şimdi 😀
ali abi ?
sen misin abi?
abi?
Ne yapicaksin onu birsey sorucaksan videosuna yorum at
Ahanda bu ama uzaklaştırılmış..
facebook.com/prowrist
Biraz muhabbet kuracaktım. O yüzden mesaj attım arkadaşada öldü mü vs sandım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
Videosunda burayıda gördümde facebook olmadığı için facebook kanalını kullanamadım. Uzaklaştırılma sebebinde --- yazmakta ne anlama gelmekte biliyor musunuz? Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
Kara Muratı bulduk da uzaklaştırılmış be abi
Uzaklaştırılma sebebi gayet açık. Hıza, trafik kurallarına aykırı davranışlara ve suça teşvik etmek amaçlı video paylaştığı için.
4.00 dk da başlayan şarkı güzelmiş.
Aynı ben helal olsun bende 100 le giderken böyle tripli ve agresif sürüyorum
Kesinlikle benim sürüş tarzımdan çok çok uzak.
Benimde
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
Anlamadığım şey forumda barkının apaçi gibi kullanma videosu, x kişisinin 299km videoları da mevcut. Bana düşmez tabi savunmak sonuçta kurallara hepsi aykırı. Ama ulaşmak istediğim adama ulaşamamak canımı sıktı Kaybetmişim o şansı.
Sıkıntı yapma kardeş...
Kenan sofuoğluna bile cevap yazmadılar bu motorcu aleminde
Yapmayın yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
Ben öldü falan sanıyorum bakalım. Umarım kısa zamanda atar cevap.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
Sen misin abi
Sürme tarzına yorum yapmaycağım ama canını riske atmıyormu acaba ? fazlamı cesur ?
Polisin yanından 300le geçmiş ağamızsın paşamızsın getirin plaketi ALKIIŞŞ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)