Merhaba arkadaşlar geçen konumda belirtmiştim artık kıbrısta bir motorcu kardeşinizim, olay yaklaşık 1 sene önce İstanbul'da Balmumcu- Zincirlikuyu arasında yaşanmıştı. Yorum yapın sohbet edelim;
+Arkamda kız arkadaşımla okul çıkışı Beşiktaş'tan Levent'e gidiyorduk, hiç bir sorun yok apaçilik yapmam hız merakım yok yol da boştu trafik yoktu. İstanbul'da olanlar bilir Atv binasının önünde bir alt yol var oraya indim sağ şeritten normal bir hızla ilerlerken bir kaç santim yanımızdan iki şeridi tam ortalamış tahmini 120km/h ile giden eski model 'yeşil plakalı' bir Mercedes geçti.
Şahsen bu tip insanların yaptığı bu ve benzeri hareketleri ben hakaret olarak gören birisiyim, ne benim canım o arabadakinden ne de onun canı benimkinden değersiz. Alt yoldan çıktık Zincirlikuyu Metrobüs'ün olduğu bölgede trafik vardı az ileride durdu gittim camı yarım açıktı yanaştım ve agresif bir dil kullanmadan "Neden sıfır geçiyorsun birader yaptığın ayıp" dedim, arabadaki arkadaş esmer birisiydi iki saniye durakladı ve sert bir ses tonuyla arapça bir şeyler söyleyip "yallah yallah" diyip camını kapatıp önündeki bir kaç metrelik boşluğa ilerledi.
Araç konsolosluk arabasıydı ve başımı belaya sokmamak için sakin kalmaya çalıştım ama sinirlenmiştim, tekrar aracın yanına gidip az önce söylediğimi ingilizce söylemek istedim fakat tam aracın yanına geldiğim sırada önüme kırdı, amacı hem yanına gelmemi engellemekti hem motoru düşürmek. O motorun üstünde tek değildim ve olaya sırf benim yüzümden karışmış olan arkamdaki o kızı görmezden gelince gözüm döndü, arabayı yumruklayarak "aşşa in lan şerefsiz" diye bağırdım ama adam Türkçe bilmiyordu keşke İngilizce bağırsaydım "get out lan" diye
Bir o tarafına geçmeye çalıştım bir bu tarafına ama herif aracı dansöz gibi bir oraya bir buraya kırıyordu, diğer arabalara çarpma pahasına. Trafikten yararlanıp tam yanına girebildim yine cama vurarak bir şeyler söyledim o sırada herif telaşla birisini arıyordu. Arabadan inmeyecekti ve ben de konsolosluk arabasının camını indiremeyecektim, onu aşağılayıcı bir şeyler söyleyip uzamak istedim, ben sol şeritteyim o orta şeritte, tam onun aracını geçtiğim sırada arabasını sol şeride kırdı üstümüze sürmeye başladı, trafiğin durduğu yerde durmak zorunda kaldım eğer çarparsa diye savrulmayacak bir pozisyonda bekledim plakaya bir 5cm kala durdurdu aracı. İnip "bu sefer biptim belanı" dercesine şoför koltuğuna yöneldim ama artık 5 dakika civarı süren bu aksiyonu gören etraftaki araçlar da bizimle arada mesafe bıraktığı için herif sağ şeritteki boşluğa dönüp gitti, ben de kovalamadım yoluma gittim arkamdaki kızın artık perişan olması sebebiyle.
Arada bir aklıma gelir keşke kaskı elime alıp camına indirseydim derim. Kameramın da şarjı yoktu ve o olaydan sonra düzenli şarj ederim kameramı. Aklıma takılan şu eğer o adamla fiziksel temasa geçseydim adamın torpidoda tabancası varmıydı çıkarıp vururmuydu, çünkü bir çok kişi seni vurup konsolosluğuna gitse tutuklayamıyorlar dedi. Genç yaşımda iyi tecrübeler edindiğim olaylardandır.
Forumdaki konuların sürekli tekrar etmesinden muzdarip birisi olarak değişik bir konu açmak istedim siz de konuşun az sohbet olsun