ben daha öncede söylemiştim. adalet yok. bir sorun olduğunda polise gitseniz de faydası olmaz. bu konuda askeriye daha sıkı çalışıyor. jandarma olsaydı orada hemen ilgilenirdi.
ben daha öncede söylemiştim. adalet yok. bir sorun olduğunda polise gitseniz de faydası olmaz. bu konuda askeriye daha sıkı çalışıyor. jandarma olsaydı orada hemen ilgilenirdi.
Birader sen bunların plakasını almadın mı? Elinde darp cebir raporun da var. Orada ayakta lezyon, ekimoz vs bir şeyler yazmıyor mu? Motosikletinin kırılan aynası elinde değil mi? Bunlar bu olay ile ilgili delillerin birde güvenlik kamera kaydına rastlarsan bundan iyisi şamda kayısı. Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan haklarında soruşturma açılır. Bunun için eğer karakollar bir çare bulamıyorsa sen olayın olduğu yerin Cumhuriyet savcılığına git müracaat savcısı ile görüşmek istiyorum Polisler ifademi almadı de. Sonrasını bırak senin ifadeni almayan polis anlatsın savcıya nasıl almıyormuş. Arkadaşlar yurt genelinde nerede olursanız olun konu ne olursa olsun bir eylemin suç olup olmadığını ancak savcı belirler. Polisin ben ifade almam demek gibi bir lüksü yoktur. Sorununuzu anlatırsınız adli hukuk çerçevesinde bu bir suç unsuru ise savcı ile görüşülür. Talimatları doğrultusunda hareket edilir. Fakat medeni hukuk, borçlar hukuku, ticaret hukuku gibi adli vaka niteliği olmayan suçlarda ancak polis size bunun adli bir olay olmadığını ve avukatınızla görüşmeniz gerektiğini söyler.
iş arama ,bas git uzaklaş ne diye dallandırıyorsun,ben hergün bunun gibi sayısız örneklere raslıyorum,hepsiyle uğraşmaya kalksam biyere gidemem,,dikkatli olucaksın hele kadınlara dahada dikkat edeceksin,,trafikte araç kullanan bir kadın sürücüden daha tehlikelisi nedir biliyormusun,,söyleyeyim,araç kullanırken telefonla konuşan veya mesaj yazan kadın sürücüdür
iyi sürücü kendisi gibi başkalarının yaptığı hatalarıda kurtarandır
Karşınıza ilk kez mi yol vermeyen bir araba çıktı ? iki kadının lüks bir arabada muhabbet etmesi neden size dokundu onu anlamadım. Yanından uzayın gidin, olay ne yazık ki sizin o kadınları zorlamanızla olmuş ve sizin yaralanmanızla sonuçlanmış. Geçmiş olsun. Sadece ayağınızın ezilmesi ile kurtulmanız da büyük şans ya sizi düşürselerdi. Bu durumlarda en güzeli basıp gitmek.
Üzerine pekte bir şey söylemeye gerek yok sanırım. Dalgın olur, duymamış olur, akrabasının hastanede olduğu haberini almıştır neyse ne. Sen sollama fırsatı bulduysan bas git işte derdin ne? Birde yol ortasında durdum diyorsun. Üzerinde araç geçecek ne olacak sonra? Korna çalmış ama yol vermemişler!!! Gereksiz macera arıyorsun dostum. Olan sana olacak!
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
Verilen karşılıklardan da zaten pek anlayışlı bir arkadaşa benzemiyor. Dağılabilirim sanırım
İnançlı bir insan isen düşürüp üzerinden geçmediğine dua et bence. Eğer motora yeni başlayan biriyseniz trafikte bu gibi durumlar başınıza çokça gelebilir bilmeniz lazım, önünüzde yavaş giden bir araba varsa sağından solundan dıt dıt korna yapıp geçebiliyorsan geç git, yalandan yere insanlarla takışıp malına canına zarar gelebilecek durumlardan uzak dur derim.
Hee bana da olmuyo mu? Oluyor yol vermiyorlar bende sinirleniyorum, korna selektör geçiyorum yanından el kolda yapıyorum oda bana yapıyor içeriden bir şeyler basıp geçiyorum yanından bildiğim tüm küfürleri sayarak..
Sana da bunu tavsiye ederim. Bu seferlik basit bir ayak ezilmesiyle kurtarmışsın birdahaki sefer bu kadar şanslı olamayabilirsin..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
malesef ülkemizde, adalet haksızdan yana, bütün zorluklar garip insanlara, bütün vergiler bütün kazıklar hep mazluma. Çok kızıyorum ÇOK. Canına yandığımın Türkiye si bi çözemedim gitti.
her zaman dediğim gibi; bilcümle memleket efradını stadyumlara doldurup psikoterapiye sokmak lazım.
memleketimizde en küçük bir sürtüşmede iş ölüm kalım davasına dönüşüyor, kılıçlar çekiliyor.
Aynen öyle etraf manyak psikopat dolu o yüzden aklıselim hareket etmek lazım, her an aşağıda paylaştığım videoda ki gibi b.k yoluna gidebiliriz..
+21dir kana bakamayan izlemesin
Yorumlara bakıyorum bazı utanmazlar neredeyse beni haksız çıkaracaklar, söylediklerim harici hiç bir şekilde hatam yok öyle olsaki hatalı olsam bu kadar üstüne düşmem olayın ayrıca araç içerisindekiler barzo veya kadın ben içinde kim olduğunu görmeden korna çaldım sonra sıfıra inip yaklastım baktım bayan sürücü ve elinde telefonla oynuyo, sizin atıp tuttuğunuz gibi erkek sürücü böyle bişe yapsa zaten kavga ederdim bayan olduğu için sadece çek sağa polisi arıcam dedim kadın hala afta tafra içerisinde, şu saatten sonra bayan veya erkek farketmıyor benim için özellikle böyleleri, kamera konusuna gelince kameralık bi olay olacağını düşünmedim yoksa cep telefonu ilede çekebilirdim, kadına sağa çek diyince kaçacağını anladım zaten elimde telefon vardı polisi arıcaktım kaçtı, kaçarken 15 m geriden fotosunu çektim, bu arada kırılan ayna benim değil aracın aynası bana sıfır geldiği için motosikletimin Gidonuna çarptı katlanmıştı kaçarken düzelttiğini gördüm, ne diyorsam odur yazdıklarım harici farklı bi tavrım olmamıştır inanmayıp sallayanlar yorum yazma gereği duymasınlar, olaydanda bişe çıkacağını sanmıyorum ifademi alan memur dalga gecer gibi konuşuyordu zaten araç 1500 kg ayağından Nasıl gecer geçse Nasıl yürürsün vs ve savcı takipsizlik verir uğraşma dedi, başka bi olay Adana'da 4 yıl önce kuzenimle aracta ilerlerken öndeki araca çok hafif dokunduk rapor tuttuk işimiz acildi gidecektik Adam işi uzatınca ters konusunca git hadi işine ne yaparsan yap dedik, Adam şikayetçi olmuş vurup kaçtılar diye 1 saat sonra karakoldan aradılar hakkınızda şikayet var diye karakola gelin dediler, bu olaya güvenerekten polise sığındık ama nafile adalet bizden yana değil maalesef
Legends may sLeep.. But they never diE..!
yaptığı yanına kalıcak %85, ceza bile verdirtsen sen ona mahkemeyle, o kadar uğraşıp cezayı verdirtesiye sen cezayı daha çok çekmiş olucaksın, ne sanıyorsunuz bu ülkeyi usa mı anlamıyorumki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)