Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

tedirginlik

REKLAM ALANI

merhaba abilerim kardeşlerim benim ufak bi sıkıntım var yardımcı olursanız çok sevinirim benim yaşım 18 bundan 3 sene önce yamaha bws 100 vardı köyde tek sürüyordum tabi herzaman değil sonra o scotter le bi kaza yaptım ama çok şükür büyük bi kaza değildi ufak sıyrıklarla atlattım motor un ön tarafı tamammen bitik durumdaydı o kazadan sonra hiç motorsilket sürmedim ama halen içimde o heves duruyordu bundan 1 hafta önce bi arkadaşşın motorunu aldım 170cc cg tarzı sürmeye başladım yani tam sürmek değildi çümkü motorsiklet hareket ettiği an içimde tuhaf bi duygu yani bi anlık bi korku geldi hemen motordan indim ellerim titriyor yüzüm kıp kırmızı olmuştu acaba bunun nedeni önceden yaptığım kazadan ola bilirmi bilmiyorum bu korkuyu yada bu şeyi nasıl yene bilirim sevgiler saygılar....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    "Arıyorsan gücü , bakmalısın içine sen."

Master Yoda
    Emreerol, yüksel66 ve SAZMAN bunu beğendiler.

kendi içimde çok aradım ama halen bi çözüm bulmuş değilim

barismanco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Güvendiğin insanların arkasına bin. Yani artçı olarak bin motora bir hafta kadar belki geçer yada azalır hocam.
    Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Ben direksyon sınavına girerken çocuğun biri daha sınav başlamadan motordan düştü. Ben girmicem felan demeye başladı kardeşim dedim bindiğin alette 2 teker var düşmek allahın emri. Daha çok düşeceksin bırakacaksan şimdi bırak bencede. Çocuk sınavı geçti. Düşük hızlarda temkinli kullan ellerinle değil dizlerinle tut motoru tedirginliğin azalacaktır. Yavaş yavaş geçer.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Yürürken veya koşarken hiç düşmedikmi e düşerek öğrenmedikmi temkinli olmayı ve düşmemeyi buda aynı efendi efendi sürdükçe yanışlarını ve kendini tanıcaksın yok ben tez canlıyım hızlı yaşar erken gidersin yakışıklı olarak her şeyde geçerlidir bu temenim tek 2 teker deyil yane
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    İçinde motor sevgisi varsa elin ayağın titremez.
    Sende sadece korku var sen bu işi bırak başına iş açmadan evvel.
    SAZMAN bunu beğendi.

Owl King - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yasitiz. Benim de sana benzer bir anim oldu ama tabii motorda degil. Bisiklette. Yeni basladigim donemlerde cok zorlanmistim. Hatta dede bisikleti diye tabir edilen bisanlar olur ya ben 2 tekere onla baslamistim direk. Ayagim bile yetmiyordu dogru duzgun. Birkac metre gittim ki az daha BMW'nin altinda kaliyordum. Ayni senin gibi birkac zaman korku oldu. Tekrar denedim sonra. Benzer olayi defalarca yasadim. Ama sonra soyle dusundum. Simdiye kadar olmediysem daha zamanim vardir heralde. :D Gayet sakin olmaya calistim ve sonra hic bi sikinti olmadi. Emin olabilirsin benim kadar korkmadigindan. Sakin ol. Tek yapman gereken o. Relax ol. Emin ol gecer. Sonucta iki teker illa dusucez ogrenene kadar. Ve bir tavsiye korkun gecene kadar bilen biriyle surmeye devam et. Guven gelir sana bence. ;)

Söyediklerinizin hepsini deneyeceğim iyi ki varsınız sağolun 🙏

Motosikleti
    F850 Gs
    " Korku yok... korkarsan ölürsün..."

Anisi bambaska bu cümlenin ))

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)