Mt-07 yanık kokusu hakkında yardım
Reklamlar
-
Merhabalar biraz önce eve geldigimde motordan yanık kokusu geldiğini fark ettim. Teknik bilgilerden de pek anlamam. Sanirim yag sizdiriyor 2-3 damlada yere damladi park halindeyken. Tam olarak ne olduğunu çözemedim fakat yagi sızdırdığı yerin fotoğrafını çektim, tahliye hortumunun arkası. Sorun nedir acaba?
Reklamlar
-
Dişli kapağının altında birikmiş zincir yağı.
-
Evet Zincir yağladiktan sonra basladi bu koku, normal midir hocam içime dert oldu uyuyamıyorum
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
-
Zincir yağı fazla kaçmış orta dişliden katalitik konvertöre akıyor. Orta dişlinin önündeki kapağı söküp güzelce temizleyin. O kapağı sökmek için vites çubuğunu sokmeniz lazım. Ya da bir servise götürün.
-
Zincir temizliginde 4 5 seferde bir disli kapaginida acip gaz yagi ile yagi akıtıp yagi bide guzel yikamakta fayda var )
-
Acilen o bol bulamaç sürdüğün zincir yağını azalmalısın.
Endişe edecek bir şey yok, motulun temizleme spreyinden yada bir camsil şişesine gaz yağını doldurup orada birikmiş pis yağı akıt sorun kalmayacak..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Romedon adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar zincir yağını biraz bol sıkmışım .Sürekli motosun lat kısmına sıçratmış bu bölgeyi nasıl neyle temizlerim? amzon zarar verir mi?
http://i.hizliresim.com/6mBEJN.jpg
aynısını açmıştım. yıkamaya gitmeden sırasıyla hangisi varsa yağ temizleyici, gaz yağı ya da mazot sıkın ve tazyikli su il arındırın.
-
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Acilen o bol bulamaç sürdüğün zincir yağını azalmalısın.
Endişe edecek bir şey yok, motulun temizleme spreyinden yada bir camsil şişesine gaz yağını doldurup orada birikmiş pis yağı akıt sorun kalmayacak..
Sevgili kerem cok surmekten kaynaklanmiyor sorun o bolgeyi hic temizlememekten daha cok..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Sevgili kerem cok surmekten kaynaklanmiyor sorun o bolgeyi hic temizlememekten daha cok..
E tabi sende haklısın anam babam temizlik imandandır demişler
-
Vites pedalinin ordan değil ayaklığın ordaan söküp temizlettir yoksa birde vites ayarın kaçar uğraşırsın
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
E tabi sende haklısın anam babam temizlik imandandır demişler
benim dişli kapağını elime verip "temizle çırak" diyen bir ustam var ordan biliyorum temizliğin önemini
-
awesomee adlı üyeden alıntı
benim dişli kapağını elime verip "temizle çırak" diyen bir ustam var ordan biliyorum temizliğin önemini
Ustanın kıymetini bil birdahaki dişli temizlemesinde ona güzel bir hediye al.
-
Ustanın kıymetini bil birdahaki dişli temizlemesinde ona güzel bir
hediye al.
emri olur sepette bilsin
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Yanık kokusu da bundan midir diyorsunuz şimdi? Bi ufakta yagmur vardi dun gece ama?
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
-
Ön dişli kapağını sökmeden arkasından gaz yağı sıkarak temizlenemez mi ?
-
Aquaium adlı üyeden alıntı
Yanık kokusu da bundan midir diyorsunuz şimdi? Bi ufakta yagmur vardi dun gece ama?
Yağmurdan sonra ufaktan bir yanık kokusu olması çok normal su ile temas eden sıcak aksamlardan(egzoz,headers) geliyordur.
-
Çok zincir yağlayanların karşılaştığı bi durum..
Bende kırmızıda durduğumda sağlam bir koku ile doldu kaskın içi vizörü açmasam boğulacam.
Kargo poşeti sen gel boğaza yapış komple..
Ne kadar temizlesem de 1 hafta boyunca o kokuyu teneffüs etmek zorunda kalmıştım.
-
Yağmurdan sonra ufaktan bir yanık kokusu olması çok normal su ile temas eden sıcak aksamlardan(egzoz,headers) geliyordur.
Bugün bakıma gittim. Tam olarak sorun buymuş. Ben biraz evham yapmışım sadece.
- BOB MARLEY
-
-
Sorun olmaması sevindirici
bende bigün ninjayla yağmura yakalandım ışıklarda bi durdum dumandan gözgözü görmüyo aha dedim motor yanıyo
headerslardan geliyomuş ıslandığı için.
İnsan ister istemez bi panik haline giriyor.
- BOB MARLEY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)