Bravo, helal, herkese örnek olsun ...
ben sigara içmiyorum ama yine birikmiyor para neden? yoksa benim sigaraya mı başlamam lazım?
Yerin de bir haber olmuş, biz sigara içenler olarak istediğimiz de parayı sigaraya vermeyip biriktirebiliyoruz. Sigara içmeyenler parayı sigaraya vermediği için böyle bir biriktirme imkanı yok.
son dönemde o kadar sigara bırakma konusu açıldı ki vallaha gaza geldim bende bırakıcam
25 sene de orta karar bir işletme kurardım herhalde...
Helal olsun, TEBRİK EDERİM.
Biz ne zaman bu kararlılığı ,iradeyi göstereceğiz bakalım :(
Şu yorumu yazarken bile sigara içiyorum
Nasıl bir bağımlılıksa :
Yalan haber adam zaten 2009'da bırakmış sigarayı ama hala aklından çıkaramamış ki böyle atraksiyonlar yapıyor.
Sarma sigara içse sonuç aynı olurdu :D
Sigarayı bırakasım geldi..Günde 10 TL'den ayda 300. 1 yılda 3600 TL. Ya da boşver amaan yak bi sigara daha hahah :D
"17 aylik sigorta parasiyla motor almak" diye okudum, ki bu sigaradan bile fazla edebilir bu sigorta fiyatlariyla...
Ben 2.5 sene oldu birakali o zamanlar muratti iciyordum.. Hesapladigim zaman motosikletimin parasi cikti hemde saglik acisindan guzel bisey herkese tavsiye ederim.
17 ayda 12 bin liralık sigara içmek nedir ya? yemiş bu adam resmen sigarayı içmemiş
Karşı kuvvetli bir motivasyona ihtiyaç var.
Kimi videodaki arkadaş gibi anjiyo olup yusuf yusuf olayıyla motive olur. Kimi bebeği olunca bırakır vs...
Hadi bıraktın da kardeşim her gün bakkala gidip sigara alır gibi kumbaraya para atmakta bir o kadar zor.
Konuya iyice motorcu kafasıyla bakacak olursak
Direk 600lukle başlamış sigara içse daha iyiydi.
Sigarayı bırakalı 4. Yılım olmuştu, birden aklıma geldi ve hesapladım. O zamanın parasıyla sıfır bir Fazer 8 almıştım.
17 aydır sigara içmiyo yarış motoru almış
bizim arkadaş 28 yaşında hiç sigara içmedi 28 senedir anca pcx alabildi
inanmayın bunlara
aga bu adam günde 5 paket sigara mı içiyormuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)