Hadi Pulsar RS 200 'ü Değiştirelim
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar motosikletim üzerinde değişiklik yapmayı seviyorum. Arka ledleri direk kökünden iptal edip oraya led yaptım . Plakayı şimdilik öyle taktım ama düzgün bir plakalıkla kuyruğun altına alacağım. Benim asıl merak ettiğim olay ise Bu tam ön kafa lambaların yanındaki o boşluğa şöyle hafiften kızaran bir logo koymak .
veya sizin bu konu hakkındaki fikir ve önerileriniz nelerdir bunlara ihtiyacım var.
Reklamlar
-
Merhaba
Kizaran logo nedir ?
-
Kizaran logo nedir cidden?
Oraya en basit olarak kirmizi fosforlu serit cekersiniz. Yok ugrasim derseniz de yine jirmizi led serit cekebilirsiniz..sureklinyanmasin derseniz de frene baglarsiniz degisik.olur
-
Oraya ufak ledlerle transformers logosu yapta bumblebee gibi dolaşırsın ortalıkta
-
Mantıklı ve var olan bişey :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------
BEnde alırsam rs 200 sanırım ön farlara kırmızı halka çekicem şeytan göz misali hoş durabilir
-
Oraya bisey yapma bence. Yapacaksan su farlarin üzerindeki siyah kismi kizaran logola )))
-
-
kızaran logo diye aratınca bu çıktı
-
Hiç gelmiyon adaya getir şu canavarı meydan mt görsün
-
Kızaran logo falan bana biraz riskli geldi. Apaçi işi ve modifiye arasındaki ince çizgiyi kaçırma bence.
İlla o oyuntuya kafayı taktıysan air brushla kafaya profesyonel bir çizim/desen vs attır. o oyuntuları gölgeleyerek güzel birşey çıkarabilirler
-
Bu motoru alıp, öne touring cam, gidon yükseltme aparati, Elcik koruma, sisler, yan ve arka çanta yapıp touring motora çevirmek nasıl olur acaba.Artan benzin fiyatları 2017 de uçuşa devam edecek.Çok gezen için tek yol cc küçültmek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)