Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Cg'li apaçiler trafikte dehşet saçmaya devam ediyor !

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

EDİRNE'de bir gencin başında kask olmadan, üzerine yatar şekilde motosiklet kullanması, trafiği tehlikeye düşürürken, diğer sürücülere de korkulu anlar yaşattı.

Edirne ile Havsa İlçesi arasındaki karayolunda başında kask olmayan bir motosiklet sürücüsünün akrobatik hareketleriyle hızlı bir şekilde seyir etmesi görenleri şaşırdı. Motosiklet üzerine yüz üstü yatar şekilde motoru kullanan genç sürücü, zaman zaman da trafiği tehlikeye düşürecek hareketler yapması, diğer sürücülere korkulu anlar yaşattı. Vatandaşın cep telefonu ile görüntülediği motosiklet sürücüsü kendi hayatını da tehlikeye atarken, uyarılara rağmen hızlı şekilde karayolunda motosiklet kullanmaya sürdürdü.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Hadi bunlar apaci
    Kask takmayan terlik ve tişört giyip şaçma sapan ara gaz verip takılan 500cc ve üzeri motor kullananlara ne demek lazım merak ettim.
    127 ve Mengu16 bunu beğendiler.

Alıntı fatih. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi bunlar apaci
    Kask takmayan terlik ve tişört giyip şaçma sapan ara gaz verip takılan 500cc ve üzeri motor kullananlara ne demek lazım merak ettim.
    https://www.google.com.tr/search?q=b...hrome&ie=UTF-8
    cenkito bunu beğendi.

ufukt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün iki genç gördüm cg motorda cızırtılı bir egzoz sesi ile yanında bulunduğum iş merkezinin önündeki kendileri gibi apaçi arkadaşlarının yanlarına geldiler. Selamlaşmadan sonra sohbet yerini küfürlü laflara bıraktı o kadar kadın var çocuk var. Bir kez daha başkasının yerine utandım. Demek ki motorda var birşey bu elemanlar normal belki de. Acaba ben binsem öyle olur muyum ? Konu tartışmaya açık

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Ne kadar acıdır ki. Bunlardan denizlide de türemeye başladı.
    Güzel yollarımızdan, pamukkale yolunda, böyle manzara görmek hoş olmadı. Turistlerin bu kadar kullandıkları yolda. Uzakdoğulu da çok geliyor. Adamlara koyuyordur bizim motosikletler ne hallere düştü diye muahah
    http://www.ensonhaber.com/denizlide-...016-10-03.html

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    ilk resimdeki caner erkin değilmi ya

sondakide snappy x

Ahahah ulan yaa habere bak bu adamlari seviyorum nedense, arabali olmasindan cok daha iyidir

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    2. fotoğrafa bakınca aslında sebebinin ne olduğunu anlamamız pek zamanımızı almıyor tek hücreleri canlılardan fazlasını beklemek haksızlık olur

rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kafasızlık gerçekten ya. Yatmasa o motor 100 yapacak, yatınca sanki 300 yapıyor da bu riske giriyorlar! Yapacağı en fazla 110-120. Değer mi buna ya hu!

mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Diğer sürücüler niye korku dolu anlar yaşıyorki? Kendi canını bile düşünmeyen apaçiler bırakalım doğal yollarla aramızdan ayrılıp gitsinler.

Bohemian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Geçenlerde Cihangir'de bu arkadaşlardan birine çay içerken denk geldim. Kendisi çay içtiğim yerde çalışıyordu. Motorla geldiğimi görünce heyecanla yanıma yanaştı, motorla ilgili sıorular sormaya başladı. Kısa sürede koyu bir sohbete daldık. Adana, Urfa, Mersin gibi şehirlerde bu motosikletler bir alt kültür öğesi haline gelmiş. Oradan da tüm Türkiye'ye yayılıyor.

Özellikle Doğu ve Güneydoğu da otobanlar boş olduğundan, hep beraber toplanıp inanılmaz yarışlar yapıyorlar. Arkadaş bana birkaçının videosunu izletti. Hiçbir koruma olmaksızın kullandıklarından haliyle bir çok ölümlü kaza da oluyormuş fakat bu çocuklar apaçi, tek hücreli filan gibi sıfatlarla aşağılanacak adamlar değiller aslında. Eğitim sistemi ve bölgenin şartları dolayısıyla biraz cahil kaldıklarına şüphe yok fakat bu pek onların suçu ve tercihiymiş gibi durmuyor.

Motosikletlerine gözleri gibi bakan, sürekli modifiye edip, birbirleriyle fotoğraflarını paylaşan bildiğiniz bir motosiklet alt kültürünün üyesi hepsi.

Birisi çıkıp bu çocukların ellerinden tutsa, piste soksa çok mantıklı bir iş yapmış olur gibi geliyor bana.
    Mengu16 bunu beğendi.

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Turistler bunlara ufo görmüş gibi bakıyor 😂

LAvuque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnşallah Benelli tnt25
    Bu çocukları çok hor görüyoruz apaçi diyoruz falan filan. Ama aslına bakarsanız sadece yetiştikleri ortamdan kaynaklanıyor bu durum. Bu çocuklar amerikada sokak aralarında cross motorlarıyla ön kaldırarak gezen , motosiklet kültürünün alt tabakasında yer alan underground tayfa olarak nitelendirebileceğimiz insan topluluğunu. Yani kimse alınıp gücenmesin bizim ülkemizin zenci tayfasıda bunlar. Bizden bu kadar çıkıyor.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Bu gençleri, küçük görmek, altkültür olarak nitelendirmek tamamen saçmalık. Yaşadıkları hayatı bu şekilde küçümsemek yanlış geliyor bana.

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Adama s1000rr verdinde omu cg ye yattı. Memleketimde bu kadar oluyor işte. Ellemeyin yarışsın gençler.

Bu tarzın birinci kuralı dişlek olmak sanırım.Rüzgarı dişlerin arasında hissetmek dedikleri de bir olay var galiba

bumbala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Bu arkadaşları Isle of Man TT yarışındaki sürücülere benzetiyorum. Tek hata: öldün (Guy Martin).

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğer sürücüler niye korku dolu anlar yaşıyorki? Kendi canını bile düşünmeyen apaçiler bırakalım doğal yollarla aramızdan ayrılıp gitsinler.
    Bunlara çarpıp,başları belaya girer diye korkuyor olabilirler.

Serseri mayın gibi kullandıkları için her an patlamaya hazır bomba gibiler.

Motosikleti
    Benelli Tnt 250
    Resimlerdeki apaçilerin hepsi beyaz çorap giymiş enteresan
    Bundan sonra beyaz çorap giymiyorum

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    Bunlar büyüyüp biraz para bulduklarında 600 yada 1000 cc lik racinglere geçiyorlar. Racing sahibi olana kadar da bütün racingleri r6 sanıyorlar Fakat daha ilginç birşey var ki bunlar büyük cc ye geçtiklerinde motosiklet camiasında olupta motosiklet kültürü olmayan insanlar tarafından saygınlık kazanıyorlar. Halbuki insanın altındaki motor ne olursa olsun yaşam tarzı, duruşu, giyim tarzı, müzik zevki v.b gibi unsurlar ne olduğunu hemen ele veriyor. Bu cg ci gençler gözümde ne ise aynı şekikde hava atmak için racing motorla şehir içinde gazlayan 30 lu yaşlardaki apaçiler de aynıdır benim için.
    200.000 euroluk jiplerde gezen platin saçlı ama yetersiz beyinli ablalar da öyle mesela.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)