Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cg'li apaçiler trafikte dehşet saçmaya devam ediyor !

REKLAM ALANI

Bu habercilik abartısının da hastasıyım. "Dehşet saçıyorlar, umursamaz tavırlarla çevredekileri tehlikeye atıyorlar." Cep telefonuyla çekilmiş 20 saniyelik sıradan görüntü habercilik başarısı olsun diye ver gazı. Görende nükleer füze başlığına biniyor zanneder.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    asya as150
    adıyaman lıyım benımde cg var ama boyle seyler yapmıyorum belkıde ankarada unı okudugum ıcındır saka yapıyorum tabıkı yapmamda ama etrrafımda yapanları hep gorurum bunlar neden yapar acıklayayım normal bır ss cı gıbı hız tutkunu ınsanlardır maddı durumları ancak bu motorlara yeter ayrı yeten cc yukseltme gıbı bır potansıyelı var sadece cc degıl performans olarak cok fazla modıfıye yapılabılıyor ucuz fıyata bunu alıp kucuk meblada hızını 180 e kadar cıkarabılıyorlar tabı buna uzereıne yatmalarıda dahıl olunca cunku besıncı vıtese takınca hıcbı cg kolay kolay gaz yemez uzerıne yatarak ruzgarı en aza ındırıp hızlarını 20 30 km daha yukseltebılıyorlar egsozları cırtlak bı ses verır bunu hem sesı ıcın hemde performans amaclı yaparlar egsozun son perdesını deldırır veya tamamen cıkartırlar ama bılmezlerkı cervede kımse bundan anlamaz hava attıgını dusunur kımse onun kac basacagını umursamaz yanı yapılan hava bosuna bıraz hepsı ıcın demıyorum ama evet hız tutkunları ama bılıncsız bır hız tutkunları bunlar bırazda cevresınden kaynaklı cevrede bu motorlardan bıraz varsa apacı gıbı takılmak hoslarına gıder oluyor

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)