Marka bazında 4 Japondan hangisi ?
Reklamlar
-
Marka bazında gerek ürettiği modeller konusunda hangisine sempati duyuyorsunuz.
Ben Kawasaki'yi çok beğeniyorum tasarımı ve imajı diğer 3 markadan daha sıcak geliyor. Özellikle vulcan s ve z 800.
Hondayı tamamen kullanıcı dostu görüyorum.
Yamaha yıda seviyorum ama tasarımları daha garip geliyor .
Suzuki hakkında hiç bi fikrim yok.
Not- Konu tamamen sohbet amaçlıdır. Daha önce bu konu ile açılan konular eskidir . O yüzden şuan kim ne düşünüyor merak ediyorum.
Reklamlar
-
Enduro ve naked taraftarı olarak , modeller bazında Honda diyorum.
Ancak bu sempatim , gelecekte başka bir markanın dilberini almayacağım anlamına gelmiyor .
Hasılı hiçbir markanın fanatiği değilim.
-
-
Kesinlikle Kawasaki derim. Hem teknik özellik olarak en üstünü odur her zaman. ( ör veriyroum 250 lik klasmanda veya 600 lük klasmada vs. ) Hem de görüntü olarak en karizması o geliyor bana. Ha bir de işliçik ve malzeme kalitesi var onu söylemeye bile gerek duymuyorum. Ve her zaman elektronik destekler olsun abs olsun vs teknolojik konularda lider bir firmadır japonların arasında.
Honda için ne derler bilirsiniz Japonun Tofaşı
Yamaha da sevdiğim bir markadır özellikle tip olarak güzel makinalar çıkarsa da teknik özellikleri olarak her zaman yüz güldürmez ve elektrotlar olarak bi adım geriden gelir. Her ne kadar yeni çıkardığı r6 nın kafasını sevmesemde genel olarak yamahanın stilini severim. Türkiye de ise neredeyse ilgili satıcılar sadece yamaha bayileridir o da bi ilginçlik. Yani kawasaki bayiisine gidiyorsun adamlar sanki bulunmaz hint kumaşı gibi siz de sokaktaki dilenci gibi muamele ediyorlar size ama yamaha da işler öyle değil 1-2 kere seminerlerine 1 kere kurslarına belki 10 kere de bayiilerine gittim hep güler yüz hep iyi muamele.
Suzuki ise benim için bambaşka bir şeydir. Hayranlıkla takip ettiğim bir motor markasıdır. Kalite güven ve işçilik olarak nefis bir marka. Ve ne hikmetse suzukici arkadaşlar her zaman motorcu arkadaşlar arasında en bilgili en kibar en yardımsever kişiler oluyorlar bu yönden de suzukici arkadaşları her zaman sevmişimdir ve her zaman iyiliklerini görmüşümdür. Bir gün bende bir suzuki sahibi olurum diye hayal ediyorum.
Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.
-
enduro ve turing seven birisi olarak honda...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
4'ü de dünya çapında kendini kanıtlamış markalardır. 'Bu en iyisi', 'kesinlikle şu' vs demek fan boy'luğa delalettir.
-
Kawasaki mercedes
Digerleri tofaş reno dacia gibi düşün
-
rebirth adlı üyeden alıntı
4'ü de dünya çapında kendini kanıtlamış markalardır. 'Bu en iyisi', 'kesinlikle şu' vs demek fan boy'luğa delalettir.
Ben diğerleri kötü demedimki. Sadece hangisini daha çok seviyorsunuz dedim. Şu algıyı değiştirmeniz gerek .
-
REASON adlı üyeden alıntı
Ben diğerleri kötü demedimki. Sadece hangisini daha çok seviyorsunuz dedim. Şu algıyı değiştirmeniz gerek .
Diğerleri kötü dediniz demedim ki. Size değildi o söylem, biri diğerinden iyidir denemez demek istedim orada.Okunuğunuzu anlamanız gerek.
-
Hayat onda Gerisini salla
-
Kawasaki olabilir, honda belki olabilir, suzuki kısmen olabilir, velevki yamaha olabilir.
-
rebirth adlı üyeden alıntı
Diğerleri kötü dediniz demedim ki. Size değildi o söylem, biri diğerinden iyidir denemez demek istedim orada.Okunuğunuzu anlamanız gerek.
Bende o daha iyidir bu daha iyidir demedim ki ? Sadece hangisi size daha sempatik geliyor hangisi daha sıcak geliyor dedim. Ayrıca bana göre hepsi iyidir ona göre hepsi kötüdür bu kişisel bir tercih. İnsanlar fikirlerini rahatça söylemeli.
-
Her halûkârda kawa derim.
Teknoloji olsun tasarım olsun işçilik malzeme kalitesi olsun sadece japon değil tüm markalardan daha önde.
-
-
Jemand adlı üyeden alıntı
asa akira
güzel motordur
-
Gönül Kawasaki diyor.
Aklım Suzuki'ye kayıyor.
Cüzdan Yamaha ve Honda diyor.
-
Suzuki.
Nedenini bilmiyorum
-
Jemand adlı üyeden alıntı
asa akira
güzel motordur
-
Japonlar 3 e ayrılır.
Suzuki
Kawasaki
Ve diğerleri.
-
Para çoksa kawasaki, para yoksa honda.. Paranmı varda kawasakiye biniyon diyeceksin; hayır, deli cesareti işte...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)