gidinde rahatlıyak
gidinde rahatlıyak
Paniğe gerek yok , Bajaj Pulsar hala 8,290 yazacaktım ama , rupi-tl grafiğine baktım da orada da bir %15 kaybımız var :((
3.38'i geçti...
"4 TL yi görür müyüz acaba?"
sanmam. teğet geçicez gibi
"Buyuk zamlar yolda"
her şey ne kadar da yolunda
kendini zeki sanan bir arkadaş daha üste köpekli video koyup alttaki videoya gönderme yapacak sözde. bu kafayla devam ettiğiniz sürece köpekler gibi sürünmeye devam edecekler ama hala farkında değiller neyse sen burada laf ebeliği yapacağına bak Kartal'da CHP ve HDP'li milletvekillerinin katılacağı ortak bir miting düzenlenecek eline de atatürk bayrağı da aldın mı ohh mis Ne de olsa fikirleri ve görüşleri sizi ilgilendirmiyor sizin için pek bir problem olacağını sanmıyorum
"masum okuma yoktur"
Sanmıyorum, zekiyim zaten. Atatürk posterini bayrak sanan sen çomarsın ama. Saraydaki muhterem çobanınız bu şekilde ifade ediyor, kimsenin çomarlığı beni ilgilendirmez.
Al muhteremin halka ithamına bak. Koyunsunuz işte.
Sen teröristler bu ülkeye davul zurnayla girerken onları savunan heriflere koyun olmaya devam et.
Valla nice üniversite mezununun olduğu bir ülkede kendi diploması bile muğlak olan ve kendini çoban gibi gören birinin beni yönetmesi zoruma gidiyor arkadaş. Ben kendimce daha iyisine layık olduğumu düşünüyorum. Siz layık görüyorsanız kendinize bilemem. Ülke yangın yeri olmuş, adalet yok, suçlular kol geziyor ve sözde yiğit kefeni hazır kahramanımız 300 kişilik koruma ordusu ile geziyor. Nerede korkusuz duruş, nerede adalet, nerede hak hukuk? Devlet hırsızın önde gideni. Verginin vergisi olur mu arkadaş?
Sorun onun-bunun zoruna gitmesi değil.
Tabi ki zoruna gidiyor.
Sorun neden senin zoruna gitmiyor?
Yani onun senden daha üstün ve yüce bir varlık olduğunu düşünmene sebep olan şey ne?
Muhtemelen seni yönetenlerin çoğu senin yarın kadar bile adam değil.
Bu seni rahatsız etmiyor mu?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
kimse olağanüstü halde muhalefet olamaz
olsa olsa bahane olur
merhaba şayet yazdıklarımdan insanüstü bir varlığa benzetme düşüncesi kafanız da şekillendiyse öncelikle ön yargılarınızdan kurtulun. Ben kıyaslama yaptım. Nasıl sizden becerikli ve zeki insanlar varsa aynı şekilde sizin kadar zeki ve becerikli olmayan insanlarda olacaktır. Erdoğan şu anda o koltuktaysa herhalde eleştirmekten öteye gitmeyen ve kendini kusursuz zekaya sahip olarak gören arkadaştan daha zeki olduğunu anlamak için klavuza gerek olmadığını düşünüyorum. Bu durum sizleri rahatsız ediyorsa sizde o zaman elinizden geleni yapın kendinizi ispatlayın. Ama maalesef milletçe üretim alanında başarılı olduğumuz ve diğer milletlere göre oldukça fark attığımız tek alan bahaneler. Üzülerek söylemeliyim ki durum bu. Madem bu kadar insan rahatsız neden kimse daha iyisi için çabalamıyor. Çünkü sorumluluk almak hoşumuza gitmiyor. Kimse yönetilmekten hoşnut olmaz zaten. Bir kere insan doğasına aykırı. Forum da kullandığım takma adın belki yegane sebebi kendimce bu. Memurluktan istifa etmiş birisi olarak bunu söylüyorum. Ne kadar mutlu edilseniz bile başkasının buyruğu altında çalışmak ve yönetilmek insanı rahatsız eder. Aslında yazılacak çok şey var. Ama inanıyorum ki şu forum da dahil belki şu yazılanların 2 satırını okumaya üşenip fikirini düşüncelerini yazmaktan belirtmekten aciz (Bunu bir hakaret olarak algılamayın hımbıllık gibi düşünün) insanlar olacaktır. O yüzden artık değer verdiğim tek kavram olan zamanı harcamak büyük israf olacaktır.
@qıp neden muhalefet olmasın yahu ya da olamasın. Şimdi bu muhalefet kalkıp pkk ile bağlantısı olduğu ve ona hizmet eden bir partinin savunuculuğunu yaparsan elbet takan kimse olmaz. Destekledikleri yetmiyor bir de reklam yapıyorlar aynı twitter üzerinde resmi sayfalarından tikko Terör Örgütü kurucusu İbrahim Kaypakkaya yı anlamaları gibi. Bunlar sizi rahatsız etmiyor mu? Akp her şeye rağmen sözde barışı sağlamak adına en azından ileri de bak arkadaş biz barışı istedik ama siz ona rağmen savaşmayı seçtiniz demek için belki bu işe kalkıştı ve en son olan olaylardan sonra alınan tepkiler doğrultusunda bu sevdadan vazgeçti. Ama sen şimdi vatandaşın rahatsız olduğu ve defterinin kapandığı bir zaman da bu adamları savunmayı devam edersen olmuyor işte. Son seçimlerden sonra özellikle oldukça fazla oy kaybeden Bahçeli bence son zamanlar da oldukça akıllıca bir tavır sergiledi. İnanıyorum ki oy oranlarını ciddi bir biçimde yansıyacak. Ve gelelim beni en rahatsız eden bölüme. Yeniliklere olanak tanınmıyor. Sanki 3 partili bir sistem varmışcasına bir durum söz konusu. Rekabet ve farklı fikirlerin olmadığı yerde üretim de olmaz. Ama milletçe alanında en kötü olduğumuz 2. özellik ise alışkanlıklarımız. Vazgeçemiyoruz. Yeniliklere karşı tuhaf bir korkumuz var. Hala seneler önce bu dünyadan ahirete intikal etmiş insanlarda arıyoruz mutluluğun sırrını Neyse gece gece kafanızı ütülemeyeyim Eminim ki bir çok kişi okumaya bile tenezzül etmeyecektir yazdıklarımı hadin iyi geceler
Hep dış mihrakların parasının oyunu bunlar , ne güzel takılıyorduk :(((
Panik yok arkadaslar, yemeyin birbirinizi. Nasil olsa "Aralik'ta zenginiz." 10 gun sabredin yahu
http://www.hurriyet.com.tr/aralikta-zenginiz-40282073
Haber'e bak. Icerikle baslik arasinda baglanti sifir. Somut tek bilgi yok. "Ekonomiyle ilgili pozitif haber yapin" talimatiyla haber de anca bu kadar oluyor demek ki...
Havuz ve Dogan medyasinin daha kaliteli ve inandirici uyduruk haber yazabilmeleri icin Zaytung'tan eleman asirmalari lazim...
bu dinciler bir acayip sen yaparsın laf eder aynısını kendi yapar bu işte bir keramet var der
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)