Ender gelişen Osasuna atakları gibi geliyor zamlar bu ara..
Ender gelişen Osasuna atakları gibi geliyor zamlar bu ara..
büyük zamlardan korkmayın büyük savaştan korkun. Şu 1 ay içinde ortalık fena karışacak gibi duruyor.
Vallahi bende çok düşündüm "neden o canım 56 57 model Belairlerin olduğu zamanlarda değilde şimdi bu saçma zamanda yaşıyorum diye. Amma şanssızmışım anasını satim gençliğim bu armutumsulara katlatmakla geçiyor diye kendi kendime isyanlarım yok değil..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Başlığı ben açacaktım açılmasa...
Dolarda şuan yüzde 6 artış var. bu R25 e yansısa 16 binden +900 zam yemesi demek. kur daha artmassa tabi.
R25 fuarda 17 bin arkadaşlar en az. MT-07 abs +1500 4 silindir nakedlar ve 650cc endurolar +2000/2500 artacak
are you ready??
Ülkeye kayıt dışı döviz girişi olmasın diye Paypal'ı kovan, darbe sonrası dönem ve araya giren bir sürü tatille sanayi üretimi düşen, birilerinin emailleri ortaya saçılır diye Google Drive, Dropbox, One Drive depolama servislerini yasaklayan, Github yazılım deposunu yasaklayıp bilişim sektörünü felç eden, yabancılara rezil eden ülkeye az bile yüzde 6 dolar artışı.
Ben hep 8300 liralık Bajaj Pulsar alıyorum :D
Siz onu bunu bırakında ötv yasası resmi gazetede yayınlandı.
Taksici minibüscü otobüscü tır kamyon ötv siz araç alıcaklar naber.
İzmir havalanında şu an taksi plakası 1,5 milyon tl afiyet olsun...
Minibüs hattı desen oda 1 milyon civarında.
Hayırlı olsun ötv siz araçları bizde %45 halkça öpülmeye devam...
Okullarda düzgün kışlık ayakkabısı olmayan çocuklar olmasına rağmen neden özel okul teşviki verilir.(senelik 20 bin tl'cik veren adam 3 bin'i veremiycekmi)
Neden devlet hep zengine çalışır aklım almıyor.
Aman dolar 3,10 olmuş benzin 4,88 banane ben hep 50 liralık alıyorum goygoyuna devam...
Ne demiş Oliver Goldsmith; "Yasalar fakiri ezer, zenginler ise yasaları yönetir." Yüzyıllardır değişmeyen gerçek.
Bu aralar burda da artti. 1 galon benzin, yani yaklasik 4 litre, $2.25 civari...
Arac alim satiminda OTV diye bir sey yok. Standart %7 KDV var... o kadar. Mesela, 2016 model yeni Ford Mustang, 3.7 litre V6 motorlu, simdiki fiyati $24000. %7 vergi ekle, $100 civari da plaka islemleri icin ekle, senindir...
Velhasil yuksek gelir elde eden fazla vergi vermesi gerekirken ulkemizde herkesten yakin miktarda vergi indirek yollarla toplaniyor, benzin ve OTV seklinde. Bu da en cok orta-dusuk gelir duzeyinde olan insanlari etkiliyor haliyle.
KTM'e bu zamlar çoktan geldi, sebebini bilmiyorum ancak 2016 KTM RC 390 20.999 TL şu an.
Şubat ayında tekrar zamda gelecek, gerisini siz düşünün.
böyle konular çok hoşuma gidiyor nedense. hep beraber kan ağlıyoruz. acılarımızı paylaşarak azaltıyoruz. ama yarın 150 cc motoruma binince yaralarım deşiliyor yine.
yeni yol köprü vs yapılana kadar hammadde üretim alanlarını level atlatsaydık şimdi refah içinde istediğimiz şeyi yapardık.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözcüsü İbrahim Kalın beyefendi dolarda yaşanan artışlara ilişkin "Dönemsel dalgalanmalar çerçevesinde değerlendirilmeli" demiş.
Bu açıklamayla birlikte çok rahatladım. Devlet büyüklerimiz işini bilen yetkin insanlar, bilmeden konuşacak veya vatandaşlarını kandıracak halleri yok neticede. Bu açıklama üstüne piyasalar da artık rahat bir nefes alır çok yakında tekrar 2-2.5TL gibi değerleri görürüz inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)