Vitesliden scootere geçtim ve düştüm
Reklamlar
-
Vitesli motoru 2 saat falan inmeden kullandim. Scootere bindim minicik geldi gidon. Neyse salak gibi vites nerde la filan diye kendimce ayaklarima bakarken ( vites var mi diye bakmadim cidden, otomatik vitese gitti ayagim aliskanliktan bi an garip geldi anlıyicaginiz) daha gidona alışamadan baktım sagdan bi aracin kafasi gozuktu bende tam o ara gidon ne küçük diye düşünürken aracı biraz geç farkedip heyecan yaptim ve sol freni debriyaj sanip iyice abandim , anlik one dogru firlayinca noluyo lan diyip on frenede abandim gidon yana dondu ben yerdeyim motor yerde. Duz yolda dustuk anliyicaginiz millete mal mi bu çocuk duz yolda hafif sıkışık trafikte düşüyor bakışlariyla bebi ugurladilar
Reklamlar
-
-
-
Hımm. Dememişlerdir öyle.
-
skuter bahane olmuş. Hangi insan evladı kontrol düğmelerini hareket halinde kontrol etmeyi dener ki
-
Bi kere de motora sarhoş binmiştin ben hatta patlayan çocuk fotoğrafı atmıştım konuya. Senin de motorlarla çok ilginç tecrübelerin var kardeş
-
-
Ben Acemiyim Dedim Dedim Bana İnanmadınız Bak Ne Oldu Şimdi...
-
çok iyi ya tecrübe şart bir daha ki sefere ne yapmayacağını biliyorsun en azından.
-
aynısı 2-3 gün önce başıma geldi :D
-
Emremash adlı üyeden alıntı
Vitesli motoru 2 saat falan inmeden kullandim. Scootere bindim minicik geldi gidon. Neyse salak gibi vites nerde la filan diye kendimce ayaklarima bakarken ( vites var mi diye bakmadim cidden, otomatik vitese gitti ayagim aliskanliktan bi an garip geldi anlıyicaginiz) daha gidona alışamadan baktım sagdan bi aracin kafasi gozuktu bende tam o ara gidon ne küçük diye düşünürken aracı biraz geç farkedip heyecan yaptim ve sol freni debriyaj sanip iyice abandim , anlik one dogru firlayinca noluyo lan diyip on frenede abandim gidon yana dondu ben yerdeyim motor yerde. Duz yolda dustuk anliyicaginiz millete mal mi bu çocuk duz yolda hafif sıkışık trafikte düşüyor bakışlariyla bebi ugurladilar
Tam da videoda anlatıldığı gibi:
https://youtu.be/4bWlQXptfx8?t=4m15s
Geçmiş olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)