Kurs 2 gun yapicaz dedi ben scooter kullanıyorum viteslinin nasik kullanilicagini teorik olarak biliyorum ama pratik olarak daha hic vitesli kullanmadım sizce 2 gunde halledilir mi
Kurs 2 gun yapicaz dedi ben scooter kullanıyorum viteslinin nasik kullanilicagini teorik olarak biliyorum ama pratik olarak daha hic vitesli kullanmadım sizce 2 gunde halledilir mi
zor dostum zor, ben de bir scooter kullanıcısı olarak 2 haftada 4 seansta öğrendim.. Kursu sıkıştır, (çingenelik, çirkeflik vb.) ekstra eğitim iste, mutlaka yardımcı olacaklardır sana
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine...
sınavdan geçicek kadar öğrenilebilir belki ama zor....
ben ilk sürdüğüm motor kawasaki 250r :D fitesli yani arkadaşım anlattı biraz 1 km felan sürdüm geldim , sonra imtihanıda geçtim
Motosiklet kullanıyorsun zaten vitesli araç kullanmışlığın da varsa 15 dakika da öğrenirsin. Sonuçta aynı mantık.
büyütecek birşey değil araba kullanıyorsanız dahada mantığını anlarsınız bırkaç tur atınca alışırsın zamanlada gelişirsin zaten
Öğrenmek var öğrenmek var
2 gün değil 10 dakikada da öğrenilir. Maksat motoru ayakta tutup düz götürmekse.
Direksiyon ve manevra kabiliyetin varsa gerisi dert değil ne yapabilirsin ki 2. viteste kaldırırsın en fazla, ya da vites düşürürsün yanlışlıkla motor bağırır biraz, birazda dengen şaşar o kadar. İlk başlarda devirli kullanma makineyi.
Ben hayatımda motosiklete bile binmemiştim en fazla 21 Vites Bisiklet sürmüştüm derse gittim motosiklete binerken nasıl süreceğim gibisinden 1001 soru aklımda daha sonra verdi motosikleti baktım sıkıntı yok gidiyoruz yani daha sonra motosikleti test etmeye kalktım 50'yi görmez dedi Son vites ile 70-90 Arası bir şey yaptım Yani öğrenmekten kastın 2 güne iç dış tüm parçalarını bilim motosikleti parçalayıp birleştireyim ise o zor ama sürmekte bir şey yok scooter sürüyormuşsun scooter ile vitesli arasında denge aynıdır diye düşünmüyorum sonuçta birisinde sabitsin birisinde ayakların yerinden oynuyor sonuçta o yüzden TAM EKİPMAN ile korkmana gerek yok
2 günde öğrenebilirsiniz , scooter kullanabiliyorsanız viteslide sorun yok. Ben denge konusunda çok zorlanmıştım ama siz zaten scooter kullanıyormuşsunuz. Sınavda çok da yabancı şeyler olmayacak 2. viteste gideceksiniz en fazla
Şahsıma münhasır; ilk bindiğimde öğrenmiştim. Alıp motoru eve getirdim yıllar yıllaaaar önce .
Bu demek değil ki herkes yapabilir. Herkesinbir öğrenme eşiği var. Biraz kişiye biraz da hocaya bağlı bir durum ...
Sanırım motorun mondial 150 mash.
Benim ilk motosikletim olur kendisi.
Daha sonra onu satıp cbr250 sürmeye başladım.
Scooterden sonra vitesli motosikleti 1 kez bile stop ettirmeden kullandım. 1 saat içinde gayet yollardaydım.
İlk eğitimimi yamahadan almıştım. 2 günlük bir eğitimdi. İlk gün scooter, 2.gün ise vitesli kullandık. Yetti de arttı bile
bisiklet geçmişin varsa, 5 dk.
ben eğliyeti alırken sınavı, hayatımda ilk defa sadece kursun 10dk lık scooter sürüşü ile geçmiştim.
öğretene bağlı, 2 gün çok uzun süre..
honca cb 125 ace ile hayatımda sadece bikaç yüz km scooter kullanmış biri olarak 30 dakikada öğrendim. aynı gün bikaç kez markete gittim geldim sonrasında okula gidip gelmeye daha sonrasında ise semt te ihtiyacım olan heryere motorla gitmeye başladım. yani bu tamamen senin bu işe yatkınlığın ve eğlendiğin kadarını icraate dökebilmene bağlı
Motora biner binmez çözdüm arkadaşlar 8 zor bitek rampa slalom falan kolay bide motor aşırı berbatti. Duz yolda seke seke gidiyor yuksek devirde düzeliyor sekmeler :d
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)