Güleceğim yoktu neyine sıkıyorum ya . Bu kendini anlatma ispatlama problemi durumu neden ? Ya ben 15 yaşımdan bu yana motosiklet üzerinde olan biriyimde şunu bunu kullandım demenin bir manası var mı ? Ben olanları ve yaşadıklarımı yazdım. Yalan yanlışsa yorum yapmazsın olur biter zor birşey değil dilini tutmak bence. Önerin içinde teşekkür ederim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
Lastik mitas değil Metzeller . hiç gülesim yoktu haha
Ben sana kendini ispatla demedim, "YANLIŞ BILGI VERME" dedim, yalan yanlissa yorum yapma demissin ,ilk bastada yazdim simdide yineliyorum; burasi forum sitesi, acemi insanlar arastirmalarini buradan yapiyolar, senin gibi arkadaslarda yanlis bilgi verince acemi insanlar yanlis bilgileri dogruymus gibi algiliyo ve buna göre hareket ediyor .
[QUOTE=webingo;4021883]Güleceğim yoktu neyine sıkıyorum ya . Bu kendini anlatma ispatlama problemi durumu neden ? Ya ben 15 yaşımdan bu yana motosiklet üzerinde olan biriyimde şunu bunu kullandım demenin bir manası var mı ? Ben olanları ve yaşadıklarımı yazdım. Yalan yanlışsa yorum yapmazsın olur biter zor birşey değil dilini tutmak bence. Önerin içinde teşekkür ederim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
Sen kendine gül arkadaş-çakma ''SS'' motoruna çıkma ENDURO lastik alan ben değilim.... Metzeler Tourance modeli hangi çeşit motosikletler içinmiş önce bi araştır-sonra kendi kendine gülmeye devam edersin.
The Power of The Dreams.
[QUOTE=dyavol-77;4021891]Lütfen önce bir alıntı yapmayı öğrenin sonra detaylı şekilde konuşabiliriz
Ayrıca Çakma SS demişsiniz benim motorum kime çakmış ki ? Lütfen böyle saçma yorumlarda bulunmayın Daha önceki motosikletimde Cbr 250R'di bu arada yani bilmediğim motosiklet değil Honda'da Yamaha'da.
Kardes bende rs 200 2. El buldum 7800 e vercek.cizikvar bide ekzos takmis kalitesiz bitane.sanirim otoyikamaci.alsammi bilemedim.sikintisi varmi acaba fiyat uygun duruyo.bilemedim.siz ne dersiniz?
lastikle ilgili "yere daha iyi basıyor" tarzı yazdıkların komik. bilgilenmen gerek bu konuda. motosikletini tebrik ederim lâkin 2 haftada 3 kaza atlattım diyorsun, bu kötü. senden ricam, daha çok pratik yap ve trafiğe daha az gir. 2 haftada 3 kaza atlatmak aman diyeyim..
bajaj, scrambler tracker tarzı bişey üretse iyi olurdu. bu arada egzozun içinden çıkan boru..
teknik detaylarını bilmem.motoru gösteren lastiklermiş onu tekrar anlamış olduk.Ayrı bi hava katmış.Kazasız belasız binersin inşallah.
3 kaza atlattım demişsin.Abs olmasaydı kaza yaparmıydın,yapma ihtimalin daha mı yüksek olurdu?
Adamın konusunu beğenmiyorsanız yorum yapmayın. Kimseyi yermeye hakkınız yok. Adam gibi yapın yorumunuzu. Çakma makma hoş olmamış. Adam gibi açklamanızı yapın.
Ya sonunda oksijenli bir beyine rastladım eyw. benimde anlatmak istediğim bu . sanıyorlarki sadece biz hata yapmayınca kaza olmaz. Yaşadığım şehirde yaşasalar günde kaç kaza atlatırlar kendileri hesaplayamaz. Burda ehliyetli adam bulmak az ama motosikletli apaçhi çok
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Paul Walker nasıl ölmüştü ya hemde o mükemmel arabayla ve o kadar tecrübesiyle . Çocuk gibi şeyler atmışsınız ancak gülünür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
İnsanların nasıl davranacağını söylemek gibi haddim yok ama saygılı davranmak zorundalar bu bir zorunluluktur. Beni sevmek yoruma konu atmak motosikletimi sevmek zorunda değil kimse ama saygı duymak zorunda ben nasıl herkesin yaşam tarzına konusuna saygı duyuyorsam bu konudada o olmalı. Bana görede Cbr ve r25 itici geliyor mesela çoluk cocugun altında geziyor o nedenle illa gittim bu motosikleti aldım. Aldığımada çok memnunum
Ben çok üzülüyorum ya böyle belirli bir yaşa gelmiş bu tip insanlara... Thug life falan ne 15 16 yaşında yaptığım şeyler onlar büyüyemiyorlar maalesef hep çocuklar bu gibi insanlar... Neyse konumuza dönelim hocam şu stickerları sök bence güzel bi pasta cila ile nefis görünüm olur.Arka frenide yokuşta kalınca kullan bir de kombine et olabildiğince... Sorum var bir de! : Cbr 125 sonrası ovvv hızlıymış la bu oluyor mu? Yoksa mehh cbr dan hallice mİ ? Hız olarak sormuyorum anlarsın ya o hissiyatı soruyorum...
Cbr 125 ve Bir sürede Cbr 250 kullanma şansım oldu . Cbr 125den daha hızlı ve atik. Hatta Cbr 250den daha iyi ivmeleniyor desem yeridir. Ama konfor cbr kadar yoktu . Ama bilmiyorum lastik kalınlaşınca sanki konforlandı makine yada bana öyle geliyor. Ha şimdi yine önüme 250r mi bumu deseler bunu alırım. Rahat rahat istediğim gibi abanıp istediğimde tak durabiliyorum Cbr 250rde böyle bi şansın ve lüksün yok malesef.
Ha birde sesi gerçekten süper. Yani mükemmel ses var.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)