Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Görüş ve önerileriniz alabilir miyim [ SYM Orbit 2 ]

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba, Dükkanımızda paket servis için kullanılıcak bir adet motosiklet almaya karar verdik.
    Bir arkadaşla anlaştık Çin malı motosiklet almayın diye diye dilinizde tüy bitti bende o yüzden SYM nin Orbit 2 modelini buldum Kilometre ve fiyat nasıldır sizce almalımıyım.Birde Silindir kapağı değişmiş motosikletin ikinci sahibi oldugu için birinci sahibi neden silindir kapagını değiştirmiş oda bilmiyor acaba cc yükseltmek motora güç kazandırmak için olabilir gibi geldi aklıma. Sizin görüşlerinizi ögrendikten sonra motosikleti bi tamiraneye gösterdikten sonra hemen alıcam..
    Görüş ve önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar..

Bu arada Motosiklet + Kilit : 2500 TL e anlaştık..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...49472083/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

Birilerinden yardım bekledigimi üstüne basa basa söylemem mi gerekiyor akıl verin alınır mı bu motor anlamıyorum malesef motosiklet işlerinden?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Google a marka model yorum yazın. Pek duyulan model degil

Motosikleti
    Derbi ETX
    Sıfırı kaç para ki zaten, o senelerin fiyatına da bi bakar mısın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

Sıfırı 4 bin tl miş k.kartına 12 taksit ilan var.

Motosikleti
    gt250r
    Yanlış hatırlamıyorsam fiddle ile aynı motor bloğu var.
    Çok yakar,pakete gelmez,piyasası olan bir model değil satışı zor olur.Belliki durumun pek yok o yüzden spacy yerine bu tip birşey bakıyorsun ama emin ol şuan 2katı fiyatı olan spacy alsan uzun vadede çok daha karlı olursun.
    Bu arada 100km/3lt altına düşüremezsin bu 125cc scooterı.
    SAZMAN bunu beğendi.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Alıntı CrossBursa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, Dükkanımızda paket servis için kullanılıcak bir adet motosiklet almaya karar verdik.
    Bir arkadaşla anlaştık Çin malı motosiklet almayın diye diye dilinizde tüy bitti bende o yüzden SYM nin Orbit 2 modelini buldum Kilometre ve fiyat nasıldır sizce almalımıyım.Birde Silindir kapağı değişmiş motosikletin ikinci sahibi oldugu için birinci sahibi neden silindir kapagını değiştirmiş oda bilmiyor acaba cc yükseltmek motora güç kazandırmak için olabilir gibi geldi aklıma. Sizin görüşlerinizi ögrendikten sonra motosikleti bi tamiraneye gösterdikten sonra hemen alıcam..
    Görüş ve önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar..

Bu arada Motosiklet + Kilit : 2500 TL e anlaştık..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...49472083/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

Birilerinden yardım bekledigimi üstüne basa basa söylemem mi gerekiyor akıl verin alınır mı bu motor anlamıyorum malesef motosiklet işlerinden?
    Üstüne basa basa söylemenize gerek yok, sabredin yeter. Sorunuza cevap bazen 5 dakikada gelir, bazen 5 günde. Herkes her an burada olamaz, değil mi?
    May the Force be with McLaren Mercedes

Vallahi Spacy alıcam dedim ilk başta baktım fiyatlara uçmuş altı üstü Scooter motosiklet. Bazen sırf bu fiyatlar yüzünden şu ülkede yaşadıgıma üzülüyorum.. Bakalım olmadı biraz sıkıp kendimizi spacy alıcaz artık BİSAN NYSA 150 çok öneren var güzel motor diyorlar Bisan hakkında ne dersiniz.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    ben tipini beğendim.
    yorum olarak elimden bu kadarı geldi, kusura bakma.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)