Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin. Evet ne yazık ki böyle bir tutku işte!
Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin. Evet ne yazık ki böyle bir tutku işte!
Erkek arkadası iş arkadasım,haberi en gec ona verdiler.Bu gun defin için Bozuyukteydi birim arkadaslarıyla.Yıkılmıştı.
Yol zemini iyi olmasa da ne kadar güzel bir yol , hızı kaçtı acaba ve o araba benim tahmin ettiğim gibi o sapaktan doğrudan yola mı daldı , motor kullanan arkadaşta yolun ıssız olmasından dolayı virajı biraz geniş almış olabilir, kesin bir şey söylemek güç sadece tahmin , inşallah kamerası kayıttadırda olay netleşir tabii bu gideni geri getirmez.
Meslektaşıma Allah'tan rahmet diliyorum.
Anladığım kadarıyla: otomobil yandaki çakıla girmemek için yolu biraz ortaladı. Motosiklette virajı biraz geniş alınca çarpışma gerçekleşti.
Çok üzücü bir durum.
Zaten dar olan bu tür yollarda bide kenarlar çok bozuk olunca arabalar çoğu zaman yolu ortalıyor. Defalarca şahit oldum.
Allah rahmet eylesin fotalari kaldirin bence, bagırsakları akmıs fotoda, bu siteye boyle fotograflar koymayin.
Allah rahmet eylesin.Tanımasa bile bu şekilde zamansız ölümleri görünce insanın içi parçalanıyor.
Allah gani gani rahmet eylesin inşallah.. Geride kalanlarına da sabırlar versin rabbim.. :(
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin ailesine Allah sabır versin
Yıllardan beri bursa- bilecik yolundan sürekli geçerim özellikle yenişehir bilecik yolunu çizen mühendisin okuduğu mektebin ................ o kadar saçma bir yol olmaz yolda ışıklandırma yok ayrıca yol çok dar ve virajlı özellikle akşamları traktörler o yolda römorklarında hiçbir ışıklandırma yok tamamen kazaya sebebiyet veriyorlar
Motosikleti sevmek ve kullanmak bir sonun başlangıcıdır algısı çok yanlış bir algı. Kafalarda motosiklete başlamak hayata veda etmektir fikri oluşuyor. Onu da bağrımıza basalım demiyorlar! Dikkat edelim demiyorlar. Motora bindiği için öldü diyorlar. Daha önce başka bir arkadaş da bahsetmiş, motora binen öldü de arabaya binen ölmedi mi? Araba sizin ölüm sebebinizdir, binmeyin! diye bir kampanya falan başlatmak belki arabacıların bu çarpık zihniyetlerinin farkına varmalarına sebep olur mu acaba? Trafiği araba ile tanımlamak hatasından devlet de halen dönmedi. Bunun çarpık bir göstergesi de onu birçok yerde yok sayıp aynı anda yaptığı hatalara göz yummaktır (emniyet şeridi, hgs ogs, filtering, park) Halbuki var sayıp ona göz yumduğu haklarını vermek daha güzel olurdu. Yani emniyet şeridi kullanımı, hgs geçişlerindeki kaçak geçişler, filtering yapmaya göz yumma, kaldırıma park edebilme gibi konular yasalarda geçse, biz de Fransa da ki yeni filtering uygulamasına özenip burnumuzu sızlatmasak. Ben ölürüm siz görürsünüz.
Allah rahmet eylesin yeni gordun cok uzuldum ah ya.. yol ne kdr kotu bir yol ne fren ne bisey isler orda
Haberi dün okudum, çok üzüldüm. Hayata dolu dolu bakan kocaman, umut dolu gözleri hep aklımda kalacak. Kendisini tanımıyorum ancak bi arkadşımı kaybetmiş kadar üzüldüm. Gencecik bi genç hanım bir anlık dikkatsizlik sonucu aramızdan ayrıldı. Bu kadar basit işte herşey. Sevgili meslektaşım mekanın cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı ve sonsuz sabır dilerim.
Allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabır versin.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Allah rahmet eylesin.. full ekipman olmasına rağmen ölümlü bir kaza olması. Çok üzüldüm, olacakla öleceğe çare yok
Abi Türkiye nin en meşhur gazetelerinden birinin başlığına bakar mısınız ya! ''Motosiklet tutkusu sonu oldu''. Bu başlık bile ülkemizde motora nasıl bir gözle bakıldığını ortaya koyuyor. Sabah evden çıkıp kaldırımda yürürken, lavuğun biri gelip kaldırımda beniz ezse, işe gitmek, ya da yürümek benim tutkum mu olmuş oluyor, yine aynı başlık atılacak mı?
Bu olayda ki sürücüyü tenzih ederim, nasıl olduğunu bilmiyoruz, fakat deyyusun biri arabam kirlenmesin yoldaki su birikintisinden kaçarken motorluyu ezince de başlık aynı oluyor, yorumlarda aynı; -motor tehlikeli yaaa... Ulan sanki ben bilmiyorum motorun tehlikesini, ama sendeki niyet şu sanki; ulan nasıl olsa bu birgün motor üstünde ölecek, ha gitmiş duvara vurmuş, ha ben ezmişim. Sonuçta ''motor tehlikeli'' dimi.
söyleceğim daha çook şey var ama, forum kurallarını geçtim, aramızda ki bayanlara ayıp olmaması adına yazmıyorum.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Yazmim diyorum ama insan dayanamıyor.Allah rahmet eylesin.Öyle zor bir durum ki. Bazen kendime bu tutkudan vazmı geçsem diye soruyorum eşim bir oğlum sevdiğim insanlar var arkamda.Öbür tarafta da yıllar sonra beni gerçekten mutlu eden,kendimi bulmamı sağlayan nefes alabilmemi sağlayan tek şey iki teker... Vazgeçemiyorum.
2000 yılların sonlarında görev yaptığım ilçede sürekli ölümlü motor kazalarına giderdik.Onların bir tanesinde gencecik bir çocuğun kolundaki "annem" dövmesi nedense çok yüreğime dokunmuştu ,hala motora dair korkularımın sembol resmidir o genç beden ve kolundaki dövme.Motor sevgisi,motor tutkusu her yönüyle zor iş zor...
Motor isi sakat is bu alet egitimde olsa riskli.. en iyisi zevk icinse zevki alip tadinda birakmak.. is icin kullaniyorsan pur dikkat olmak hafife almamak lazim..
Gazetelerede çıkmış Allah rahmet eylesin
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
hccam ben deyim yerinde ise kaka ya motorla giderdim 5. motorum taşa çarpıp paket olmadan "toto" korkusu ile kendimi sola doğru salmam neticesinde 25-30 metre sonra tırnağım kırılmadan ayağa kalktım hala hala hayret ederim nasıl diye, neticede 5. motorumu küçük bir scooter aldım ve sadece ama sadece ayak işlerimi çabucak görmek için kullanıyorum,
İşin diğer kısmına gelirsek motoru çalışltırıp biraz sürünce kan akışım normale dönüyor, mutlu oluyorum fıtı fıtı sesin verdiğin huzuru henüz bir kız dahi verebilmiş değil, başka bir açıdan bakacak olursak yolda yürüyen adam kalp krizi geçirip ölüyor, ecel nerede geleceği belli olmaz biz emniyetli sürelim gerisi nasip gerisi kısmet, doğal seçilim, tesadüf,
2 teker hayattır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)