Genç öğretmenin motosiklet tutkusu sonu oldu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum mekanı cennet olsun.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Birkaç gündür üst üste ölümlü kaza haberi geliyor. Arkadaşlar üzmeyin sevdiklerinizi, bizleri. Daha yavaş, daha dikkatli ve daha hazırlıklı lütfen.
Kardeşimize de Allah rahmet eylesin. Ailesine de sabırlar versin.
-
Facebook Pulsar grubunda gördüm ben de haberi. Çok acı, çok genç. Allah rahmet eylesin.
-
ALLAH rahmet eylesin vade dolunca bir sebep olur elbet
-
Allah rahmet eylesin, sevenlerine ve ailesine sabır versin.
-
Allah rahmet eylesin Ailesine sabır versin inşallah
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
-
-
Allah rahmet eylesin. Bu sabah grubumuzdaki bir arkadaş haberi paylaşınca dedim 'Bu sıralarda ne çok kaza ve ölüm haberleri alıyoruz. Haliyle çok üzüldüm. Yazacak kelime bulamıyor insan.Lütfen hepimiz daha dikkatli olalım.
-
Lastikleri orjinalmiş fotoğrafta arka tekerden gördüğüm kadarıyla. Yağmurda 30 km hızda bile ayaklar yerde dönüyodum virajı. Kaza yoldan çıkma ile olduysa iyi lastikleri olsa böyle olmazdı.
-
Genç öğretmenin motosiklet tutkusu sonu oldu
Motor pulsar olunca dikkatimi çekti.
http://www.hurriyet.com.tr/genc-ogre...-oldu-40245756
Bursa’da sınıf öğretmeni olan Gizem Kıvılcım (25), Bilecik yakınlarında motosikletiyle yaptığı kazada yaşamını yitirdi.
Kaza dün saat 16.00 sıralarında Bilecik-İnegöl karayolu Sütlük Köyü kavşağında meydana geldi. Bursa’daki özel bir okulda öğretmen olan Gizem Kıvılcım, Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki bir arkadaşının düğününden dönerken 16 JPG 01 plakalı motosikletiyle Bilecik’in merkeze bağlı Sütlük Köyü yol ayrımında karşı yönden gelen 45 yaşındaki Sami Kurt yönetimindeki 34 DZ 6634 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Gizem öğretmen, yaşamını yitirdi.
Motosiklet tutkunu olduğu belirtilen öğretmen Gizem Kıvılcım’ın cesedi Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Sami Kurt jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yakınlarının başı sağolsun ,Allah sabır versin.
-
Başlık çok güzel!
De bu çok zeki ve iyi aile çocuğu haberci arkadaşlar kavşaklarda meydana gelen ölümlü araba kazalarında araba tutkusu sonu oldu gibi zeka dolu başlıklar kullanıyormu acaba?
Bu arada kız pantolon, çeket kask eldiven full koruma biniyormuş, gerçekten uzucu
-
Kendisi yakın arkadaşım, ilk motoru olan ybr yi kendisine ben satmıştım, gerekli eğitimlerin hemen hepsini aldı, 6000km kullandıktan sonra pulsar aldı, pulsarla da iyi km yaptı sürekli Bursa Bozüyük yapıyordu ve hiçbir zaman korumasız binmezdi, kaza esnasında da üzerinde full koruma varmış.taktiri ilahi Allah rahmet eylesin, acımız çok büyük
-
Allah rahmet eylesin.öyle Yada böyle hepimiz bir şekilde öleceğiz fakat bu aralar çok ölümlü kaza haberleri gelmeye başladı.Rabbim hepimizi korusun.
-
"... motosiklet tutkusu sonu oldu" ne demek yahu, bu nasıl bir başlıktır?! Tek başına şarampolden yuvarlanmamış ki, başka bir araç ile kaza yapmış. Herhangi bi araba kazasında vefat eden kişilere böyle başlık atıyor mı acaba?! Bunu gören kişilerin aklında "motor tehlikeli, motora binmeyin" duygusu uyanıyor. Bu geçici çözüm gibi olan duyguyu aşılanacağına, kalıcı çözüm olan "trafikte düzgün araç kullanım gerekliliği"ni aşılayan bir şeyler bulmalılar.
Ben bu yorumu haber sitesine yazdım ama yollamak için giriş yapmak gerekiyormuş, ben de buraya yazayım dedim. GP500-1st'nin yorumunu gördüm, aynı şekilde düşünüyormuşuz.
-
Allah rahmet eylesin , allah ailesine sabır versin
-
Şoför %100 hatalı bile olsa ne olacak, Bknz Rüzgar Çetin örneği... Bu ülke de trafikte insan ölümüne sebep olan kişi cinayetle yargılanmadıkça hepimiz ölene kadar çok okuruz bu yazıları, çok deriz Allah rahmet eylesin diye...
Bu ülkede motor kullanmak artık iş değil, ölmemek mucize artık..
-
hele ki bu memlekette motosikletin tehlikeli olduğunu kabullenememiş motorcular görüyorum.
allah rahmet ede.
-
İnstagramdan takipleştiğim biriydi. Şimdi son beğendiğim fotoğrafının altında mekanı cennet olsun yazıyor. İnanmak çok zor abi ya
-
Mekanı cennet olsun insallah. Mevla kabir azabından korusun. Genc yasta yazık olmus
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)