Saygisizligin alemi yok, mesaji duzgun oku adamin canini skma.. bayinin bana soyledigini yazdim ben.. mesajda belirttigim uzere.. saygisiz seviyesiz @canAydin000
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
Tam oldu mu ? Al bir adet daha kendini begenmis ne kadar seviye yoksunu cevap.. yaziyi duzgun okusan iyi olmaz mi ? Mesajda bayinin soyledigi seyi yazdim diyorum, ben kendim demedimki bu motor 25 bine satilacak diye.. okuyup anlama problemini cozmessen o motoru sana kirk binede verirler.. @hamzarat
mt-07 alıp 250cc den daha fazlasını elde edecek çünkü. sakin kullanıp az yakar, yada gazlamak istediği zaman gazlar. ama 250cc de belli bir sınırları olacağı için o kadar para verecek ise 250cc alacağına gider 700 cc alırım diyor.
bu düşünceye sahip kitle bence çoğunlukta ve haklı olduklarını düşünüyorum. altımda hayvan gibi bir motor olsunda ben basmayayım derim ben. ama bassamda gitmeyecek bir makineye ederinden fazla para verip zenginleri daha zengin etmek istemem. yani cbr250rr gitmiyor demiyorum yanlış anlama ama mt-07 nerde cbr250rr nerde? dimi?
250 cc de yıllık 100 tl vergi vermek varken neden 700 cc alıp 600 tl ödeyeyim?
Buda bende MT7 cilere gelsin
Evet.... cbr 250 gelmiyor ... yerine cb 190 geliyoorrr.... ))
2016 r25 nisan ayında 0 km aldım 15.250 idi en son 15.950 oldu. Cbr250rr 25k tl olarak fiyatlanacagini inanmıyorum. 16-19 arası bir yerde olur diye düşünüyorum. 25k tl markete hiç uymayan bir rakam. 250cc üzeri olsa vergi vs kaynaklı ekstra bir maliyet olabilir fakat honda nin böyle bir fiyatla piyasada olacağına inanmam. 250cc ss de bu kdr ayrı ve yüksek fiyatla rekabet edemicegini bilir koskoca honda. Bu arada umarım gelir böyle güzel motorlar bizim ülkemizede gelsin sokaklarda gormek isterim.
Ya gelse ne olacakki bu alet r25'i hizlanmada ve son hizda gecemeyecek top speed videosu vardì 167'de gaz kesti adam ama ivlenmeye bakilirsa 170-175 arasinda kalacak belli. 250cc de sürüs modu olsa ne olmasa ne hepi topu 30 kusur beygir bisey zaten. Yani parasi olan versin 20 lira tabi guzel motor ama ben 10 liralik ninja250r ile bunla en azindan kafa kafaya giderim. Bana kalirsa cok abartiliyor bu motor ve 20 bin verenlerde hayal kirikligi olacak. Cok bisey beklemeyin derim..
Ister istemez işin doğasi geregi kendi klasmanında haklı olarak kiyaslama yapılacak. Güzel motor olmuş. Gelsin görelim. Alternatif olsun. R25 i çok sevildi bende çok sevdim fakat alternatiflerin olduğu bir piyasa her zaman bizler son kullanicilar için olumlu bir durumdur. Honda gibi bir dev 250cc ss girsin ağırlığıni koysun.
Ben de anlam veremedim bu kadar abartılmasına. Cbr 250r şu haliyle düşük yakıt tüketimi ve nisbeten ucuz parçalarıyla çok daha mantıklı bir 250cc bence.
Hatta daha racing bir cbr yerine, daha rahat oturuş pozisyonlu, yan çanta ve topcase takılabilen sport turing bir cbr 250 getirseler daha mantıklı olurdu. adına da 'cbr 250 f' dersin. oh, çiçek.
@Fatih.met Kardeşim seni forumdan az çok tanıyan insanlar seni anlıyor ve ne kadar temiz-iyi niyetli biri olduğunu biliyor sen canını sıkma. Özet olarak;
•Okumak cahilliği alır ama eşşeklik baki kalır.
Kibir şeytanın en belirgin özelliğidir bunu da unutmayın.
Bu motosiklet gelir, fiyatı da minimum 18000 TL olur. Belki de gelmez kim bilir!
Gelirse ekime kadar , gelmezse 600RR.
Gelicek gelicek espiri değil sağlam bir kaynaktan bilgim var ama fiyat dudak uçuklatıcak değmez ülkemizde o cc ye o para 20 altında değil
honda fanları dolmuş yine
250 cc motor 21 kağıt , minimum 21.000 liranız cebinizde kalacak daha ne istiyorsunuz
konudaki tüm yorumları okumadım
tabii ki gerçekleri masaya koyarsak dediklerin doğru ama mt-07'nin torku nere cbr250rr'ın torku nere derim bende, yani bilemiyorum bir virajda yanlış bir gaz açma hatası sonucu mt-07, 250rr'dan daha çok uçar gibime geliyor bence fiyat olarak değilde, klasman olarak kıyaslamak daha doğru olur, mesela ben mt-07 almak yerine gidip cbr500r alırdım, şekil o biçim, duruş o biçim, o kadar fazla da gitmiyor diye biliyorum. bence daha doğru bir seçim olurdu.
Abi fiyatları çok abarttınız sanki 21 diyen var 18 diyen var motor 17 ye çıkacaksa bile adamlar bu forumu okusa direk 20 ye çekerler :D
yani şimdi honda bu modeli 17 bin tl fiyata satsa zarar mı edecek? türkiyeye geldiği zaman gidin bayiye 17 bin lira bırakın sonra motoru alın çıkın. pazarlığa falan gerek yok. yeter o para onlara. zaten o parayla da kazanç elde ederler her halde. imalat için giden maliyet ne? ulaşım için giden maliyet ne? satıcı bayilere ne kalacak? bence herkes birşeyler koparmaya çalıştığı için fiyatlar uçuyor artık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)