CBR 250RR TÜRKİYE YE GELMEYECEK!!!
Reklamlar
-
Değerli motorcu arkadaşlarım hondanın 250 cc yeni motoru cbr250rr tüm motorseverlerde olduğu gibi bende de bir hayranlık uyandırdı. gelir gelmez hemen sipariş vermek için bayiyi aradım. aradığım 3 bayide bana aynı cevabı verdi bu motosiklet TÜRKİYE YE GELMEYECEK!!!
böyle bir durum mümkünmü?
yoksa dece eldeki 250R motosikletleri eritme politikasımı?
Sizlerin ulaştığı bilgiler varmı çok merak ettim...
Reklamlar
-
Eritme politikası. Bu motoru tr'ye getirmezlerse orayı yıkarlar. ( bu sefer gerçek manada)
-
İnşallah öyledir şuan çok büyük bir hayal krıklığı içindeyim spariş vermek için gittiğim baiden yüzüm yerde döndüm. ardından 2 bayi daha aradım aynı cevabı aldım.
-
250 klasmanında nispeten uygun bir seçenek olan 250r ı satmazlarda sadece 250rr ı satarlarsa honda gene kan kaybeder. İkisini satmasıda saçma olur. Cünkü 250rr ın diğer rakiplerinden pahalı olacagı aşikar. Mesela şimdi yeni başlayan veya bütçesi kısıtlı olan direk 250r alabiliyordu. ( 250 fiyat klasmanında)
-
Yok abicim imkanı yok. Eğer getirmezlerse herkes r25'e yönelir ki honda'nın işine gelmez bu. Ticari açıdan düşünürsek bile gelmemesi imkansız içini rahat tut amma velakin sen mutlaka ama mutlaka aç kurt gibi hazırda bekle ön sipariş için, tacize devam et çünkü millet saldıracak. Yani cruiser düşünen beni bile alet arada bırakıyor.
-
SolidSnake adlı üyeden alıntı
Yok abicim imkanı yok. Eğer getirmezlerse herkes r25'e yönelir ki honda'nın işine gelmez bu. Ticari açıdan düşünürsek bile gelmemesi imkansız içini rahat tut amma velakin sen mutlaka ama mutlaka aç kurt gibi hazırda bekle ön sipariş için, tacize devam et çünkü millet saldıracak. Yani cruiser düşünen beni bile alet arada bırakıyor.
Aynen dediğin gibi kardeşim aç kurt gibi bekliyorum 18 i gözden çıkardım fiyat olarak artık 18 in ne kadar üstünde veya altında olur bilemiyorum bayilere gelince haber edin de diyemiyorum adamlar gelmeyecek diyor zaten...
-
Ben hala anlayamadım şu motor niye bu kadar ilgi çekti. Tamam bir şey demiyorum epey tatlı, güzel donanımla geliyor da. Çok pahalı olacak yahu ?
-
18 vermeyi gözden cikardiysaniz 20 den aşağı olmaz o makina.
-
valla 20000 bütçem varken açıkçası pek takmayacağım gelip gelmemesini.Kt rc 390 var, r25 var,ninja 300 var, mt 07 var, var oğlu var o bütçeye.Neden takayım ki bu kadar.Getirmezse kendi bacağına sıkar bu kadar basit
-
17 18i geçerse patlar beklenen ilgiyi görmez. Arkadaşın dediği gibi 20 ve üzeri olursa onu alacağına ninja 300 mt07 al daha iyi seçenek çok.
-
2014 baharında da çift kafa cbr250r sorduğumuzda gelmeyecekti, fuarda yoktu. Ama Mayıs'ta bir baktık, etraf yeni model dolmuş.
Honda Türkiye'ye inanmayın, paraları hazırlayın.
İkisini de satacaktır bu arada. En azından 2017'de.
-
Param olsa açıkçası dusunmeden alırdım ama yok maalesef anca rs200 alıcam bu gidişle onda içime sinmiyo 15 bin km bindigimde çöpe atmayım motoru
-
kahveisteyen adlı üyeden alıntı
2014 baharında da çift kafa cbr250r sorduğumuzda gelmeyecekti, fuarda yoktu. Ama Mayıs'ta bir baktık, etraf yeni model dolmuş.
Honda Türkiye'ye inanmayın, paraları hazırlayın.
İkisini de satacaktır bu arada. En azından 2017'de.
O sene yeni kasa yok diye tek farli 2014 model satan bayi de oldu.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
Aga kusura bakmayın ama 250 lik motor 20 binlere dayanırsa 22 bin verir mt7 alırım ya
-
Ogretmen adlı üyeden alıntı
Aga kusura bakmayın ama 250 lik motor 20 binlere dayanırsa 22 bin verir mt7 alırım ya
250'lik bakan adam neden gidip mt 07 alsın açıklar mısınız?
-
knnylmz adlı üyeden alıntı
İnşallah öyledir şuan çok büyük bir hayal krıklığı içindeyim spariş vermek için gittiğim baiden yüzüm yerde döndüm. ardından 2 bayi daha aradım aynı cevabı aldım.
Motor daha Avrupa fuarların da tanıtılmadı kardeş bu ne acele ??
Bende yeni çıkacak olan yeni kasa Duke 390 almak istiyorum ama lap diye soluğu bayide almıyorum.. Bekleyeceksin kimse bilemez gelip gelmeyeceğini.Gelse bile Dolar 3.05 olmuş Euro olmuş 3.40 bu gidişle zaten anca 20.000 e alırsın..O da iyimser rakam...
20 bin e de 250 cc alınır mı büyük soru işareti ???
-
Motor Kasım başında Milano Eicma'da tanıtılacak. Gelmeyecek demeleri şuna dayanıyor; RR modeli sadece Endonezya için üretilmiş, ancak benzer donanıma ve aynı 2 silindirli motora sahip versiyonu Avrupa'ya R olarak gelecekmiş. Bizim de Şubat fuarına gelir.
-
türkiye ye gelicek akadaşlar ama biraz geç he şuda var gelcek olan fiyatı da dudak uçuklatacak şekilde bence değmez 250 cc bunlar duyum
-
18 bin lira azmis gibi yapmayin lutfen nedir bu piyasanin hali. Aga r25 e oha yuh bu ne fiyat diyenler 20 yi gozden cikarmis bile. Bana kalirsa bu alet keyif aleti olur ya da 250cc den ustunu dusunmeyen omurluk alet arayan adamin aletidir. Cocuk oyuncagi olmayacagi da kesin. Iyi dusunun derim
-
Honda Tr nin ne yaptigini anlamak mumkun degil.
Su an getirseler kral olacak cbr 125 ve 150r da hala yok meydanda.
250rr ida cok sonra getirecekler galiba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)