kimsenin canına zarar gelmemesi önemli bir konu lütfen dikkat edeli dikkatli sürelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
sanırım ceza almış
kimsenin canına zarar gelmemesi önemli bir konu lütfen dikkat edeli dikkatli sürelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
sanırım ceza almış
O videodaki çocuk özenti yok, harun taştan, ünal turan.
Bunları özenen adamlar. He acemiliğine gelmiş. Taklaya gelmiş. İyi de olmuş. En azından akıllanacak bir tip var çocukta.
Diğerleri gibi bir rahatlık yok.
Bir de bu hiçlere bir göz atalım.
Televizyonda haberlerde izlediğimde. Ehliyetlerine el koyup, akıl raporu istemişler.
Herifin keyfi iyidi. Diyor ki " Yaptık birşey. Gençliğimize verin." diyordu.
Gevşekliğe, düşüncesizliğe bak.
Sizce bu adamın ehliyeti alınsa ne alınmasa ne. Kullanmaya yine devam edecek mi. EDECEK.
150 bin tl lik aracı, zorlayan sıkıştıran, anasını ağlatan adama 1500 tl ehliyetsiz araç kullanma cezası koymaaz.
Babasının Gelirine göre cezayı bir yansıtalım,50-60 bin tl. Ondan sonra konuşalım
Denizli'de tuning fest vardı bu hafta.
Allahın 15 bin tl'lik kıçı kırık 1.6 motorlara tampon takıp tunning diyorlar. Neyse o ayrı konu da.
Bu fest'in facebook etkinliğinden bana bildirim geldi. Abooo sayfaya bir girdim, Yok "ünal turan reis! fotoğraf atmış gelemiyoruz" falan diye. Adamların onu davet etmiş. (akıl sağlık raporu istenen, ehliyetine el konan bir kanun kaçağı, potansiyel katil)
Adamların idol edindiği adamlara bakın.
Korkarım bitmez beyler bunlar.
polat alemdarın halk kahramanı olduğu ülkede ben pek şaşırdımadım
Bizim bir arkadaşmış bu tesadüfen öğrendim. Niye böyle bir kekoluk yaptı bilmiyorum muhtemelen kamera önünde olduğu için gaza gelmiştir tırrek.
Trafik sigortası, kasko herşeyi karşıladıktan sonra ticari taxiler, dolmuslar ve bunun gibiler zırt pırt ordan burdan cıkarlar adamların umrunda değilki nede olsa arabanın icinde güvendeler ve zararlarını karsılayan birileri var.
aynen bunun kafada ve bunun yaşında 150 ile makas atan bi ergen hiç E5 te benide öldürüyordu.
Bu sucu kamera ile ispatlanmış yarıştığı makas attığı vs belli ve olan şahıslara yaptırımşar çok ağır olmalı.
ehliyetine en az 2 yıl el konulmalı, devlet kamu tazminat davası açmalı en az altındaki araç fiyatı kadar acağına incir ağacı dikmeli ki insanlar ancak kendi canı yandıklarında veya yanacaklarını düşündüklerinde bunu yapmaktan vazgeçerler.
sigorta hiç ödeme yapmamalı vs...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)