Elektirikli Motor Önerisi--
Reklamlar
-
Arkadaşlar Öncelikle merhaba.sizden bana elektirkli motor tavsiye etmenizi istiyorum.
elektirkli motorlar veya scooterlar pek hoş gorulmuyor(kişiye gore değişir)
ama benzinlinin onuyla bunuyla ugrasmaktansa elektirikli motoru tercih edicem.
Bu konuyla ilgili fiikrlerinizi ve dusuncelerinizi belitin lutfen (elektirikli moto onerlieri dışı)
herşeyden once gezmeyi severeim ama gezmek dediğim bi motorla sehir ici aksamlara kadar gezmek gibi..
sonra e motor vey e scooter turleri arasında en hızlıları onerirseniz sevinirim.ama biraz motoa benzemesini istiroyum scooter tarzı değilde
ama olmazsa o tarzlarda olur.kalitesi iyi olan ek parcalarıı iyi olan ve 90kmh-100kmh hızlarında bir elektiirkli varmı?
bu saydıklarım cok mutevazi kacaras belirtin ve en iyilerinden soylerseniz sevinirim:D
Reklamlar
-
scooter tarzı olmayan bir elektrikli yok benim bildiğim kadarıyla.
Yuki Kral var arkadaşım 1 sene önce sıfır aldı, bakımı bırak bez bile sürmedi motora, hala canavar gibi. Ben de kullandım, yağ gibi kayıyor oğlan.. Ha en fazla 45 basıyor o ayrı
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine...
-
yuki sportsman dusnuyordum ama yuki sitesi acayip birşey acıklama motorun gucu 3500wat diyor ama ozelliklere gelince 2500wat yazıyor.arkadaşımda vardı 2015 almıştı 80-90ı gorduk sınıfımdan birindede 2016 model 51e basıyor en fazla normalde yuki sportsman dusunuyorudum amacok anlayamadım mantıgını:D
-
Motosiklet forumunda mıyım, yabancılar için Türkçe forumunda mıyım, karıştırıyorum bazen.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Motosiklet forumunda mıyım, yabancılar için Türkçe forumunda mıyım, karıştırıyorum bazen.
her ikisi de diyelim hocam
-
-
barismanco adlı üyeden alıntı
aklımı çeldin hocam şimdi ya
-
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Bence sen dunyanın en pahalı elektirikli mootrlarını sıralamassın
ama yinede belki troldur ama cevapların için teşekkır ederim.empulse r 70bin dolara yakın bi fiyatı var .digerleride oyle ama yinede bilgilendirdin :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler