Başlangıç motoruyla ilgili bölüm
-
Sevgili yönetici kadrosu;
Sizlerden isteğim, yeni gelenler ya konu açamasın 10-15 mesaja kadar yada BAŞLANGIC MOTORU gibi bi bölüm olsun oraya açsınlar. Yahu foruma giresim gelmiyor. Hep çaylakların boş konuları ve muhabbetleri. Motonsohbet bölümündeki konuların değeri kalmadı. İlgilenirseniz sevinirim. Ben forumdan bu yuzden soğumaya başladım. Bir kaç arkadaşımda benimle aynı fikirde olunca konuyu açayım dedim. Kısacası yeni gelenlerle ilgili bi şeyler yaparsanız seviniriz. Teşekkürler.
Reklamlar
-
Özellikle" bu konu hakkında sık sorulan sorular, bilmeniz gerekenler, konu açmadan önce okuyunuz" tarzı sabit konularla bilglendirilmeler yapılırsa çok daha bi temiz forumumuz olur
-
Ben sanirim bir ya da 1.5 yil once yeni baslayanlara tavsiyeler gibi bir baslik acmistim. Hem genel bilgiler hem de o donem karsilastirilan modellerle ilgili gorus ve tecrubelerimi aktariyordu. Sabit baslik olsun dedim ama kimse takmadi.
-
bence de hız yapıp polislere yakalanmadan veya kaza videosu atmadan konu açılmamalı (bkz:Mamba09)
-
Ben de bitiriş motoru diye konu açacağım, iki tekerden soğuduk..............
-
konuyu açtıktan 10 saat sonra girer bakarlar ne yazılmış diye. sonrada hayatlarına kaldıkları yerden devam ederler bir an öyle esmiştir işte motosiklete binsem mi diye
-
Kesinlikle katılıyorum. Yeni kayıt olanlar foruma belirli bir katkı yapmadan konu açamasın. Bir de ÇOK ÖNEMLİ yazıyor başlığa sanki acil kan ihtiyacı var. Yarın motoru almazsa ölecek
-
onu yazan benim. öncelikle merhaba, sizi bu motor almayı teşvik eden tavrınızdan dolayı kutluyorum. Biz sizin deneyiminizden faydalanmak istiyoruz, saygı duyuyoruz ama anladığım kadarı ile sizin tarafta işler böyle çalışmıyor. İyi geceler, size forumunuzda başarılar dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
ayrıca neden çok önemli yazdığımı da açıklayayım eksik kalmasın; forumda bayağı bir dolaştım ve başlık açılıp cevap vrilmeyen cevap verilmeye tenezzül edilmeyen konular gördüm, dikkat çekebilmek için de böyle yazdım.. sanırım becerdim ama görüş vermek yerine şiddetli eleştiriniz daha kolay geldi sanırım.
-
çaylak vs diye ezmenin ne alemi var ki? Sen çaylak olmadın mı hiç 1000rr la mı başladın bu işe? Burası forum herkes forum kuralları gereğince istediği konuyu açar. Buna önlem alması gereken yönetimdir. Gerek mod ların konu birleştirmesi gerek duyuruların yapılamsı gereksiz konuların silinmesi gibi. Motosiklet konusunda teşvik edici olmak yerine böyle çaylak dı bende bitiş motoru konusu açıcam dı tarzı liseli ayarlı espiriler teşvik etmekten ziyade soğutucu oluyor. Kimse kusura bakmasın durum böyle. Cevap vermek zorunda değilsin beğenmiyorsan o konuya girmezsin post yazmasın. Böylece yardımsever insanlar istediği gibi girip yanıt verir. Başlığı kirletmenin amacı yok. Forum nedir onu öğrenin önce. Birisi de belirli katkı yapmadan konu açamasın vs demiş pardon da forumda konu açmak ve post yazmak dışında nasıl bir fayda sağlanabiliyor?
-
Siz bilirkişi misiniz? Bu konudan kaç tane var biliyor musunuz? Ben 1 yıldır üyeyim kaç tane gördüm hatırlamıyorum. Gelip buraya bize ayar çekemezsin sen kimsin ki. Bana terbiye verecek. Ben de özgür irademle tepki veriyorum. Ayar verme kardeşim. Ayarlarım iyi benim. Evet bitiriş motoru konusu açacağım zamanı gelince KEYFEKEDER.
Dürüstlük abideleri, hatasız Mükemmel insanlar, Doğrucu Davutlar sizi. ...
-
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Siz bilirkişi misiniz? Bu konudan kaç tane var biliyor musunuz? Ben 1 yıldır üyeyim kaç tane gördüm hatırlamıyorum. Gelip buraya bize ayar çekemezsin sen kimsin ki. Bana terbiye verecek. Ben de özgür irademle tepki veriyorum. Ayar verme kardeşim. Ayarlarım iyi benim. Evet bitiriş motoru konusu açacağım zamanı gelince KEYFEKEDER.
Dürüstlük abideleri, hatasız Mükemmel insanlar, Doğrucu Davutlar sizi. ...
hayırdır arkadaşım sorunun ne senin ? ayar verme ayar verme diyorsun ayara mı ihtiyacın var ? 1 yıldır üye isen bu sana insanların sorularına kaba cevap vermek hakkını mı veriyor? Bu forumda ben ne statüde isem sende o statüdesin. Ayrıca sana terbiye vermek gibi bir niyetim yok zira öyle bir ihtiyaç var ise geç kalınmış demektir.. Neyse ortamı germenin gereği yok. Bitiriş motoru konusunu açtığında bende özgür iradem ile söyleyeceklerimi söylerim.. İyi sürüşler..
-
semiesenturk adlı üyeden alıntı
hayırdır arkadaşım sorunun ne senin ? ayar verme ayar verme diyorsun ayara mı ihtiyacın var ? 1 yıldır üye isen bu sana insanların sorularına kaba cevap vermek hakkını mı veriyor? Bu forumda ben ne statüde isem sende o statüdesin. Ayrıca sana terbiye vermek gibi bir niyetim yok zira öyle bir ihtiyaç var ise geç kalınmış demektir.. Neyse ortamı germenin gereği yok. Bitiriş motoru konusunu açtığında bende özgür iradem ile söyleyeceklerimi söylerim.. İyi sürüşler..
Sorunu olan sensin almışsın klavyeyi herkese giydiriyorsun kafana göre. Kaba cevap vermişim falan, hiç kaba değil sadece serzenişti. Egonu da al git
-
Sorunu olan sensin almışsın klavyeyi herkese giydiriyorsun kafana göre. Kaba cevap vermişim falan, hiç kaba değil sadece serzenişti. Egonu da al git
kimseye giydirdiğim falan yok kardeşim. yukarıda da dediğim gibi bu forumda senin hakların senin statün ne ise benimde o. Dolayısı ile kimse kimseye hangi konuyu açayım diye sormaz kimse de karışamaz kurallar çiğnenmediği sürece. Mükerrer konu olursa birleştirilir buda yönetim ve moderatörlerin işi. Ego konusunda ise tanışık olsak bunu söyleme gereği duymazdın. Hepimizde eşit sayıda el kol bacak kulak olduğuna göre kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Sadece bu işe yeni başlayan insanların içindeki o heyecanı böyle ezmeye çalışarak bastırmayın. Burada ego kimde tekrar sorgulamak gerek..
-
İşte ben de bundan bahsediyorum. Konu açtı 8888888 kez tekrar edilmiş konuyu ve herkes birşeyler yazdı. Bir daha açılacak aynı konudan ve yine aynı şekilde olacak. Bu bir paradoks. Sen gelip bize kizacagina çok değer verdiğin yeni sürücüye ozel mesaj atıp yardımcı ol kardeşim. Çok basit bak. Kızmaya ve büyütmeye gerek yok .
Sağlıcakla.
-
İşte ben de bundan bahsediyorum. Konu açtı 8888888 kez tekrar edilmiş konuyu ve herkes birşeyler yazdı. Bir daha açılacak aynı konudan ve yine aynı şekilde olacak. Bu bir paradoks. Sen gelip bize kizacagina çok değer verdiğin yeni sürücüye ozel mesaj atıp yardımcı ol kardeşim. Çok basit bak. Kızmaya ve büyütmeye gerek yok .
Sağlıcakla.
haklısın.. biz yardımcı olmak için elimizden geleni yapalım o halde..
Görüşmek üzere
-
Burası bir forum, yani bilgi alışveriş ortamı olduğu kadar, farklı görüşlerin tartışılabildiği bir ortamdır aynı zamanda. Şu anki kurallarla birisi nasıl yeni motor alacağı için konu açma hakkına sahipse (Aslında konu açmadan önce benzer konu daha önce açılmış diye bakmak gerekiyor kurallara göre), diğer bir başkası da yeni gelenlerin hemen konu açmasını eleştiren bir konu açabilir. Sonuçta uygunsuz konuları kitlemek veya birleştirmek site yöneticilerinin görevi tabii ki. Zırt pırt açılan aynı mesajları sevmiyorsak cevap vermemek de bir yöntem. Ama konu açarak, görüşlerimizi açıklamak amacıyla, veya aynı rahatsızlığı duyan başkalarının da olduğunu gösterip yöneticilerin dikkatini çekmek amacıyla, yeni gelenler hemen mesaj atmasın diye konu da açılabilir. Bu da forum kurallarına uygun. Siz herkesin konu açmasının serbest olmasını istiyorsanız çıkar kendi gerekçelerinizi söylersiniz.
Yani, herkesin serbestçe konu açabilmesini savunan biri olarak "Sen ne karışıyorsun kimin ne konu açtığına" diye başlarsanız, kendinizle çelişmiş olursunuz.
Saygılar.
-
Burayı görünce aklıma geldi, bi başlangıç motoru konusu da açtım.
-
Gördüm, yine mi dedim. Okuyunca rahatladım.
-
Eski arkadaşlar rahatsız olabilir eyvallah konu belki yanlış yerdedir fakat şöyle bir detay var herkes için başlangıç motoru cbf 150 yada ybr 125 mi ? Artık ağızda alışkanlık mı desem bilmiyorum ama hemen yapıştır cbf le ybr yi. Nerden biliyorsunuz herkese bu motorların gideceğini. Belki boyu kısa kilolu biraz gösterişli bir motor arıyor arkadaş yada uzun boylu zayıf biri . Burası forum ve bu forumda birileri konu açınca onu eleştiremezsiniz. Bakın orda şikayet butonu var gerekirse yönetime bilgi verirsiniz yanlış yerde ise düzeltirler.
Hayırlı forumlar.
-
Eleştirme hakkı var herkesin. Yeter ki hakaret ve küfür etmesin. Olayın sinir bozucu tarafı şu benim açımdan. İnsanlar başkalarının aklıyla hareket etmeye mi desem, yoksa armut piş ağzıma düşe alışmış anlamıyorum.
Şimdi arkadaş, diyelim ki motor alacaksın. Az çok kafanda bir iki motor belirlersin. Buna ister Dragstar ve Shadow diyelim, ister CBF ve YBR diyelim, farketmez. Arkadaş önce foruma bir bak, sırf bu motorlarla ilgili konu başlığı var mı. Gir oraya bir bak. İnsanların yorumlarından motorun üstün yönlerini, kötü yönlerini duy. Belki aklına hiç gelmeyen bir artısını veya eksisini orada göreceksin. Kronik arızası var mı? Öyle bir kişinin kronik arıza var bu motorda demesiyle olmaz. Oku başlığı, hakikaten birdeç çok insanda tekrarlıyor mu o sorun. Kendince bir fikir edin. Aynısını öteki motora da yap. Sonra kabaca bir artılarını eksilerini öğrenmiş ol, ondan sonra aç başlıbaşına konu. De ki, şu iki motor arasında kaldım. Şunun busu güzel ama şusu kötü, çekiniyorum. Veya ikisinin şu özelliği hafif farklı ama çok önemli mi, vs vs. Damdan düşer gibi konu açınca ne olur biliyor musunuz? Diyelim konuyu açtın ve 1 hafta konuyu takip ettin. O 1 hafta da motoru iyi bilenlerden hiçbiri foruma uğrmamış olsun. Motoru yarım yamalak bilen 3-5 kişiden iyidir kötüdür duyacaksın sadece. E ne oldu? Motoru iyi bilenlerin tecrübelerini kaçırdın. Oysa motorun konusunu okusan, o adamların yazdığı şeyleri okur öğrenirsin. Benim görüşüm bu yönde. Konuların kirlilik oluşturması bir yana, konuyu açana kısıtlı fayda getireceğini düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)