Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Başlangıç motoruyla ilgili bölüm

Motovento
    REKLAM ALANI
    SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eleştirme hakkı var herkesin. Yeter ki hakaret ve küfür etmesin. Olayın sinir bozucu tarafı şu benim açımdan. İnsanlar başkalarının aklıyla hareket etmeye mi desem, yoksa armut piş ağzıma düşe alışmış anlamıyorum.

Şimdi arkadaş, diyelim ki motor alacaksın. Az çok kafanda bir iki motor belirlersin. Buna ister Dragstar ve Shadow diyelim, ister CBF ve YBR diyelim, farketmez. Arkadaş önce foruma bir bak, sırf bu motorlarla ilgili konu başlığı var mı. Gir oraya bir bak. İnsanların yorumlarından motorun üstün yönlerini, kötü yönlerini duy. Belki aklına hiç gelmeyen bir artısını veya eksisini orada göreceksin. Kronik arızası var mı? Öyle bir kişinin kronik arıza var bu motorda demesiyle olmaz. Oku başlığı, hakikaten birdeç çok insanda tekrarlıyor mu o sorun. Kendince bir fikir edin. Aynısını öteki motora da yap. Sonra kabaca bir artılarını eksilerini öğrenmiş ol, ondan sonra aç başlıbaşına konu. De ki, şu iki motor arasında kaldım. Şunun busu güzel ama şusu kötü, çekiniyorum. Veya ikisinin şu özelliği hafif farklı ama çok önemli mi, vs vs. Damdan düşer gibi konu açınca ne olur biliyor musunuz? Diyelim konuyu açtın ve 1 hafta konuyu takip ettin. O 1 hafta da motoru iyi bilenlerden hiçbiri foruma uğrmamış olsun. Motoru yarım yamalak bilen 3-5 kişiden iyidir kötüdür duyacaksın sadece. E ne oldu? Motoru iyi bilenlerin tecrübelerini kaçırdın. Oysa motorun konusunu okusan, o adamların yazdığı şeyleri okur öğrenirsin. Benim görüşüm bu yönde. Konuların kirlilik oluşturması bir yana, konuyu açana kısıtlı fayda getireceğini düşünüyorum.
    Vallahi sabrına hayran kaldım. Bu yazı en az 30 dk da yazılır, katılıyorum hatta kavgasına karışıyorum. Ama ne yazık ki bu böyle sürecek bitmeyecek. Adama Kararsız diye isimle 88 ? konu açıyor. Faydalı sayfalar arkada kalıyor. 113 konuya abone oldum. Takip edemiyoruz. Adam elektrikli motora jeneratör takma fikrini konu açıyor. Troll dolu net. NET. Bir de doğruluk abideleri ile laf sokma sanatçıları var. Neyse ya iyi akşamlar herkese.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Valla ben 1 ayda sıkıldım 2-3 yıldır uye olanlar nasıl eleştirmesin durumu. Adamlar ayni basligi iki saat arayla acip duruyor

Slm 2 GuN moTor SuRuyOm MoTooR eHliyeT yOk HayAbusAyla Ba$liYabilLirmiYim?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Zamanında hepimiz caylaktik.Biraz pisince olduk sanıyoruz. Bırakın gençler sorsun,öğrensin. Yardiminiz olacaksa yazın,olmaycaksa yazmayın zaten yarım saate konu gündemden düşer. Çok kasmayin,ben birşeyler daha disiplinli olsun diye zamanında çok öneri sundum ama aynı tas aynı hamam. Salin gitsin
    ufukt bunu beğendi.

Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi sabrına hayran kaldım. Bu yazı en az 30 dk da yazılır, katılıyorum hatta kavgasına karışıyorum. Ama ne yazık ki bu böyle sürecek bitmeyecek. Adama Kararsız diye isimle 88 ? konu açıyor. Faydalı sayfalar arkada kalıyor. 113 konuya abone oldum. Takip edemiyoruz. Adam elektrikli motora jeneratör takma fikrini konu açıyor. Troll dolu net. NET. Bir de doğruluk abideleri ile laf sokma sanatçıları var. Neyse ya iyi akşamlar herkese.
    hocam bak dün seninle bu konuyu konuşup tatlıya bağlamıştık ama hala bana oradan laf çarpmaya devam ediyorsun. Yaşın benden büyük saygısızlık yapmak istemiyorum ama uzatarak ayıp ediyorsun haberin olsun..

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı semiesenturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bak dün seninle bu konuyu konuşup tatlıya bağlamıştık ama hala bana oradan laf çarpmaya devam ediyorsun. Yaşın benden büyük saygısızlık yapmak istemiyorum ama uzatarak ayıp ediyorsun haberin olsun..
    Sana bir konu göstereyim de gör nasıl trollüyorlar. Alınganlık yapma. Al bak bir tanesi burada http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/169162-yamaha-xenter-kamuflaj-icerir.html

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)