ben de geçen hafta girdim. heyecan yapıcam diye çok endişe etmiştim, attım 2 tane dideral sabah, heyecandan eser yok
öğretmen adımı söyledi vakit geldiğinde, geçtim Pulsar N150'nin başına, yalandan bi kaç soru sordu, sadece yağ göstergesini bilemedim, onu da kendi düzeltti. Ama heyecanımın olmamasının bir sebebi de öğretmenin çok naif ve güleryüzlü olmasıydı. Biz telefon ile iletişime geçtik trafikteyken, kulaklıkla. Hiç bir sıkıntı olmadı, yaklaşık yarım saat trafikte geçirdik, bi ara 50yi gördü ibre, yavaşla dedi. Sadece okulun kapısından girerken motoru stop ettirdim, onun da sebebi ; girmeden önce özellikle uyardı dikkatli gir arabalar bir anda çıkabiliyor okuldan diye. 2'yle girdim, hafif de yüksek tümseklik vardı, motor stop etti heyecan yaptım. Motor kendini boşa attı, çalıştırıp gitmek istedim ama boşta olduğunu sonradan farkettim motor epey bağırdı, tabii bu arada tüm okulun içindekiler bana bakıyor
ardından 1e takıp biraz fazla gazla girdim okulun içine. Hocam dedim iyi miydik ? Sonucu akşama kalsın heyecan olsun biraz sana dedi gülerek. Ve ben de anladım tabi geçtiğimi.
Yani hocam sana güzergahı söylememeleri tamamen bir skandal. Bunu kesinlikle ciddi bir şekilde itiraz konusu yapmalıydın. Burada kursun da büyük hatası var. Ve heyecan da yapıyorsan sana şiddetle diderali öneririrm, çok kısa sürede insanın tüm heyecanını alıyor..
Bir dahaki partide umarım hak kazanırsın ehliyetini almaya...