MT7 ZTS Hasarsızlık indirimi ile birlikte.. Geçen yıl ve bu yıl..
Zehir zıkkım olsun şerefsizler kefen paranız olur inş.
MT7 ZTS Hasarsızlık indirimi ile birlikte.. Geçen yıl ve bu yıl..
Zehir zıkkım olsun şerefsizler kefen paranız olur inş.
Âmin.
10karakter
zts, zorunlu trafik sigortasi mi?
700cc motora 282 az geldi bana. arkadasim 1100 falan odedi yanlis hatirlamiyorsam.
Daha önce de dediğim gibi, bu paralara seviniyoruz artık. Ama bir önceki sene ile kıyaslayınca bedduana katılmamak elde değil.
Trafikte ki onca sığırın vebalinin hiç kazaya karışmamış insanlar da ödüyor.
şuan ki ortalamanın çok çok altında.. bende daha 3-5 sene önce 70-80 liraya yaptırdığımı hatırlıyorum
Hayır poliçede birde hasarsızlık oranı yazmışlar lafta indirim felan var..
Ulan aynı adam, aynı motor, aynı firma, kaza yok, senin firmana yük bindirmemişim daha ne bu 3 katı rakam..?
Çıldırmamak elde değil.
İnat olsun diye eski firma ERGO dan yaptırmadım gittim Anadolu dan yaptırdım.
Rakamlar aynıydı ama adam kazasız müşterisini korumuyor.
En azından şifaen söylese;
diğer firmalar aynı rakamı verirse bizde daha uygun olur felan
hiç bi şey yok..
Zorunluymuş pislikler..
Millet memnun. Millet memnun oldukça ben de memnun oluyorum milletim adına
Kardeş bedavaya yaptırmışın sevinmrlisin bence
282 lira para mı be Pulsara 596 lira ödedim hiç kazam yok
Ben yaştan dolayı kurtarıyorum ayrıca ve didim tescilli motor.
104 TL den sonra çok canım sıkıldı.
Hadi olsun 2 katı diyordum 210 civarı beklerken sabah sabah bi ton günaha soktular beni.
Zümer reis sende kaşınma şimdi ,iyi yani çıkan meblağ.Bende gecen seneye kadar 140 tl öderken bu sene 249 tl ödedim.Üzülmedim ama normal karşıladım.
Seninki iyiymiş bende 100 fark ödemeye razıydım 140 dan 240 a normal.
104 ten 280 psikolojik sınırları zorlayan bir oran oldu.
Abi vallahi insanlara 1000 1500 tl çıkıyor.O çocukların sucu günahı ne.Adamlara motosiklet kullanmayı haram ediyorlar resmen.O yüzden 250 civarı kabul edilebilir bence.
Didim tescilli mi? didimde meteyedi mi var
Dedim değil mi millet memnun diye. 3 kat artışa milletin sevin dediği bir ülke
4.000'TL ye çok temiz bir "YBR" buldum ZTS'ndan korktuğum için alamıyorum, Yaşım 19, ilk motor en az 1,500 çıkarırlar
Şöyle bi Milyon Motorcu toplanıp, toplu şekilde aynı gün ufak kazalar yapıp, bunları senede bikaç kere tekrarlasak ne olur acaba
Hasarsızlık indirimi ile 3 katı oluyorsa rakam,
Allah muhafaza kazaya karışıp 3-5 binlik bir hasar dosyası açılsa kim bilir rakam ne olacak ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
Evet halen var aslında ama motor Antalya-Alanya-Konya-Manisa-İzmir arası geziyor
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Ucuz gelmiş bence mt7'ye Honda CBF150'ye 453 lira çıktı 23 yaşındayım.16 yaşından beri ehliyetim var ve hiç kazaya karışmamış olmama rağmen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)