Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Size çarpıp üstüne laf eden oldu mu ?

REKLAM ALANI
    MANKU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia & YAMAHA
    Evet baylar ve bağaayağannlar bu gibi durumlarda, motorun ön tarafındaki bulundurduğumuz yumruk büyüklüğündeki taşı kullanıyoruz. Soran olursa tekerden fırladı. Camın kapalı olmasına dikkat edin ki, sadece cam kırılsın, kafasına falan atmayın.

Kimse kızmasın lütfen. Adaletin zenginleri ve haksızları tuttuğu dünyada kendim adalet sağlamaya çalışıyorum. Gardımı aldım sizi bekliyorum.
    Ranay bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    Ben bir bayana hanımefendi niye sıkıştırıyorsunuz, biz de can taşıyoruz dedim
    -özür dilerim dedi ve ayağımın üzerinden geçip gitti (son anda çektim ayağımı ayakkabının köşesini kaptı)
    bayan gördüğünüzde haklı bile olsanız, hakkınızı aramayın

peruwasa12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yaparım öle şeyler kullanırım kadınlık durumumu, erkekler bazen böle far görmüş tavşan gibi oluolar
    Öyle kalma durumu yok ama bi bayana küfretmeyi vs sevmiyorum ki o sözden sonra belki edebilirdim bişeyler diyecektim basıp gitmeye başladı

Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kızımız İstanbul'un meşhur magandalarından biri belli ki.
    Diyecek bir şey yok.

Sizin dikkatinizi bir noktaya çekmek isterim.
    Bu olaydan bağımsız olarak.
    Neden arkadaşınıza nereden gideceğinizi sormak için yavaşladınız?
    10 metre sonra kırmızı ışık var diyorsunuz.
    Zaten mecburen duracaksınız. O zaman sorabilirdiniz. Hatta sormanıza da gerek yok. Arkadaşınızı öne geçirip siz arkadan takip edebilirsiniz.
    Bunun için yavaşlayıp trafiği aksatmanıza gerek yok.

Kalabalık ve yavaş ilerleyen trafikte 4 teker kullanmak bünyede aşırı sinir yapıyor. Özellikle sürekli vites değiştirme durumu ve dengesiz sirkülasyon hem arabada hem de içindekilerde harareti yükseltiyor.
    Bu dengesizliğe bir de siz katkıda bulunursanız, arkanızdaki araç sürücüsü haliyle sinirleniyor.
    Bu nedenle araç sürücüsünün önünde dengesizlik yaratan aracı bir an önce geçme eğilimine girmesi gayet normal.

Motosiklet gibi özellikle sıkışık trafikte çok avantajlı bir araç kullanıyoruz.
    Kendi dururken yanından vızır vızır geçip giden motosikletler 4 teker sürücülerini zaten gıcık ediyor. Bunun üstüne birde daha gıcık edecek şeyler yapmayın.

Dikkatli ve kibar olun .
    Avantaj zaten sizde.
    Şöyle bi durum var ışıklar 10-20 m ilerde ama o ışığa gelmeden önce sağdan tünele giden bi yol var o yüzden ışıkta sormak istemedim çünkü bu sefer tüneli kaçırcaktık

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    OLMADI (10 KARAKTER)
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

Ms_TunC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Al aynayı bişiy derse banane de geç.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    düz yolda bana çarpıp önüme kırdın diyen o.pu evladını unuttumu :D unutmadım kafamda kamera olsa sırf gıcıklığına polise şikayet edicektim

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    trafikte bilerek üstüme kırıyomuş gibi fake atıp beni düşürmeye çalışan bi minibüsün aynasını yumrukladığmda 10 km yakın emniyet şeridinden peşimden kovaladığını bilirim. Bu tarz bir şey yapacaksanız dikkatli olun ya da yapmayın.
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cebinde anahtar benzeri birşey tasiyacaksin arkadan öne kadar o güzel imzani kaportaya kaziyacaksin sonra aynayı alıp almamak sana kalmış . Eğer o senin canını umursamiyorsa sende araba boyasını umursama

Restoranda motokurye olarak çalışıyordum. Altımda spacy var. Sola dönmek için sinyal vermiş, önümdeki trafiğin bitmesini beklerken taksicinin biri resimde gösterdiğim şekilde dönmek suretiyle bana çarptı. Adamın üstüme geldiğini gördüm, defalarca kornaya basmama rağmen korna tutukluluk yaptı ve ötmedi. Tam çarpacakken motordan attım kendimi. Taksici,çarptıktan birkaç metre sonra farketti önünde bi cisim olduğunu. Araçtan indikten sonra "Ya sen niye burda duruyorsun, burda durulurmu yol ortasında" gibi mânâsız sözler söyledi. "Dayı sen niye önüne bakmıyon, nası araç sürüyosun" dedim, "Ben yukardan gelenlere bakıyordum o sırada" v.s cümleler geçti aramızda. Ufak çaplı bi tartışmadan sonra tatlıya bağlandı ve onun aracında hasar olmaması ve restoran müdürümün, derhal şubeye dönmem yönündeki isteğiyle polisi çağırmış olmamıza rağmen beklemedik.

Hasar olarak ön grenaj çatladı.
    Arka çantanın pistonları yerinden çıktı.

Ama müdürcüğümün gereksiz acelesi yüzünden ödetemedik, çalıştığım firma zarar gördü.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)