Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dualarınızı Eksiltmeyin

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Breton 150
    merhaba abilerim yarın kaldığım direksiyon sinavina girecem 1.sinde içinde 8 çizerken kalacam diyordum ve 8 de kalmıştım şimdi platformda diye bir hoş var.Onceden provalarda 2 kere demirden düştüm. Inşallah yarın kazanırım Yarın girecek herkeze bol şans..Dualarinizi eksik etmeyin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Allah yardimcin olsun

Motosikleti
    .
    Bende ameliyat,hastalık sandım başlığı görünce. Tek derdiniz bu olsun inşallah başarılı olursunuz.
    Ranay bunu beğendi.

Metilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Platformu geçtiğini hayal et yatmadan önce. Parkuru sorunsuz bitirdiğini kafanda canlandır bölüm bölüm. Hiç bir işe yaramasa heyecanını yenmeye yardımcı olur. Beyin tekrarla öğrenir. ( Motosiklet eğitiminde de yeri var bu tekniğin ) Durmadan hata yapacağını düşünüp denersen hata yaparsın. İlk sınav bunu kanıtlamış. Şimdi de tersini dene. Bol şans!

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    8 çizmek harbiden sıkıntı. Motosiklet yüksek hızda dengeye binen bir makine buna rağmen düşük hızda manevra sınavı yapılıyor çok saçma bence. Hayır tmm yaptın diyelim ayağın yere değerse kalırsın felan çok çok saçma direk adamı geriyorsun sınav başlamadan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    8 de yarım depriyaj yap hiç sıkıntı etme
    GezeGeze bunu beğendi.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı zangiff adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8 çizmek harbiden sıkıntı. Motosiklet yüksek hızda dengeye binen bir makine buna rağmen düşük hızda manevra sınavı yapılıyor çok saçma bence. Hayır tmm yaptın diyelim ayağın yere değerse kalırsın felan çok çok saçma direk adamı geriyorsun sınav başlamadan.
    Saten şuanki yürürlükte olan bütün A2 sınıf ehliyete sahip olanları tekrar direksiyon sınavına ücretsiz soksan geçemiyen ehliyeti iptal deseler %80 paket olur ben %20 içindeyim
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Demir kalasın üstünden geçerken "Hızlanıp gelsem, sonra boşa alsam, o hızla, huup, demirin bir ucundan başlar diğer ucundan inerim..." diye düşünüyordum...

Olmadı tabii... Tekeri kalasın üstünden düşürdüm...

Motoru düşürmemek için tabii tekrar kalasın üstüne çıkmaya çalışmadım...

İkincide, yani 1 hafta sonraki sınavda daha iyiydim. Yavaş hızda... Daha kontrollü bir şekilde geçtim ...

Kalasın üstünden tekeri düşürecek olursanız tekrar kalasın üstüne çıkmaya çalışmayın; bırakın o tur öyle geçsin; dolanıp gelip geçersiniz... En azından tekrar kalasın üstüne çıkmaya çalışıp da motoru düşürme riskine girmemiş olursunuz...

Şunu da ekleyeyim; yolda bile rögar kapağı falan denk gelirse üstünden geçmemeye çalışıyorum, tam kavşağı dönerken falan... Şunu tahta kalas yapsalar ya , veya yola çizgi çizsinler... amaç düzgün bi 10 m gidip gidilemediğine bakmaksa...

Demir kalas ne ya ... !

Sınav günlerim geldi aklıma...

Başarılar! Çok kasma, yeterince çalışmışsındır zaten bu bir haftada.. Olur gider hayırlısıyla ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)