Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

" Nolan " marka kask kullanan/bilen var mı?

Motovento
    REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Benim 10 seneyi geçkin Nolan N61 kaskım var atmaya kıyamıyorum. Herhalde güzel kasktır.
    Ranay bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı karadag005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araştırmak zorunda mıyım? O kadar zoruna gidiyorsa cevap yazmazsın olur biter ne atar gider yapıyosun. Ben kullananın ağzından duymak istiyorum o yüzden açtım bu başlığı. Anlayıp dinlemeden cevap yazma !
    Sakin ol şampiyon..
    Zaten, size gerekli cevabı forumdakiler vermiş;
    ( http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/announcements.html )

Siz de biliyorsunuz ki ( Dikkat ederssniz sizinle konuşurken -siz- diyorum ) forumda sürekli araştırılmadan pek çok başlık bulunuyor.
    hmm..
    şimndi bu tartışma uzar gider. benim gerçekten vaktim yok... BUgün siz, yarın başkası..
    Lakin, yakıt alınırken, motosikletten inme konusunda'ki başlığınıza yazınca ne kadar da ince, naif, kibardınız.

Neyse..
    Tekeriniz düz bassın
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Laf atmak gibi olmasın da , konuyu açan arkadaş hem soru soruyor , hemde posta koyuyor ben orasını anlamadım

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakin ol şampiyon..
    Zaten, size gerekli cevabı forumdakiler vermiş;
    ( http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/announcements.html )

Siz de biliyorsunuz ki ( Dikkat ederssniz sizinle konuşurken -siz- diyorum ) forumda sürekli araştırılmadan pek çok başlık bulunuyor.
    hmm..
    şimndi bu tartışma uzar gider. benim gerçekten vaktim yok... BUgün siz, yarın başkası..
    Lakin, yakıt alınırken, motosikletten inme konusunda'ki başlığınıza yazınca ne kadar da ince, naif, kibardınız.

Neyse..
    Tekeriniz düz bassın
    Şampiyon değilim. Ben her zaman öyleyim. SİZinde dediğiniz gibi ince,naif,kibar.. Taki SİZ şaka mı bu diyene kadar. Dalga geçer gibi konuşuyosunuz ben tepki verince şampiyon bilmem ne? Vaktiniz olmadığına sevindim. Boş tantanalarınızla kafamı şişirmemiş olursunuz en azından.

Sizinde tekeriniz düz bassın.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Madem Nolan'ı bilmeyecek kadar acemi bir motorcusun, herşeyden önce, belki de senin yaşın kadar motosiklet tecrübesi olan bir kişiye atar-gider yapmayacaksın.
    Amacın atar giderse, adres yanlış,ekşiye falan takılıp yaşıtlarına atar yapacaksın genç.

Motosikleti
    PCX150 ve XMAX250
    Nolan N104 çene açılır modelini kullandım. 2 hafta sabredebildim ve 250 TL zararla sattım.

Çene açılır modelde olduğu için çok ses yapıyordu ve büyük beden almıştım. Hiç sevemedim ve sattım.

neyzen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu forumun sabrına hayranım gerçekten. Moderatör olarak da sorumluluk aldığım bazı forumlar var. Şu başlığı açan arkadaşın tavrı orda olsa, inanın 5 dakika sonra banlanır.

Forumda konu kirliliği çok fazla. Örnek vermek gerekirse tvs mi cbf mi? Bu sorunun cevabı kızlarsoruyor tarzı sitelerde bile varken, halâ burda başlık açılıyor. Kimse 10 dakika araştırayım, okuyum da, aradığımı bulamazsam sorayım demiyor. Bu kadar da hazırcılık olmaz. Millet olarak bilgiye hiç değer vermiyoruz. Burdaki insanlar bizlerle tecrübesini paylaşıyorlar. Çoğu senelerini vermiş, ölümden dönmüş, emek verip bu bilgilere ulaşmış.

Adamın biri de sorduğu soru eleştirilince(ki bu çok normal), tantana yapmayın lan dercesine laflar konuşuyor. Gerçekten anlamak mümkün değil.
    zaferce ve Metehan07-70 bunu beğendiler.

Motosikleti
    CB650F
    Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Nolan hakkında kullanıcı yorumlarını ben de merak ediyorum. Model,renk, tarz farketmez.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Alıntı Atahualpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motora dün merak salmış adam Nolan ı bilmeyebilir normaldir. Ama armut piş ağzıma düş bu memleketin kronik problemi. Bilmemek ayıp değil ama, elinin altında koca forum ve orada bir arama butonu var. Oraya yazar Nolan, ara butonuna basarsın milletin sinirini zıplatmadan bilgini alırsın. Kullanan yorumlarını da görür öğrenirsin. Aramak zorunda mıyım lafı kusura bakma küstahça olmuş. Aramak zorundasın evet.

Zorunluluğun da nereden geliyor biliyor musun? Forum kurallarında 1.2.27 maddeye bir bak bakalım. Kurallar nerede diye sorar ona da üşenirsin sen şimdi o da burada.

http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/announcements.html
    Budur. İmzamı atarım.
    May the Force be with McLaren Mercedes

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)