Merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce arkadaşlar ile rivaya gittik güzeldi eğlenceliydi. ben ilk motora başladığımda cb125e sonra daelim roadwin 250R en sonda Z800 ile devam ediyorum. uzun süredir z800 kullanıyorum çok memnunum vs. işte rivaya gittik 600RR ve hayabusa olan arkadaşlardan verin 2 tur atayım merak ettim diye binmek istedim. sağolsunlar kırmadılar.. ilk önce 600RR denedim ben sanıyorum ki böyle gider uzun bir tur atar gelirim.. neyse bindim 1km gittim hemen geri dönmek istedim sebepsiz hiç rahat değildim çok zor geldi kullanıyorum ancak böyle sanki başka bir taşıta binmiş gibi hissettim. geri döndüm sonra hayabusaya bakayım dedim o daha beter çıktı benim motorda ağır 228 boş ağırlık ama hayabusa eşşek gibi ağır neyse 1km'de onunla gittim daha fazla istemedim. o kadar yorucu sıkıcı geldi ki o an ben mükemmel bir kıvraklık rahatlık kolaylıklı olan bir motosiklete biniyormuşum anladım. ancak kendi motoruma bindikten sonra 2 3 dakika da acayip hissettim sonra alışınca devam ) böyle bir anımdır ancak naked motorun mükemmel kolaylığı tasarımına tekrar aşık oldum.. hele MV agusta'nın brutale'yi görünce sanırım sıradaki hedefim o.