Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Saç dökülmesi ve kask

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mct 250 honda titan,mr 150 ydi satıldı
    bence saç dökülmesiyle alkası yok şimdi benim saçım gür ve sık istediğim kadar başımda kask dursun dökülme yapmaz ama senin saçın dökülmeye müsaitse kask ne yapsın yani saç dökülmesi kasktı başka birşeydi bunlara kafaya takma bazı insanların saçları erken dökülür bunun adı kask veya başka birşey olamaz hangi doktora gidersen git isterse başına kaskta takma ne yaparsan yap yine dökülecek dökülcek saçı kafanda zorla tutamazsın bilmem anlatabildimmi sen bunlara kafayı takma HERKEZİN TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    - Doktorların çözüm bulamadıkları her b.k ırsi,stressten ve üzüntüden zaten. Daha iyi bi açıklamaları yok.
    - Yaklasık bir buçuk ay önce Dr'a gittim, sakalımda saç kıran oluştu, Dr baktı, ve sorduğu şey Sıkıntı mı yaptın? Stresslimisin?
    - Sonuç, 1-2 krem verdi, ne bir halt oldu ne değişen bişi. Hala sakalım yok.
    - Saçmalık..
    Karaköy e gidiyor Karaköy Eczanesinde Ecz. Erdal Şahin i buluyor oğlunuzun arkadaşıyım diyorsun sorununu çözüyor. Stresle de ciddi ilişkisi vardır saç/sakal kıranın bu arada.
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben net soyluyorum, dokuluyorsa ve rahatsız oluyorsanız.. Ektirin! 5 gun çilesini cekiyorsun ama çok uzun sure bildigin saçın var kullanıyosun...

P.S:evet ayıp oldu farkettim o yüzden öneriyle geldim
    Kıskandık yani eskiden benimde saçlar beldeydi şimdi mevcut ile idare ediyoruz işte
    Öneri için teşekkürler,

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Ektirin diyon da saç ektirip kask takabilen oldumu? Ektiren motosikletsiz arkadaslar var ilk 6 ay çok dikkat etmen lazim falan muhabbetleri yapiyorlar. Sac ektirecegiz diye kask mi takmayacagiz o zaman da ne olacak???

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    7 yıldır kASK takarım kel kalmadım
    hem kalsam ne olur ben öyle de sexiyim

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı Atahualpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karaköy e gidiyor Karaköy Eczanesinde Ecz. Erdal Şahin i buluyor oğlunuzun arkadaşıyım diyorsun sorununu çözüyor. Stresle de ciddi ilişkisi vardır saç/sakal kıranın bu arada.
    Tsk. Bu mesaji okutsam kafi gelir sanirim?
    jimi_hendrix bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tsk. Bu mesaji okutsam kafi gelir sanirim?
    muhahaha

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Minoxidil de döngü olayı var. Mesela 6 ay kullandınız diyelim bir süre sonra işe yaramamaya başlıyor ve ara vermeniz gerekiyor ve o aradada şok dökülme denen olay oluyor, birden eski haline dönüyor saç o süre geçtikten sonrada tekrar minoxidil başlıtorsunuz vesaire... Hiç uğraşmayın bence. Bende 17 yaşındayım bende bile şakaklar geriledi hafiften.Kask takmayada başlayınca 20 de kel kalırız heralde...Kalırsak da minoxidil ile her ay uğraşacagıma bir kere ektirirm mezara kadar durur

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhahaha
    Adam oglumun adi ne diyecek olsa, cevap: bilmiyorum, ama arkadasiz pardon forumdasiz ;)

Adam oglumun adi ne diyecek olsa, cevap: bilmiyorum, ama arkadasiz pardon forumdasiz ;)
    anlar artık heralde

Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 25
    Yerli Jony Sins olarak sigaramı yaktım gülerek okumaya devam edicem bu konuyu :D

kerem999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ne istersen var
    kel iseniz eğitim verebilirsiniz ticari düşünün oaklee gözlük lazım sadece

bende sorun yok kıskanın #ibrahimerkal
    MOTOSTONE SİNİRLİ TAMİRCİ
    ( ----SCOOTER DÜŞMANI----- )

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı serkany adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kıskandık yani eskiden benimde saçlar beldeydi şimdi mevcut ile idare ediyoruz işte
    Öneri için teşekkürler,
    Ole cok uzundan kellik olduysa biraz can sıkabilir...

Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ektirin diyon da saç ektirip kask takabilen oldumu? Ektiren motosikletsiz arkadaslar var ilk 6 ay çok dikkat etmen lazim falan muhabbetleri yapiyorlar. Sac ektirecegiz diye kask mi takmayacagiz o zaman da ne olacak???
    Amcam, kışın motora binme durumumuz azalior 1 2 ay idare etcen azcik, cok souklarda saatlerce kask takacagin bir tura gitmezsin zaten, ektirince dokulmuor birde hani tekrar kel kalma durumun yok bi kere yaptirinca cok uzun sure sacli olacaksin bi sure dayanmakta fayda var..
    He yoksa kelligin yakistigi kisilerde var takmiorum ben abi kel olim cekemem diyene o baska

keşke benimde saçım dökülse bende kel kalsam

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    Herkesin saçı dökülür. Kelliğe yol açacak oranda dökülmenin sebebi hormonlardır. Saç kökü gelişim evrelerini hormonların etkisi ile erken tamamlar ve kellik oluşur. Öyle jöleyle, bereyle, şapkayla, kaskla kellik olmaz. saçlar kırılabilir ama o da kelliğe yol açmaz.

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    bazı arkadaşlar bahsetmiş ama, bu sorundan muzdarip ve işin bilimsel tarafını da epey irdelemiş biri olarak şunları söyleyebilirim; dökülmeyecek saçı kaskla, kremle, jöleyle, fönle vs. dökemezsiniz. seyreltirsiniz, sağlıksız hale getirirsiniz, yıpratırsınız belki ama kafayı kelleştiremezsiniz.

aynı şekilde, aga(genetik dökülme) için konuşursak da dökülecek saçı sarımsakla, kremle, 3 numaraya vurmayla kurtaramazsınız. bu konuda fda onaylı güvenilir 2 adet 'ilaç' vardır, ikisini aynı anda kullanırsanız güzel sonuç elde edebilirsiniz. bunların dışında normal ve başarılı bir yolu yok bu işin.

Motosikleti
    MT07
    Balaklava ile kask takilmasinin saç dokulmesini engelledigini bende okumustum mantiklida gelmisti.Ancak aldigim kaskin icinden cikan kullanma kilavuzunda buff balaklava takmadan kaski kullanin yaziyor.Aklım yandı sonra.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Kafandan kaskı çıkardığında kaskın içinde saçlar varsa dökülüyor zamanında benimde saçlarım acayip gürdü ama 3-4 seneden beri saçlar dökülmeye başladı kullanmadığım şampuan markası kalmadı ama halen dökülüyor gidip 150 tl değerinde şampuan aldım neymiş efendim saç dökülmesini engelleyip yeni saç çıkarıyormuş bir cacık olmadı üstüne üstlük daha çok döküldü şimdi kalıp sabuna döndüm önceki kadar dökülmüyor birde saçları hergün yıkamamak lazımmış çünkü saçın kendini dış etkenlerden korumak için saçların yağlanması gerekliymiş uzun lafın kısası ne kullanırsan kullan o saç dökülecekse dökülüyor

Motosikleti
    mct 250 honda titan,mr 150 ydi satıldı
    en güzeli ve sağlamı klasik hacı şakir saf sabunlar sakın şampuan kullanmayın illa bir tabaka bırakıyor vücutta saygılar

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Dediğim gibi, yanlış sebep sonuç ilişkisi kuruyor olabilirsiniz. Belki saçınızın dökülmesi kasktan değil de yaşınızın ilerlemesindendir. 18 yaşına kadar saç dökülmemiş de 18 yaşında kask takmaya başlamış, ondan sonra dökülmeye başlamış. Ben üniversite çağında saç dökmeye başlayan bir sürü erkek gördüm ama lise sırasında bir tane kel adam görmedim.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)