Arkadaşlar en kaliteli benzin hangi petrolün benzinidir?
Arkadaşlar en kaliteli benzin hangi petrolün benzinidir?
Shell en idealidir
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
uçak benzini koyun uçsun motor.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
solventi koyuyorsun fena roket gibin oli
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Repsol ama tr de yok
bir kova su alıp içine sülfür ve un atıyosun üzerine az bi amonyak ve bir kaç damla alkol döküyosun sonra şu cümleleri tekrarlıyosun. domaljin çiksülin barbebütenol 3 defa. benzin olsunda çamurdan olsun.
Motosiklet Ci
Bizim burda Damla Petrol var sürekli indirim var. Benzinde 20 kuruş indirimi var benim için en iyisi o. Hileli değil gayet iyi benzin. Bajaj Pulsar ile uzun yolda 80km hızla 2.3 litre yaktırdım, heralde hileli olsa tüketimi bu kadar düşüremezdim. 20 liraya 180km'lik tur yaptım.
Mengü'nün oradaki Damla Petrol çok iyi. Ne zaman benzinim bitse İstanbul'dan oraya gidip alıyorum..
Ben shellde pompacıyım. shellde w power nitro ve full save diye iki çeşit yakıt var. nitro olan yakıt %40 katkılı. full save olan yakıt %20 katkılı. katkı dediğim mesele de enjeksion-enjektör ve yakıt borularını temizleyici karışım. würth kullanıyoruz ya hani shellde ona benzer bi katkı kullanıyor. ama würth değil patenti shelle ait. özetle w-power nitro aldığın zaman katkı kullamana gerek yok. ve w-power nitro'nun yanıcığı daha fazla. kışın daha erken marş alır araçlar.sizde fark edersiniz bu dediğimi kullanın deneyin. amacım reklam değil tabi. bildiğimi paylaştım. ha birde shell yakıtlarına bir katkı daha atıyor yakıtın donmaması için. hava kaç derece olursa olsun yakıtı donmuyor.(LPG dahil değil buna ona katkı atılamıyor)
bagdat caddesindeki shellde olmayandir.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
TR deki tüm benzinler aynı dır. Aliağa çıkışlı.
Sadece içine katkı koyar bazı firmalar onunda aman aman bi farkı olmaz.
Benzinlik tankları eski ve sorunluysa su alır vs. o zaman sıkıntı çıkar araçta.
Ama bu olay bir markayı tamamen kötüleme anlamına gelmez.
Kısaca kafana göre takıl.
Damla Petrol bir marka ve sadece Ankara'da istasyonları yok. İstanbul'da istasyon açmamışlar tabi.
http://www.damlaoil.com/tesisler.html
öyle değil usta.
Benzin depoda kalçıkça oksidasyona uğrar ve bozulur. Benzinde su var denmesi bundan çünkü malum oksidasyon sonucu su oluşur.
İyi marka iyi istasyon denilen yerlede:
-Yakıt tazedir, beklememiştir
-Yakıt tankları, hatlar, pompalar temizdir yakıtla beraber vaks şu bu gelmez.
-Konulan katkıya göre katkı epeyce fark yaratabilir. Misal ülkemizde yalnızca 95 oktan benzin var. Shell eklediği katkı ile bunu 97 oktana çıkarabiliyor. Ninja 250 gibi yüksek kompresyonlu motorunu varsa farkı görürsünüz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
LPG'ye de katkı katılır ama gerek yok çünkü LPG insanın yaşayabildiği şatlarda donmuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)