------------------------------------------
------------------------------------------
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
oooo hoca motoru yaptırmısın sonunda helal sana hakkını aradın ve yaptırdın ama senı cok urastırdıgını bılıyorum.. alllah kazasız belasız surusler nasıp etsın
Yeni yine yeniden
ama yapılana kadar canım cıktı yaşadıklarımın hesabını kime sorcam sakın ha sakın çelik almayın
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Tebrik ederim daha önceden aklımdan şöyle geçmişti;
"Aman garibiiim, parasını çöpe attı kızanım"
Ama yapılmış ya keyfine bak
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Hadi bakalım geçmiş olsun o zaman...Umarım garantiden gelmesini beklediğin parçalarda biran önce gelir
yazan arkadaşlara tşk ederim ama cengiz (apv41) abi olmasaydı ben hayatta yaptıramazdım
burakcım valla çok geçmiş olsun kardeşim.Usta işini biliyor belli Bende alayım motoru götürürüz beraber ustaya.Tekrar çok geçmiş olsun
motorunun yapılmasına sewindim umarım bir daha sorun yasamazsın...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hadi gözün aydın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
eyw barış abi ama bu çelik motordan ses seda yokh ????
hakikaten illalah dedim
Burak cım hadi geçmiş olsun,umarım birdaha böyle tatsızlıklar yaşamazsın,rüzgarın bol yolun açık olsun.
FUSUR-35
ertuğrul ÖZ abi napayım 5 dk lık zamanda bu kadar yazdım o silindir dönerken gevşek olduğu için sürekli gösterdiğim yere çarpıyormuş
ayrıca fusur35 abi tşk ederim düşüncen için
hedi bakalım inşallah geçmiş olmuştur bidada y aşamazsın bol rüzgarlı sürüşler
burak kardeşim öncelikle geçmiş olsun biz elimizden geleni yaptık ama sende artık elinden geleni yap yaz bitmeden getir o motoru bir piknikte yakalım üzerinde tavuk pişirelim artan parçalarınıda toprağa gömelim üzerine kireç atalım bari doğaya zarar vermesin ( şaka şaka ) kazasız belasız keyifli sürüşler
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
hadi geçmiş olsun,cenkis abiye de helal olsun,yardımsever motorcu
tşk ederim mustafa abi
slm abi bana kangda sol ayna komple alt tarafıyla beraber lazım yardımcı olursanız sevinirim acil tarafından
Geçmiş olsun .Ustanın bayağı yardımı olmuş...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)