Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

LS2 FF370 hakkında bilgi

REKLAM ALANI
    vioLence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL Z ONE 150 BEYAZ
    Merhabalar arkadaşlar LS2 FF370 Açılır Çene kask almak istiyorum biraz maddi sıkıntılarım olduğu için bayağı araştırmaya girdim. en ucuz http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=8478 şu sitede buldum diğer sitelerde 280 - 300 tl cıvarında burada 225 tl .B u siteden daha önce alışveriş yapan var mı ürünler orjinal mı ? site güvenilir mi yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hudson güvenilirdir.
    Kask ölçün kaç?

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Kask alıyorsan iade edebileceğin yerden aldığına emin ol, zira kafana uymuyorsa iade edeceksin. Hudson'la telefonla bile konuşabilirsin.

musclegent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Açılır çene kask demek ameliyatta da açılacak bi çene demek.

Her zaman full face (kapalı kask) en güvenlisidir.

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    hudson iyidir de kaskın üretim tarihi bi kaç yıl olmuştur ki bundan dolayı indirim yapmışlardır.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

Pulsar 400CS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 400CS
    Motora ilk başlarken acemiliğimden LS2 FF370 çene açılır kask aldım çok pişmanım. LS' nin kalitesinden değil, çene açılır kask aldığım için. Kesinlikle kapalı kask almak lazım ki, gittim Marushin 999RS aldım, çok memnunum.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    İlk kaskım oldukça ağırdır boyut olarakta büyük koca kafalı bişey oluyordum ) çene açılınca ağırlık dağılımı dengesizleşir boynunu ağrıtır sol taraftan acayip rüzgar sesi geliyordu sağda biraz daha azdı oldukça ses alır konforsuzdur ucuza mal alıp zengin olamadım ) üzerine biraz daha ekle kapalı kask al

Motosiklet_C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Alıntı vioLence adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar LS2 FF370 Açılır Çene kask almak istiyorum biraz maddi sıkıntılarım olduğu için bayağı araştırmaya girdim. en ucuz http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=8478 şu sitede buldum diğer sitelerde 280 - 300 tl cıvarında burada 225 tl .B u siteden daha önce alışveriş yapan var mı ürünler orjinal mı ? site güvenilir mi yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
    tek söylemek istediğim 120 ve üstüyle giderken o kaskla dikkat etmen. gerisini sen bilirsin. eğer ben 80-90-100 giderim diyosan tabikide al.
    Motosiklet Ci

Kapalı kask almanı öneririm ben. Denemeden almasan daha iyi ama..

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Bulunduğun yerde bir mağazaya girip sadece dene. Hangi beden kafana tam olarak oturuyor test et. Sonrasında istediğin yerden al.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynı modelden bende de var.
    Doğum günümde patroncuğum sağolsun hediye almış.
    Gönül isterdi ki bi Shoei alsın ama buna da şükür
    Öncelikle ben kaskı beğendim, belki hiç Shoei'm olmadığındandır bu güne kadar.
    Ses izolesi iyi. Genelde işten eve evden işe gidebilmek dışında pek motora binemediğimden çeneyi açınca havadar havadar gidiyorum. Zaten halihazırda kullandığım motor 100 Km hızı geçmediği içinde benim için şu an yeterli bir kask.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı vioLence adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FF397 alman bu durumda daha mantıklı. Kaskın iç astarını şöyle biraz aralayınca üretim tarihi görülüyor. Mutlaka 2016 üretimi olanlardan almalısın. Zira en iyi şartlarda bile kaskın ömrü en fazla 5 yıldır. (Zaten kullnım kılavuzunda da yazar) AEA'ya göre 3 yıldan fazla kullanmamak gerek. (Elbette bu da gün aşırı kullanımda)

vioLence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL Z ONE 150 BEYAZ
    yorumlarınız için çok teşekkür ederim bulunduğum bölge (şanlıurfa) yazın çok sıcak olduğu için mecbur açılır çene almak istiyorum kapalı çene çok sıcak olur diye düşünüyorum tabi ki gönül ister shoei almak ama maddi imkanlarım kısıtlı ve motorum tahminen 130 km/h maksimum gider diye düşünüyorum ben hudson ile irtibat kuracağım kaskın 2016 olmasına dikkat edeceğim. Değil ise zaten almam. başka sormam gereken neler var kask için ? vizörü falan çabuk çiziliyor mu ? yani ortalama günde 6 km lik bir yolum var pazarları sadece en fazla 50 km falan yol yaparım sizce alayım mı
    karadag005 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)