Diyecek birşey bulamıyorum
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin...zESL9sxmMjBS0w
Diyecek birşey bulamıyorum
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin...zESL9sxmMjBS0w
Çok yakında sağda soldan benzin çalındı haberleri ile karşılaşırsak şaşırmayalım..
Bu ülkeye,bu vatandaşa gayet normal hatta az bile.10 TL olsun hatta 20 TL yapsınlar litresini.Bu insanlar çok daha beterini hak ediyor.
Akaryakıt fiyatlarına, araç park fiyatlarına, faiş vergilere vs. rağmen İstabul trafiği ortadadır. Hükümet karşıtı biri olarak soruyorum, ya bu saydıklarım daha makul olsaydı durum ne olurdu? Çuvaldızı biraz da kendimize batırmalıyız kanımca. Bu fiyatların böyle olmasının sebebi biziz, her türlü kazığa rağmen yarın yokmuş gibi tüketen bizler. Ya ne olacaktı? Hepimize müstahak.
Bende senin gibi düşünüyorum ulan pahalı dersiniz istanbulda tirafik hep pert olur yol kapanır tirafikten
Sonra dedimli kendi kendime ulan 81 vilayetiz resmiyedte 80 milyon kaçak göçekle 100 milyon veya fazlası
İstanbulda temiz 50 milyon resmiyede 30 yakın derler 20 die kacak göçek de ankara izmir bursa geri kalan 76 78 tane vilayetimizde iş imkanı ve yaşama dağir eser yok ruhlar alemi anladınmı arkadaşım yani devlet koca ülkeyi 2 3 şehire hapsetmiş bi güzel cüküyor 81 vilayete 1.100 bin insan düşer ve herkes kendi memleketinde olsa yaşasa çalışsa nasıl sence bi düşün derim
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Daha zam geçen gün gelmemişmiydi?hatta yakıt istasyonundan biliyorum onikiden önce fulletin diye uyarmışlardı.Zamlardan ülkecek külkedisi gibi gece yarısını takip eder olduk :-)
paris otomobil fuarına bu sene gene elektirikliler çıktı sebebı ıse volkswagen yaşadığı sorunlardan dolayı deşifre olan disel yakıtın masum olmaması bunun masum gösterilmesi dolayısı ıle çevreyı uzun vadede maffedıyor olması .diğerleri etmiyor mu kesinlikle ha bızde suyla çalışanına mı bınıyoruz kesinlikle hayır ama bizleri yönlendirenler nasıl zamanında elektirikli arabaları toplattılarsa ,bir ara bunları çıkartıp tekrar sumen altı ettilerse bende uzulmuyorum ah vah çekmiyorum.belki bir gun co2 ayak izi bırakmayan veya daha az bırakan enerji kaynaklarına yöneliriz .
su veren itfaiyenin hortumunu seveyim.
"ülkenin ekonomisinin kötüye gittiğini 3-5 kredi derecelendirme kurumu mu bilecek, benim halkım bilir"
şu sözlere kanan, seçimde yine aynı haltı başımıza saran kitleye zerre acımıyorum da, bizim suçumuz ne!
bugün de yine ak çomarın biri sanki şu an herşey yolundaymış gibi "bir gecede cahil bırakıldık" diye havlıyordu, müstehak bunlara, müstehak.
2012 yılına geri döndük 2012 kasım ayında 4.65-4.68 den aldığımı bilirim
Nedense her akaryakıt zammın da aklıma bunlar geliyor
O çerez paraları ile alınan araçlara benzin lazım kim ödeyecek sen ben.
Honda NC750 marka motoruma 2. el de 1000tl dizel racımada 2 bin tek zam yaptım
Hep beraber kalkınıyomuyuz?
Hani bize a. A.
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Arabama 100 lira motorumun birine 40 lira benzin alarak protesto ettiğim zamdır.
Herkes halinden memnun olduğu sürece ses etmez ise daha çok soyarlar bizi ama suçta bizde herkes bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda
Yok, "Dokunuyorsa bana dokunuyor. Sana ne oluyor?" diyenler de var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)