Kadın motosiklet sürücülere bayılıyorum...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
Bende kız arkadaşıma vercem alınca o kullansın oda anlasın motorun ne kadar güzel bişey olduğunu
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
tabı motor erkek aletı degıldır tum ınsanlar kullanmalıdır.
Yeni yine yeniden
-
bende kız arkadaşıma öğrettim ilerde iki motor takılırız diye
-
heheh evet korhan sen ben dijle takılıors 3leris=)
-
Superlighti mi modifiye ediyorum seneye artik kiz arkadasimda binsin ehliyet bile aldiracam ona.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
uzun saclılardan herzaman korkarım . Direksiyon basında hep tehlikedirler. Bayanların iyi bir surucu oldugunada katılmıyorum . Ama kullanan ve gercekten iyi surus yapanlarıda yok degil. Benim kız kardesım 17 yasında ve yamaha bws scoterı mukkemmel kullanır .
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
uzun saçLıLar sana bayıLıo=)
-
01 Temmuz 2006, 20:15
Moderatör (forrap)
-
01 Temmuz 2006, 20:17
yok be arkadaslar onu lafın gelisi soyledim . Kısa saclı bayanlarda var yoksa ... Ama hande yalan degil bana bayılmıcaklarda kime bayılcaklar ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
01 Temmuz 2006, 20:19
fasLa büyük konuşmamak Lazım bence ya nesee=)
-
01 Temmuz 2006, 20:28
Forumdan Uzaklaştırıldı
Biz şansısız bizim buralarda motora binen kızlar yok...O yüzden biz bayılamıyoruz....Hep ayığız... Şansımız yok kardeşim ne yapalım...
-
01 Temmuz 2006, 20:31
kivanctf adlı üyeden alıntı
yok be arkadaslar onu lafın gelisi soyledim . Kısa saclı bayanlarda var yoksa ... Ama
hande yalan degil bana bayılmıcaklarda kime bayılcaklar ...
Yakısıklı abim sana bayılmıcak kız var mı beee
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
01 Temmuz 2006, 21:05
benimde çok hoşuma gidiyor bende geçenlerde işten eve dönerken bir bayana denk geldim arkasından mest olmuş şekilde giderken yollar ayrıldı o bağaz köprüsüne doğru saptı bende yoluma giderken tam o sırada gri bir reno baktım kızcağızı sıkıştırıyo kız durmak zorunda kaldı bende durdum serrederken tanıdığımı falan dedim baktım kız adama sinirli sinirli hareketler yapıyo bıraktım yol kenarında motoru oraya koşarak gittim ben gittiğimde kız sen manyakmısın falan diodu koşarak hoop kardeşim nooluyo falan die bağırdım aynadan beni görünce bir kalkış f1 misali bastı gitti bende ist da motor kullanmaya cesaret eden bayanları kutluyor ve destekliyorum
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
-
01 Temmuz 2006, 22:02
kivanctf adlı üyeden alıntı
yok be arkadaslar onu lafın gelisi soyledim . Kısa saclı bayanlarda var yoksa ... Ama
hande yalan degil bana bayılmıcaklarda kime bayılcaklar ...
kısa saçlı bayanlar olduğu gibi uzun saçlı erkeklerde var ama dimi.ayıp oluyo bak
-
01 Temmuz 2006, 22:11
motorlara olan hayranlığım seneler önce bakırköyde gördüğüm bir bayan sayesinde başladı ahhhaaahh :-)
helal olsun motor kullanan tüm bayanlara
[COLOR="Red"] sakin bir hayat yaşayıp altmışımda ölmektense her günü dolu dolu yaşayıp otuzumda ölmeyi yeğlerim [/COLOR]
-
01 Temmuz 2006, 22:19
belifelesss adlı üyeden alıntı
motorlara olan hayranlığım seneler önce bakırköyde gördüğüm bir bayan sayesinde başladı ahhhaaahh :-)
helal olsun motor kullanan tüm bayanlara
Yıllar önce ( çok eski değil ama, okurlar dergiye mektup yollar ve editör cevap yazardı, çok samimi bir iletişimdi, o yüzden yıllar önceymiş gibi gelir hep ) Motosiklet Dünyası diye güzel bir yayın vardı, Orada Elvin Hanım ve Faramaz Bey her ay gezdikleri yerleri fotoğraflar ve Elvin Hanım'da anlatırdı, öyle bir üslubu vardıkı okurken rüzgarı yüzümde hissederdim, benim de motor aşkımın alevlenmesine bir bayan vesile oldu diyebilirim. Tüm bayanları cesaretlerinden ve mozaiği renklerdikleri için kutluyorum.
-
01 Temmuz 2006, 22:42
motor süren bayanlara bayılan arkadaşlar alanyaya gelsin turist kızların alayı motor kiralayıp geziyor bol bol ayılıp bayılırsınız
-
01 Temmuz 2006, 22:49
Turist kızlarla işim olmaz benim Türk olacak Türk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler