Aprillia rs 125 2 zamanlı motorsiklet racing çok acil yardım yedek parça ve servis konusunda endişeliyim
Aprillia rs 125 2 zamanlı motorsiklet racing çok acil yardım yedek parça ve servis konusunda endişeliyim
okey......
konu neydi.
Endişelerini bizimle paylaş lütfen.
Ben de çok endişeliyim napsak ki?
rs 2 zamanlı candır can ama yedek parçada başını avuçlarsın yurt dışından getirtirsin ama bir o kadarda bayılırsın avrupada fiyatlar uygun dolar tl'nin 3 katı olunca bize koyuyor :(
Yedek parça ve yetkili servis
Bu ne ?
s.o.s çağrısı yada telgraf felan mı ?
Konu ne ?
Aklıma gelen ilk şey bu oldu nedense..
Yetkili servis kazık kardeşim zaten napıcan.bendede 2003 cr125 var yıllardır kendim ebaydan parça alıp yada motosporttan,kendim yaparım. Zorlandığımda giderim sanayiye araştırır soruşturur çözerim.eğer uğraşamayacaksan öyle makinalarada binemezsin açıknet.
adam yedek parça servis diyo başka bi şey demiyo! ne? "motor bozuldu, n'apayım?" mı diyon, "ben bu motoru alcam servisi nasıl, parçası var mı?" mı diyon?
Yedek parça servis önemli.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
cem yılmazın bir şovunda arkadan birisi laf söyleyip çıkma durumda
""arasın dursun pezevenk""espirisi vardı ..
Adam da aynısı forma yapmış lafı atıp kayıp,
Bu motoru alacam sormak istediğim şu motor arıza verdiğinde illaki verecek zorluk çeker miyim yaptırırken parçası bulunur yurt dışından mesele yaptırması
Öncelikle niye acil ?
Hatta neden çok acil?
Aile hekiminiz RS 125 almazsanız 3 bilemedin 6 ayda böbreklerin iflas mı eder dedi?
RS 125 değilde onun amcasının oğlu olan Gilera GFR 125 kullanmıştım bir ara.
Balatasını bile bulamazsın Türkiye'de.
Servis için ise, tanığın eski mobiletlerle MZ'lerde uğraşmış birileri varsa, her arızasını çözebilir.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
A dan z ye servis tamir bakım bilgi konusunsunda uzmanım ama soru sorulmamış...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Aprilianın yetkili servisi demek gerçekten bu konuda eğitim almış veya iki zamanlı motorları bilen kişiler demek değildir, ayrıca motorunun a. bile s. çarlar...En baba yetkilisinide gördük rs 250 min amortşsörlerinin içine etmişti kaç sene önce kasap birine denk gelmiştim serviste sonra uzmanı oldum bu makinaların kendi işini kendin yap...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)