Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kısıtlı bütçe ile kış ekipmanları önerileri

REKLAM ALANI
    Motosiklet_C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Merhaba arkadaşlar. tvs apache 150 rtr kullanıyorum. fakan kışın gelmesiyle beraber artık üstüm başım havayı geçirmekle kalmıyor soğukta içeriye girmeye başlıyor. yazı iyi kötü bi yazlık montla filan atlattık bide normak eldiven taktım kullandım şu anda kışlık yada en azından atlatabileceğim kadar bi öneri istiyorum.

ayakkabı (dört mevsim olursa sevinirim)
    mont
    pantolon
    eldiven
    baklava

bütçe 1000 dinar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Bir kere kesinlikle bil ki 4 mevsim diye bir mantık yok bu işte, 4 mevsim diye alırsan kışın üşürsün yazın da terlersin.

Mont olarak üstüne basa basa bu montu önerebilirim;

http://www.motosuperstore.net/Nic-Ro...u,PR-2323.html

3 kıştır kullanıyorum, karlı havada da sağanak yağmurda da giydim. Çıkarılabilir içliği ile kar yağışlı ocak ayında bile üşümedim, sonbahar ve ilkbahar da ise içliğini çıkartıp tek kat kullanıyorum. Kesinlikle çok performanslı bir ürün.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Alıntı Olcay Avşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kere kesinlikle bil ki 4 mevsim diye bir mantık yok bu işte, 4 mevsim diye alırsan kışın üşürsün yazın da terlersin.

3 kıştır kullanıyorum, karlı havada da sağanak yağmurda da giydim. Çıkarılabilir içliği ile kar yağışlı ocak ayında bile üşümedim, sonbahar ve ilkbahar da ise içliğini çıkartıp tek kat kullanıyorum. Kesinlikle çok performanslı bir ürün.
    Mont gerçekten çok güzel görünüyor. Fiyatında da gayet iyi bir indirim yapmışlar.
    Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Hangi ildesin bu arada? Ona göre farklı öneriler olabilir belki. Ben antalya'dayım ve geçen gün prohell botari modelini aldım. Sabahları erken epey soğuk oluyor ve bu haliyle içine bir polar giyerek kullanıyorum. Tabi kask içinde kışlık polar kar maskesi mevcut, elde de kışlık eldiven. Bende aliaexpress ten kışlık eldiven siparişi verdim 15 $'a. Montu iyi al yoksa soğuk içine işler, çok pis üşütürsün.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    valla diğerlerini bilmem de, baklava olarak cevizli baklavayı tek geçerim. motor binmeden evvel yersin bikaç tane içini ısıtır.
    musclegent bunu beğendi.

montu çok beğendim motor almadan önce ekipmanlarımı tamamlamak istiyorum ama int üzeriden biraz zor çünki daha önce hiç motor ekipmanı giymedim beden bilgim yok normalde s giyerim ama bu olurmu bilmiorum gidip deneme fırsatım olursa deniycem bu montu saolun

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Giymeden olmaz, mutlaka denenmeli.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS

İxs evans 4 mevsim kullanıyorum yazın arka havalandırma ve omuz havalandıralarını açınca terlemiyorum.Kışın ise içliğini takıp havalandırmalarını yapatınca hiç üşümüyorum.İçime bir içlik giysem hiçten üşümeyeceğim.

Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    sadece ayakkabı için dört mevsim demiştim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

Alıntı Norton772 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi ildesin bu arada? Ona göre farklı öneriler olabilir belki. Ben antalya'dayım ve geçen gün prohell botari modelini aldım. Sabahları erken epey soğuk oluyor ve bu haliyle içine bir polar giyerek kullanıyorum. Tabi kask içinde kışlık polar kar maskesi mevcut, elde de kışlık eldiven. Bende aliaexpress ten kışlık eldiven siparişi verdim 15 $'a. Montu iyi al yoksa soğuk içine işler, çok pis üşütürsün.
    Ankaradayım
    Motosiklet Ci

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Baklava değil, balaklava.

Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baklava değil, balaklava.
    hata düzeltirken bide önerini yazsaydın.
    Motosiklet Ci

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Ayakkabı olmaz. Bot olmalı. Hatta yarım bot bile değil. Çizme aslında doğrusu.

diye bir yazı okumuştum...

Alacaksanız, şemikten şöyle kendi karışınızla 1 karış yüksekliğinde motosiklet çizmesi olmalı; kaval kemiğini de koruması için...

Diğer taraftan; yeniyseniz eğer motosiklet kullanımında, ve işiniz gereği motosiklet kullanmak zorunda değilseniz; en iyi kışa karşı tedbir motosikleti rafa kaldırmaktır... Hele ki Ankara'nın sert olduğunu duyduğumuz, haberlerden gördüğümüz karını, kışını göz önünde bulunduracak olursanız...
    Motosiklet_C bunu beğendi.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Alıntı Motosiklet_C adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hata düzeltirken bide önerini yazsaydın.
    Önerim olsa yazardım seve seve. Hatayı sadece önerisi olanlar mı düzeltebiliyor?
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önerim olsa yazardım seve seve. Hatayı sadece önerisi olanlar mı düzeltebiliyor?
    çoğu motor kullanıcılarının yanlış yazıldığını bildiği halde düzeltenin tek sen olmasına şaşırdım. yoksa problem yok. inceden bi kimse bilmiyor heralde ben bi ayar çekiyim edasımı yaratıyosun ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayakkabı olmaz. Bot olmalı. Hatta yarım bot bile değil. Çizme aslında doğrusu.

diye bir yazı okumuştum...

Alacaksanız, şemikten şöyle kendi karışınızla 1 karış yüksekliğinde motosiklet çizmesi olmalı; kaval kemiğini de koruması için...

Diğer taraftan; yeniyseniz eğer motosiklet kullanımında, ve işiniz gereği motosiklet kullanmak zorunda değilseniz; en iyi kışa karşı tedbir motosikleti rafa kaldırmaktır... Hele ki Ankara'nın sert olduğunu duyduğumuz, haberlerden gördüğümüz karını, kışını göz önünde bulunduracak olursanız...
    kullanabildiğim her fırsatta kullanıcam tabi kar olunca işler değişir fakat yağmuru engel olarak görmüyorum hatta don tutmamış kürenmiş karlı yollarda dahil. ama işim gereği haftanın 3 günü kullanmam gerekli tabi. evrak kuryeliği gibide denilebilir kamu işi için. onun haricinde kışın pek kullanmam gibi geliyor zaten.
    Motosiklet Ci

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)