Bunu yapan tek benmiyim acaba diye merak ettim. Motorla giderken bağıra bağıra şarkı söylüyorum çokta eğlenceli oluyor. Tabi yüksek hızlarda değil.
Bunu yapan tek benmiyim acaba diye merak ettim. Motorla giderken bağıra bağıra şarkı söylüyorum çokta eğlenceli oluyor. Tabi yüksek hızlarda değil.
Ooo hemde nasıl. Hele bilmediğim ingilizce şarkıları gevelemek ayrı bir keyf :D
Yol biraz yordumu başlıyorum söylemeye çok keyifli oluyor
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
CBR üzerinde "Trill is gone babe" diye bağıran birini görürseniz, işte o benim...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Ben dümdüz gidiyorum ya eşiktekinden beşiktekine kadar İstanbul trafiğinde şarkı söyleyecek kadar mutlu olamıyorum maalesef
Ooooo hemde o biçim, eskiden duşta serenat yapardım, motor hayatıma girdikten sonra motorda yapmaya başladım
Favori parçam Aaaaaaay benim olduuuuuun zamaaaaan
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Fazla kaptırıp gözlerinizi kapatmayınız ;)
İstediğiniz kadar bağırın, ancak motosiklette dans etmeyin Hele motosikleti de dansa kaldırmayalım lütfen.
@sey_47 + ışıklarda durduğunuzda susun yada sesinizi alçaltın, yandaki arabadakiler güldü bir keresinde, çok bozulmuştum.. ne var yani bu gala daşlı galaa diye bağırıyorsak...
beni de yazın listeye !
ben en son ciglik atiyodum.
iyi anlamda tabii.
Motor kullanırken şarkı dinlemek, söylemek ve konuşmak,başka meseleleri düşünmek kafa ve dikkat dağıtır, tehlikeli olur, sadece etrafa odaklanmak gerekir.
Tabi arada şarkı söylediğim de vardır. Ama genelde bi taraflarımı yirtana kadar alakasız bağırıyorum
Oy tımbıllı'dan girip vıy vıy yar'dan cikiyorum.
can sıkılmışsa arabesk patlatıyorum,
keyifliysem bagıra bagıra ne denk gelirse
Bilindik şarkıları, çok farklı makam ve bestelerle bağıra bağıra söylerim, ara sıra ritm yaparım, ama tabi şehiriçi değil, orada zamanım sövmekle geçiyor.
Hard rock dinlerken motorun ön frenine ufak ufak dokunup motorla beraber kafa sallayanı gördüm.
O da birşeymi deyip halay çekesim geldi ama bağırarak şarkı söylemeye devam ettim.
https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0
hahhahhahaba aynen bağıra bağıra nasılsa kimse duymuyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)