Dikkat Bu video isyan edip kahrınızdan hüngür hüngür ağlamanıza sebep olabilir
-
Başlıkta da açıkladığım gibi sinir olmamak elde değil. Hatta markaların çok az modellerinin ülkemize geldiği ve gelenlerinden fahiş fiyatlardan satıldığını görünce daha bir kötü oluyorsunuz
Reklamlar
-
aynı vlogger ın araba fiyatları videosu da var , motor fiyatları değil de araba fiyatları daha çok ağlattı beni
-
-
Bu videoyu izlemiştim. Sinir olmamak adına fiyat bölümlerini atlamanız tavsiye olunur. Fiyatlara bakmadım ve pambik gibiyim
-
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Devlete söyle bunları
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
burada 250.000 olan a 5 Amerika da 41.000 dolar
yerli otomobil yapmaya gerek yok bizim devlet üretmeden audi fabrikasından çok para kazanıyor
araba 33.000 Euro devletin aldığı vergi 42.000 eoru
Paralelcilerin oyunları bunlar hep. Gözümüze gözümüze sokuyorlar bu fiyatları milleti isyana teşvik ediyorlar
-
Benim anlamadığım gerçekten ucuz mu? Örneğin : bizde 50 000 tl olan motor, orda 10 000 dolar olsun. Hadi adamlar orda aylık 500 dolara calisiyorlarsa. onlarda alım zorlugu çekmiyor mu ? Yoksa herkesin evinde 10 tane motor olurdu. Ama bakıyorsun normal sıradan arabalara biniyorlar. Ben şok ben iptal.
-
MANKU adlı üyeden alıntı
Benim anlamadığım gerçekten ucuz mu? Örneğin : bizde 50 000 tl olan motor, orda 10 000 dolar olsun. Hadi adamlar orda aylık 500 dolara calisiyorlarsa. onlarda alım zorlugu çekmiyor mu ? Yoksa herkesin evinde 10 tane motor olurdu. Ama bakıyorsun normal sıradan arabalara biniyorlar. Ben şok ben iptal.
eleman anlatıyordu bir videosunda. Burada adam lira almıyor sonuçta buranın tl si gibi düşünün diyordu. 1000$ ı 1000 tl gibi düşün yani.
-
freewill adlı üyeden alıntı
Başlıkta da açıkladığım gibi sinir olmamak elde değil. Hatta markaların çok az modellerinin ülkemize geldiği ve gelenlerinden fahiş fiyatlardan satıldığını görünce daha bir kötü oluyorsunuz
https://www.youtube.com/watch?v=yr9R7aejs-g
14:40'ı aç... sana gelsin kardeşim. :D
-
ABD'de saatlik asgari ücret 7.25 Dolar, Türkiye'de 7.32 TL gibi birşey. Yani bizden 3 kat fazla kazanıp çok ucuza alıyorlar bunları. En son yüklediği videoda Ford Fiesta Titanium ile Mustang 2017 fiyatı birbirine eşitti. Farklı dünyalarda yaşıyoruz.
-
Memlekette üretim yok, yeterince ihracat yok. Herkes her istediğini bol bol satın alsa dolar 3 lirada kalmaz 10 lira bile olurdu. Kendimizi ortadoğunun dertlerine kaptırmadan önce ülkeye avrupalı turistler gelirdi döviz bırakırdı artık onlar da yok. Bu koşullarda ekonomi iyi idare ediyo yine de.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Memlekette üretim yok, yeterince ihracat yok. Herkes her istediğini bol bol satın alsa dolar 3 lirada kalmaz 10 lira bile olurdu. Kendimizi ortadoğunun dertlerine kaptırmadan önce ülkeye avrupalı turistler gelirdi döviz bırakırdı artık onlar da yok. Bu koşullarda ekonomi iyi idare ediyo yine de.
iyi iyi karnın tok değil mi ? ekonomi bu koşullarda da olsa iyi bak kendine halsiz düşme mengü
bu arada h2 nin selesine elledi, neyse bizde ybeereye elleriz
-
DKN adlı üyeden alıntı
iyi iyi karnın tok değil mi ? ekonomi bu koşullarda da olsa iyi bak kendine halsiz düşme mengü
bu arada h2 nin selesine elledi, neyse bizde ybeereye elleriz
Türkiyede ticari bir işletme kurmanın maliyetinin aşırılığından haberdar olduğum için bana yukarıda^^^ söz edilen fiyatlandırmalar çok garip gelmiyo. Ekonomi çok iyiye gidiyo, 3. köprü 3. havaalanı ... kafasında olmadığımı bilirsiniz heralde.
-
MANKU adlı üyeden alıntı
Sadece belli dönemlerde gelip golf oynamak için 10 sene önce 300.000 TL'ye Belek'te villa alıyorlardı.Alanlarda devlet memuruydu.Bir tanesinin düşünmeden ucuz diye 2 tane villa aldığına şahit olmuştum.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
14:40'ı aç... sana gelsin kardeşim. :D
gördüm
-
Çok masraf var , Passat 2.0'lar , Mercedes'ler bunların maliyetinin çıkması lazım , köprü garantilerinin ödemeleri vb.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
freewill adlı üyeden alıntı
Yahu sen ak partiliyiz, ak parti hüloooğğğ diyip, adamın asabını bozanlardandın. Şimdide gelmiş konu açmış, ağlıyorsun.
Sana ağlamak müstehak desem olmaz, demesem olmaz ben sana ne diyeyim şimdi?
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
herşeyi devletten beklememek lazım. kaç tane yerli malı motosiklet ve otomobil fabrikamız var? sıfır. dolayısıyla tişört satıp motor alıyoruz. anca bu kadar.
-
Abd bizi kıskanmakta haklı
Avrupa'da hasetinden catlıyor
Benzin fiyatlarında birinciyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)