Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Plaka ve Ruhsat Ücreti Ne kadar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 100 sfc snappy
    Öncelikle herkese merhabalar.. Bu gün motorumu aldım (Mondial 100 snappy x )ve emniyetten geçici ehliyetimi aldım 2-3 gün içersinde adresime gönderilceği söylendi Motor konusunda sabırsızım ve bir an önce kullanmak istiyorum fakat plaka ve ruhsatım şuanlık yok
    Uygulamaya yakalancağım açısından biraz da korkup sürmeye cesaret edemiyorum Sizlere sormak istediğim sorular :
    1)Ruhsat plaka ve trafik sigortasına ne kadar gider ?
    2)Ehliyetim ve Motorun faturası olmasına rağmen yakalansam problem olur mu ? Aklımda bulunan sorular bu şekilde şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Merhaba ben mondial 125mh drift sahibiyim sigorta ile birlikte tam tamına 1000 lira tuttu eh biraz benim için tuzlu idi
    Snatch77 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    1)Ruhsat plaka işi 200TL. Trafik sigortası kişiden kişiye, şehre göre değişiyor. 1000TL'ye kadar çıkabilir.
    2)Problem olur, yapmayın öyle şey. Aracı bağlarlar, otopark ve çekici parası + 200TL ceza + 10 ceza puanı alırsınız.
    Snatch77 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 100 sfc snappy
    Cidden fazla tuzlu olmuş ama motor fedakarlık istiyor işte

Pea hocam keşke öyle olsa geçici ehliyet süresi bittikten sonra ehliyetsiz.motor sürerken yakalanmak 4500 tl dir ki ben ehliyetsiz sürüyorum :(

Motosikleti
    Mondial 100 sfc snappy
    Faturası oldugu için sorun olmaz diye düşünmüştüm "Abi bu gün aldım falan diye" ama haklısınız

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    Hocam bu geçtiğimiz haziranda aynısı bizim arkadaşın başına geldi motoru bağladılar o kadar masrafın üstüne birde ceza ödemek zorunda kaldı bekleyin bir kaç gün daha
    sigorta konusuna gelirsek yaşla değişir fakat daha önce hiç yaptırmadıysanız ve motorunuzunda sıfır olma durumundan ötürü biraz pahalı çıkabilir yine de internetten sigorta sayfalarından kendiniz bakabilirsiniz genelde orda verilen fiyatla sigortacıların verdiği aynı çıkıyor umarım uygun çıkar ama siz kendinizi pek heveslendirmeyin bence
    Snatch77 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 100 sfc snappy
    Anladım teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)