Plaka ve Ruhsat Ücreti Ne kadar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Merhaba ben mondial 125mh drift sahibiyim sigorta ile birlikte tam tamına 1000 lira tuttu eh biraz benim için tuzlu idi
-
1)Ruhsat plaka işi 200TL. Trafik sigortası kişiden kişiye, şehre göre değişiyor. 1000TL'ye kadar çıkabilir.
2)Problem olur, yapmayın öyle şey. Aracı bağlarlar, otopark ve çekici parası + 200TL ceza + 10 ceza puanı alırsınız.
-
Cidden fazla tuzlu olmuş ama motor fedakarlık istiyor işte
-
Pea hocam keşke öyle olsa geçici ehliyet süresi bittikten sonra ehliyetsiz.motor sürerken yakalanmak 4500 tl dir ki ben ehliyetsiz sürüyorum :(
-
Faturası oldugu için sorun olmaz diye düşünmüştüm "Abi bu gün aldım falan diye" ama haklısınız
-
Hocam bu geçtiğimiz haziranda aynısı bizim arkadaşın başına geldi motoru bağladılar o kadar masrafın üstüne birde ceza ödemek zorunda kaldı bekleyin bir kaç gün daha
sigorta konusuna gelirsek yaşla değişir fakat daha önce hiç yaptırmadıysanız ve motorunuzunda sıfır olma durumundan ötürü biraz pahalı çıkabilir yine de internetten sigorta sayfalarından kendiniz bakabilirsiniz genelde orda verilen fiyatla sigortacıların verdiği aynı çıkıyor umarım uygun çıkar ama siz kendinizi pek heveslendirmeyin bence
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)